Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

West uses neo-Nazis in Ukraine to split nation, escalate tensions - News - World - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

West käyttää uusnatsien Ukrainassa jakaa kansakunnan, kiristyneen tilanteen lievittämiseksi - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video15 maaliskuu 2014, 14:45

West käyttää uusnatsien Ukrainassa jakaa kansakunnan, kiristyneen tilanteen lievittämiseksi

West käyttää uusnatsien Ukrainassa jakaa kansakunnan, kiristyneen tilanteen lievittämiseksi

Venäjä varaa itselleen oikeuden suojella maanmiehiään ja kansalaisten Ukrainassa. Moskova oli jälleen kerran tuoda tämä seikka muistikuvaa uuden Kiovan viranomaiset pysty tarjoamaan turvallisuutta Ukrainan alueella. Syynä tähän lausunto oli taistelu aloitti oikeistolainen radikaaleja kokouksessa Donetsk torstaina. Siellä on monia samanlaisia ​​tai vakavampia provokaatioita puolelta kannattajat Maidan ennakoiden Krimin kansanäänestyksen, asiantuntijat uskovat. 

Suunnitelmat jotkut heistä tuli tunnetuksi ansiosta anonimous ryhmään. Vuonna yksinoikeudella haastattelun Venäjän Ääni, hakkerit käytti suunnattu "Banderan n natsit", joka tuli valtaan Ukrainassa. 
Aattona kansanäänestyksen riippumattomuutta Krimillä, Ukrainan pääesikunnan valmistelee provokaatioita tuella Pentagon. Se seuraa kirjeenvaihdosta Yhdysvaltain sotilasasiamiehen Ukrainassa, Jason Greshin, ja korkea-arvoinen Ukrainan virallinen, Igor Protsyk, joiden postilaatikoita rikottiin Anonymous ryhmän hakkerit. Kirjeenvaihto osoittaa, että iskut militantteja Ukrainan sotilastukikohtien on suunnitteilla. Ja johtuu siitä, että pesänhoitajien on pukeutunut Venäjän erikoisjoukkoja "univormut, on mahdollista syyttää Moskovassa tunkeutumisen Ukraina. Ja tässä, mukaan Jason Greshin idea, Pentagon häiritsee (lainaus): "Sinun tehtäväsi on aiheuttaa joitakin ongelmia liikenteen solmukohdat Kaakkois-Ukrainan jotta salajuoni naapuri. Sillä luodaan suotuisat olosuhteet Pentagonin toimia. Älä tuhlaa aikaa, ystäväni. " Hänen "ystävä" alkaen pääesikunnan heti sai pois penniäkään ja antoi joitakin "Vasil" järjestää hyökkäys lentotukikohdan ja 25. ilmailun prikaati Ukrainan ilmavoimien asemapaikkanaan Melitopol. "Vasil" kirjoittaa hänen apulaisensa (toinen lainaus): "Oleg, on kiireesti tehdä melua puolesta moskals lentokentällä Melitopol. Tämä tulisi tehdä ennen 15. maaliskuuta. Ymmärrät miksi."
Provokaatioita Krimillä ovat myös yleistyneet, too. Puolustus ryhmät niemimaan päivittäin lopettaa Maidanissa kannattajien "pyrkimyksistään räjähteitä ja aseita Krimillä.Lisäksi joissakin paikoissa, ryhmät Maidan kannattajat varjolla poliisi tai sosiaalityöntekijät tarkistaa ja sitten tuhota passit Crimeans. Siten kannattajat Kiovan viranomaiset yrittävät estää ihmisiä osallistumasta sunnuntain äänestystä.
Ennakkovaroitus varmistaa tulviin, perinteisen viisauden sanoo. Jotkut suunnitelmat on paljastettu. Mutta tämä ei tarkoita, ei tule muita yrityksiä, vaikka kansanäänestyksen tuloksesta lasketaan yhteen, ensimmäinen varapuheenjohtaja Center for Modeling Strategic Development, Grigori Trofimchuk uskoo.
"Uskon, että näitä uhkia, jotka on vuotanut ulos tiedon tilaa, varsinkin niihin, joissa käsitellään sotilaallis-poliittisia tekijöitä ei ole vakavia seurauksia. Juuri siksi ne ilmoitetaan etukäteen. Mutta meidän pitäisi ymmärtää, että kansanäänestyksen jälkeen, tilanne ei rauhoittua. Krimin tulee olemaan sotatilan eikä vain kattava, mutta sotilaallis-poliittinen. Siksi ei vain kapea keskittynyt toimenpiteitä, vain koskevat Krim, tulisi ottaa, mutta jotka koskevat koko Ukrainan ja entisen Neuvostoliiton ", hän lisää.
Jos Kiova oli asettanut tehtävänä oli estää kansanäänestyksen Krimillä ja erottaminen niemimaan, se sotki sen. Tilanne on tuonut esiin "diplomaattisen ontuminen" Uuden Ukrainan viranomaisten, professori Financial yliopiston nojalla hallituksen, Venäjän federaation, Evgeny Voiko sanoo.
"Haluaisin huomauttaa, että viime aikoihin asti, nykyinen virallinen Kiovan tehnyt juuri mitään estääkseen tämän kansanäänestyksen. Poliittisesti ei ollut yritetty vuoropuhelun, tai kaikkia yrityksiä selvittämään kantansa Krimin, laillistaa itsensä silmissä ja Crimeans. uudet viranomaiset eivät vakavasti arvoa todennäköisyys tällaisessa tilanteessa. Ehkä he olivat osittain sen pohjalta kokemuksia ensimmäisestä päivän Maidan, kun Etelä-ja Itä-Ukrainan ei aktiivisesti vastaamaan toimintaa Kiovassa. Nyt tilanne on pois heidän contro " Voiko lisää.
Loogisin selitys on, että uusi hallitus vain tekee mitä käsketään. Yksi silmäys nykyinen "hallitsijat" Ukraina on tarpeeksi, jotta voidaan ymmärtää, että ei ole yhden luvun joukossa kykenee joidenkin riippumattomien vaiheita, saati diplomaattisia kykyjä. Länsi järjestäjät EuroMaidan ei tarvitse diplomaattisia ratkaisuja, he ovat kiinnostuneita kiristymisestä. Ja tässä he tarvitsevat kokemusta nationalistit - varmin keino jakaa ihmisiä pysyvästi.
Onneksi perus taistelu on kehittymässä space toistaiseksi. Ja, kuten sanotaan, kaikki on reilua rakkaudessa ja sodassa, kuten räikeä valheita. Esimerkiksi Ukrainan Pravda, viitaten lähteisiin lainvalvontaviranomaisten, kertoo: pro-venäläinen rallit näennäisesti tueksi kansanäänestyksen suunnitellaan 16. maaliskuuta. Tänä päivänä, "tarkka-ampujat Venäjältä, joka on jo saapunut Ukraina" voi työskennellä Harkovan Lugansk ja Donetsk. Täten Moskova on etukäteen ladattu käyttämällä menetelmiä, jotka testattiin Kiovassa tekniikan ja EuroMaidan. Kaikki tämä on hieman lapsellinen, kuten "En se minä ollut, se on hän!». Jos vain tulokset eivät olleet niin traaginen.
Vakiintuneet Kiovan viranomaiset - aivan kuten heidän suojelijoita, muuten - ovat onnistuneet muuttamaan paitsi suuri osa ukrainalaiset ja venäläiset itseään vastaan, ihmiset lännessä ovat myös ole yli-innostunut nationalistinen hallitus Euroopan sydämessä. Lisäksi "virallinen" Kiovan onnistunut tekemään vakavaa vihollinen virtuaalinen tila. Anonymous Ukraina ryhmä antoi lausuman tueksi kansalaisten Ukrainan ja Krimin itsemääräämiseen, ja se kehottaa kansainvälistä yhteisöä olemaan kannattamatta "Banderalle n natsien ja fasistien roistot", joka tuli valtaan Ukrainassa.Vuonna yksinoikeudella haastattelun Venäjän Ääni, ryhmän edustaja vetosi Venäjän presidentin for help "lopettaa piirityksen Ukrainan jengi natsi murhaajia. Ukrainan kansaa eivät halua nähdä heidän rakastettu pääoma hallitsee Western palkkasoturit ja Banderan seuraajia. Ukrainan kansaa haluavat tunnustusta niiden itsenäisyyden, haluavat määrätä omasta kohtalostaan ​​ilman painostusta USA, Nato ja Euroopan unioni. Ukrainan kansaa haluavat rauhaa ja vaatia Banderalle seuraajia ja natsit pysäytetään kerralla. "
Lausunnot Otto von Bismarck, Luoja Saksan keisarikunnan, usein muistetaan näinä päivinä. "Iron Chancellor" on todennut suoraan: valta Venäjä voi vain heikentää Ukrainan erottaminen siitä. Ja tämän saavuttamiseksi on tarpeen vastustaa Ukrainasta Venäjälle: muuttaa itsetietoisuuden yksi osa suuren kansan siinä määrin, että se vihaa kaikkea, mikä on venäläinen. Tänään, West yrittää selvästikin kirjaimellisesti suorittaa ohjeiden suurta Otto. Mutta se unohtuu, että todellisuus on muuttunut vuosien varrella.Eikä meidän pitäisi odottaa tätä todellisuutta. Se on jo alkanut.

Ei kommentteja: