Sivut

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Yhdysvaltain armeijan takavarikoida asiakirjoja ratsian Ukrainan radikaalit - epäilty ryöstäjä

Julkaistu aika: 02 maaliskuu 2014 11:15
Vladislav, väitetty aktivisti Right Sector ryhmään.  Still Rossiya 24 kuvamateriaalia.
Vladislav, väitetty aktivisti Right Sector ryhmään. Still Rossiya 24 kuvamateriaalia.
Ukrainan radikaali aktivistit käyvät järjestetään haut asuntojen entisten valtion virkamiesten ja luovuttamalla kaikki asiakirjat Yhdysvaltain armeijan, mies, joka sanoo, että hän osallistui joitakin näistä toiminnoista väitteet.
Väitteet tulevat Venäjän kansalainen, joka pidätettiin liittovaltion turvallisuuspalvelun (FSB) pian palattuaan Ukrainaan. 21-vuotias, joka kutsuu itseään Vladislav, sanoo hän vietti kolmen päivän ajan riveissä oikeassa sektorissa ryhmän Kiovassa jälkeen syrjäyttämisen presidentti Viktor Janukovitshin, ja osallistui ratsioita hänen syrjäytetty virkamiehiä.
"He ladata linja-autojen itsepuolustus joukot ja mene Kansanedustajien kesämökit lähiöissä, niiden huoneistoa, ja hajottaa ovensa. Se ei ole ryöstelyä, kuten ottaen huonekaluja ja tavaraa. He ottavat asiakirjat ja toimittamaan ne erityisiä ihmisiä, jotka tarkistaa ne ", hän sanoi haastattelussa Venäjän-24 uutiskanava.
Vladislav sanoo hän näki ryhmä ihmisiä, joille hän vaatii Yhdysvaltain armeijan, joka kopioida tai otti joitakin asiakirjoja radikaaleja.
"Se oli iltapäivällä 26. helmikuuta, kun amerikkalainen ryhmä tuli kaksi Mercedes autoja. Sitten amerikkalaiset joukot tulivat ulos yllään univormut ", hän muistutti.
Mies väittää, että saksalaiset, liian kerätyn avulla radikaali ryhmä, mutta jossain vaiheessa he hillitsi toimintaansa.
Lukuun ottamatta asiakirjoja, Oikea Sector aktivistit ottivat arvoesineet ratsian asuntoa, mutta saalis ei ottanut aktivistit itse. Sen sijaan se luovutettiin intendants, voidaan myydä. Rahat käytettäisiin sitten ostaa aseita pimeillä markkinoilla ryhmän, sanottiin.
Mutta "kapteenit" radikaaleista eivät ole yhtä tiukkaa kuria muilla alueilla, mies sanoi.
"Jotta miesten raivoisan noin, kapteenit antaa heille hieman vapauden kaupungissa. Kuin kertoa heille 'Go ryöstää joitakin kauppoja tai autoliikkeet' ", hän selitti. "Se ei ole sallia vakavan väkivallan Maidan itselleen siten, että rakenne he rakensivat ei romahtanut."
Vladislav sanoo hän saapui Kiovassa helmikuun 25. päivän jälkeen eniten väkivaltaisia ​​yhteenottoja osuma pääomaa. Koulutettu vartija, hän tuli Ukrainan pääkaupunki osittain seikkailu, osittain toivoa osallistua ryöstelyä, hän sanoi.
Hän toi mukanaan Venäjältä luodinkestävät liivit, käsiase ja täydellinen suojavarustus. Oikeastaan ​​tämä sama pukea toi hänet vaikeuksiin, kun hän palasi Venäjälle, koska poliisi luuli näytti epäilyttävältä.
Hän sanoo käsiteltiin epäilevästi Rights Sector aktivisteille huomioon hänen ollessa Venäjän. Hän piti ottaa polygraph testi osoittaa, että hän ei ollut "venäläinen sniper" jäsen väitetyn salaisen tiimi Venäjän erityistä toiminnan joukot, joista noin Maidanissa aktivistit syyttävät tappaa mielenosoittajia, mutta jonka olemassaoloa ei todistettu. Vihamielisyys ei läpäissyt jälkeen hän läpäisi testin, Vladislav sanoi, joten hän päätti lähteä Ukrainaan.
Hän vaatii, että hän ei saa mitään rahaa hänen lyhyen kiertueen Kiovaan, mutta mainitsee "ulkomaiset palkkasotureita" haastattelussa. Se ei ole selvää, kuka nämä ihmiset voivat todella olla oikeudelliselta kannalta katsottuna, ottaen huomioon Vladislav oma epäilyttävää kokemusta oikeassa sektorissa.

Ei kommentteja: