Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

West Block diplomatia Ukrainassa

Warpath Western States Block Diplomatia Ukrainassa


Yhdysvaltojen ja sen eurooppalaisten liittolaisten ovat siirtymässä yhä holtittomasti ja sotakannalla Venäjän kanssa Ukrainan kriisin. Sotaharjoitusten, tulehtunut retoriikka ja valmistautumassa taloudellisia pakotteita Venäjää vastaan ​​luovat pahaenteinen vauhtia vastakkainasettelua - joka on esteenä edes hiukkasen diplomaattisia vaihtoehtoja yrittää ratkaista Kasvavat jännitteet.
Washington ja Bryssel tuomitsemme Venäjän «aggression» ja «rikkominen» Ukrainan alueella ilman pienintäkään asianmukaisesti huomioon poliittinen tausta kriisi tai Venäjän lailliset oikeudet puolustaa kansallisia etuja Krimin tasavaltaan pitkäaikainen kahdenvälinen sopimus .
Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry aiemmin tällä viikolla torjui kutsun hänen venäläisen kollegansa Sergei Lavrov, pitää kiireellisen kokouksen Moskovassa. Sen sijaan, häiritseviin auliisti, Washington on lähettänyt hävittäjiä, vakoilukoneita, sota-aluksia ja joukkoja Baltian, Puolan, Romanian, Bulgarian ja pitkin rajaa Ukrainan.
Yhdysvaltain kongressi äänesti tällä viikolla tuomitsemaan Venäjän ja määrätä useita pakotteita, ellei Venäjän joukkojen vetäytymisestä Ukraina. Samanlaisia ​​vaatii pakotteita Moskova ovat tehneet johtajat Britanniassa, Ranskassa ja Saksassa.
Ranskan ulkoministeri Laurent Fabius sanoi pakotteita voitaisiin toteuttaa muutamassa päivässä, kun taas Britannian pääministeri David Cameron antoi vihreää valoa RAF tiedustelu lentokoneita liittyä Naton joukot Puolassa.
Samaan aikaan, Washington ja sen Nato-liittolaisten ovat julistaneet tulevaan kansanäänestykseen, joka pidetään Krimin tänä viikonloppuna siitä autonominen tasavalta olisi irrottautua Ukrainasta ja liittyä Venäjän federaation «laittoman».
Tämä omavaltainen erottamisesta Krimin itsemääräämisoikeuden Naton valtuuksia on sopusoinnussa mieltä äänenä uusi Länsi tukema viranomaisten Kiovassa, jotka ovat myös tuominnut Krimin parlamentin itsenäisyysjulistuksen.
Pahaenteisesti, länsivallat shunning tahansa polun diplomaattista ratkaisua. Washington ja Bryssel asettavat mahdottomia vaatimuksia Moskovan täyttämään. Ja kuitenkin tästä huolimatta truculence, Washington syyttää Venäjän presidentti Vladimir Putinin ei näy vakavuuden harjoittaa diplomaattista keskustelua.
Se ei ole Putin, joka ei ole tosissaan diplomatiaa. Se on Washington ja sen Nato-liittolaisten.
Ensinnäkin, Venäjä ei ole «liitteenä» Krimin kuin West provosoivasti väittää.
Alle kahdenvälinen sotilaallinen sopimus Venäjän ja Ukrainan välillä, Moscow sallitaan laillisesti olla jopa 25000 joukkoja Krimin niemimaalla, kiinni laivastotukikohta Sevastopol, joka on päämaja Venäjän Mustanmeren laivaston.
Venäjä maksaa tämän laitoksen kanssa vuosimaksu 100 miljoonaa dollaria. Järjestely uusittiin vuonna 2010 vielä 25 vuotta. Joten miten Venäjä ovat liittäneet alueella, jossa sillä on laillinen oikeus olla läsnä?
Riistetty millään Länsi lausuntoja on merkille, että eduskunta autonomisen Krimin tasavallan teki virallisen pyynnön Venäjän sotilaallinen suoja sen enemmistön etnisestä venäläisväestöstä vanavedessä väkivaltaisiin levottomuuksiin Kiovassa.
Että levottomuudet johtivat kaataa vaaleilla valitun hallituksen 22. helmikuuta mennessä omaehtoisten uusnatsien ja puolisotilaalliset omaksuneet anti-Venäjän uhkia. Myöhemmin myös muissa osissa Itä Ukraina, kuten kaupungeissa Donetz ja Harkovan useita pro-Venäjän kansa on ammuttu kaduilla tuntemattomat aseistetut miehet, ja monet muut ovat loukkaantuneet yhteenotoissa.


Länsi uhkailusta Moskovaan vetämään turvallisuusjoukot Krimin tässä vaarallisessa ja haihtuvien yhteydessä tarkoitetaan siis juridisesti perusteettomana uhkailusta ovat provosoiva kysyntä Venäjää luovuttamaan kansallisia etujaan alueella, joka on yhtenäinen Venäjän rajoja ja jolla on vuosisatojen yhteistä historiaa ja perintöä.
Onko West todella odottaa Moskovan seisomaan toimettomana, kun elämään sen maanmiehensä ovat uhattuina? Meillä ei tarvitse kuvitella liian kovaa, mitä Washington, Lontoossa tai Pariisissa tekisi vastaavassa tilanteessa.
Lisäksi on kysyntää Washington ja Bryssel että Moskova on käytävä keskusteluja uuden järjestelmän Kiovassa, että on erityisen kestämätön. Amerikan Top diplomaatin John Kerry ja muut Länsimaiden johtajat sanovat, että Moskova ei ole osoittaa vakavuutta diplomatian koska Venäjän hallitus kieltäytyy vuoropuhelua Kiova. Tämä merkitsee West pakottaa Venäjän laillisesti tunnustamaan Länsi tukema cabal että vallan Kiovassa valittu presidentti Viktor Janukovitsh oli viime kuun lopulla.
Tämä on kohtuuton vaatimus väittämä länsivallat. Venäjällä on täysi oikeus evätä sen tunnustamista suvereenien laillisuuden ja oikeutuksen omatekoinen hallitsijoiden Kiovassa.Näyttö on kiistaton, että uusi järjestelmä, jota johti Arseni Yatsenyuk ja ns väliaikainen presidentti Oleh Turchynov, nousi valtaan väkivallan ja massiivinen pelottelu vakiintuneiden valittujen viranomaisten.
On myös huolestuttavaa näyttöä siitä, että monet kuolemista mielenosoittajien ja poliisien aikana Maidan mielenosoitusten olisivat johtuneet nimenomaan ampujat salaa työskennellyt opposition.
Nämä väitteet on tutkittava kansainvälinen komissio, ei sysätä sivuun ja huomiotta, kun väitetyt rikoksentekijät joukkomurhasta ovat lionized kuin Ukrainan «aloittelevan hallituksen».
Omaehtoisten hallitsijat Kiovassa, raskaasti koostuu uusnatsien Svoboda puolue, ovat kestävällä vastusti Moskovan perustuslain vastaiseksi, jos ei rikollista. Niiden nousu valtaan on juridisesti määritelty vallankaappauksen käyttämällä väkivaltaa ja terrorismia.
Kuten tehtiin selväksi Wayne Madsen ja muut kommentaattorit, vallankaappaus Kiovassa on seurausta Länsi peitellyn epävakautta Ukrainassa, menee takaisin 1990-luvun alussa, jonka nimenomaisena tavoitteena orchestrating länsimielinen vallanvaihdos. Että järjestelmän muutos tarkoituksena on antaa Länsi pääoman esteetön Ukrainan resursseja ja laajentamaan Naton sotilaallista motti Venäjän.
Washington ja sen Nato-liittolaisten pyytää siis Venäjän mahdotonta poliittinen myönnytys vaativissa että Moskova suoda virallista hyväksymistä kokonaan laitonta ja vahingoittavat järjestelmää Kiovassa.
Vastaanotto antoi Kiovan omatekoinen pääministeri Arseni Yatsenyuk Yhdysvaltain presidentti Barack Obama Valkoisessa talossa tällä viikolla ei ole vain tarkoitushakuinen juhla laittomuuden, se on julkea väheksyntää Venäjä merkittävänä kansainvälisenä teho.
Sattumaa vai ei, mutta omatekoinen presidentti Oleh Turchynov annettiin myös foorumi New York Times tällä viikolla, jossa lausunnon sarake, jossa hän jälleen kerran tuominnut Venäjän «aggression» ja, ironista kyllä, syytetään Moskovassa toimivat kuin «Somalian merirosvot »yli äskettäin turvallisuuden liikkuu Krimillä.
Tämä on huipputason amerikkalainen loukkaavuudessa Venäjää kohtaan, joka näyttää moukkamainen piittaamattomuutta kansainvälisen protokollan ja normien suhteita.
Edelleen ripeästi sotatoimien Naton Baltiasta Mustallemerelle, huomautti kieltäytyivät osallistumasta diplomaattista keskustelua todellisesta epävakauden Ukrainassa, ja festooning Kiovan teho-ruutukaappaajia by Washington ja Bryssel - ovat kaikki synkkää merkkejä siitä, että länsivallat ajavat päistikkaa varten vastakkainasettelua Venäjän kanssa.
Ennakoimatta diplomatian Yhdysvaltain erityisesti on resonanssia, miten se piittaamattomasti halveksittu poliittisia vaihtoehtoja sotaa Afganistanissa ja Irakissa vuonna 2001 ja 2003, sekä Irakin ennen ensimmäisen Persianlahden sodan vuonna 1991.
Tämä kaikki voi olla villi uhkapeli bluffi Washington vuonna Last Chance Saloon yritetään pelotella Venäjä Natoon jättämisestä. Mutta huolestuttavaa on se, että Washington on päihtymyksen oma ylimielisyys ja laittomuutta tekee erittäin vaarallinen tilanne, jossa bluffaa estää muuta vaihtoehtoa tuhoisa toiminta.


Finian CUNNINGHAM  | Strategiset kulttuurirahasto


http://www.strategic-culture.org/news/2014/03/13/warpath-western-states-block-diplomacy-over-ukraine.html

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: