Sivut

lauantai 8. maaliskuuta 2014

VOICES

Käänteistä Valvonta: CIA vakoojia Congress

By 308
Varustellun kuva - Inverse of Valvonta: CIA vakoojia CongressTop tiedusteluviranomaiset todisti ennen senaatin Tiedustelukomitea Tam 2014. (AP Tiedoston Photo / Pablo Martinez Monsivais)
Vanavedessä räjähtävä uusi väite, että CIA vakoili senaatin Tiedustelukomitea henkilökunta, yksi senaattori tuntui tänä aamuna, että hän tarvitsi tehdä jotain selväksi.
"Senaatin Intelligence komitea valvoo CIA, ei toisinpäin", senaattori Martin Heinrich (DN.M) sanoi lehdistötiedotteessa .
Normaalitilanteessa se olisi ollut selvitys ilmeinen. Tänään, se oli enemmän avunhuuto.
McClatchy News Service  tiistaina ilmoitti, että CIA: n ylitarkastajan on pyytänyt rikostutkinnan CIA seuranta tietokoneiden käyttämä senaatin avustajia, jotka tutkivat viraston merkittävä rooli Bush-aikakauden pidätettyjen kidutuksen.
Erityisesti  McClatchy ilmoitti: "komitea päätti aiemmin tänä vuonna, että CIA seurataan tietokoneet - mahdollisissa rikkoo sopimusta vastaan ​​näin - että virasto oli tarjonnut Tiedustelukomitea henkilöstön turvallisen huoneen CIA päämajassa että virasto vaati he käyttävät Arvostele miljoonia sivuja huippusalaisia ​​raportteja, kaapelit ja muut asiakirjat, mukaan ihmiset tuntevat. "
Vuonna kirjeen presidentti Obama tiistaina, senaattori Mark Udall (D-Colo.) tarkoitetut mitä hän kutsui "ennennäkemätön kanteen komiteaa suhteessa sisäisiin CIA tarkastelu", ja kuvaili sitä "uskomattoman huolestuttavaa, että komitean valvonnan vastuut ja demokratiamme. "
Väite tulee kannoilla tulokseton pyrkimys jäsenten House ja senaatin saada NSA virkamiehiä vahvistaa tai kiistää, onko tietoja puheluita kongressin jäseniä on pyyhkäisi esiin viraston metatiedot nuotta. (Koska se on niin mielivaltaisesta, oletettavasti ne ovat, mutta NSA ei sano niin.)
Senaatin laatiman ytimessä tässä vastakkainasettelussa kesti neljä vuotta, kulkee 6000 sivua, ja se hyväksyttiin valiokunnassa joulukuussa 2012. Sen sanotaan olevan erittäin kriittisesti sekä CIA: n roolia kidutuksen hallinnon ja sen julkisen vakuutteluihin viattomuutta. Mutta Valkoinen talo, alle hurja lobbauksen CIA, on kieltäytynyt turvaluokitus poistetaan se.
Viimeksi kiista on syntynyt yli sisäinen CIA raportti , joka oli kuulemma kritisoi viraston käytäntöjä, mutta on pidätetty senaatin tutkijoita.
Heinrich, puheessaan, valitti: "Sen jälkeen kun tulin komitea, CIA on kieltäytynyt käydä vilpittömässä mielessä komitean tutkimus CIA: n pidätykset ja kuulustelut ohjelma. Sen sijaan, CIA on johdonmukaisesti pyrkinyt kyseenalaistamaan tarkkuus ja laatu kertomukseen julkisesti valheellisen esityksiä siitä, mitä on ja ei ole siinä. "
Resistenssi valvonnan kidutukseen peilaa samanlaisia ​​ongelmia lainsäätäjät ovat kokeneet, kun se tulee yrittää seurata seurantaohjelmia ja muut salaiset toimintaa, jossa yksi suuri poikkeus: kidutus raportti on ajanut ja hyväksyi senaatin älykkyys komitean puheenjohtaja Dianne Feinstein (D-Calif. ) ja muun ylimmän valiokunnan jäsenten. Sen sijaan Feinstein ja House Intelligence komitean puheenjohtaja Mike Rogers (R-Mich.) ovat nousseet vahvin puolustajienvalvonnan toimintaa, jättäen niin pitkälle menettää taistelu julkistamista vastaan ​​on taisteltava enemmän kapinallinen lainsäätäjiä.
Johdonmukainen teema on, että kongressin jäsenet löytävät itsensä yhä haitta, kun se tulee edes selvittää, mitä tiedustelupalvelut tekevät - puhumattakaan hillitsemään heidät sisään
Useammin, ainoa tapa kongressin jäseniä voi lävistää salaisuuden verhon kautta luokiteltu tiedotustilaisuuksia.  Mutta ne tiedotustilaisuudet ovat usein ongelmallista, jotkut kongressin jäseniä sanoa. Ensinnäkin se on liian helppoa briefers antaa heille veruke - ja sitten he tuntevat sidotun mitä he voivat sanoa julkisesti.
Näistä syistä jotkut jäsenet, kuten Rep James Sensenbrenner (R-Wisc.) yleensä välttävät salaisuus tiedotustilaisuuksia. Sensenbrenner tiedottaja hiljattain kertoi MSNBCkongressiedustaja "ei halua rajoittaa rajoitukset luottamuksellisuuden."
Senaattori Sheldon Whitehouse (DR.I.) sanoi tiistaina , että hän tunsi rajoitettu, mitä hän voisi sanoa vastauksena asiakirjoja vuotanut NSA: n entinen urakoitsijan Edward Snowden.
"Olimme jumissa, koska jos olet jäsen kongressin et ole declassifier ja vaikka täällä on jotain, ellei sitä ole virallisesti luokitus, voit olla pidätetty kommentoi tai kaikuvat asioita, vaikka he esitetään julkisuudessa, koska nyt olet vahvistaa sen olevan totta ", hän sanoi.
Epätodennäköistä, tällainen spektaakkeli syrjään, mikä tahansa jäsen voi aina mennä lattialle ja sanoa mitä he haluavat. Yhdysvaltain perustuslain artiklan 1, 6 § , nimenomaisesti suojellaan senaattorit ja edustajat Tällaiset vaikutukset, jossa todetaan, että "mistään puheen tai keskustelun joko House, niitä ei saa kyseenalaistaa missään muualla."
Senaattori Barbara Mikulski (D-Md.) tunnetusti vastasi oikeusministeri Eric Holder väittää, että senaattorit oli "täydelliset tiedot" valvontatiedot ohjelmia kesäkuu 2013 senaatin oikeuslaitoksen alakomitean kuuleminen sanomalla : "" Täysin tiedotti "ei tarkoita, että tiedämme mitä tapahtuu. "
Tässä on video Rep Justin Amash (R-Mich.) kuvataan turhuuden saada tietoa tiedustelu tiedotustilaisuuksia kongressin jäseniä Cato Institute lokakuussa 2013 "Huomaat, että se on vain peli 20 kysymystä," hän sanoi. Mutta "et tiedä mitä kysymyksiä kysyä .... Sinulla ei ole mitään käsitystä, millaisia ​​asioita on meneillään. "
Sinun täytyy alkaa vain sylkee satunnaisia ​​kysymyksiä. Onko hallitus Moon Base?Onko hallitus puhuu karhu? Onko hallitus kyborgi armeija? Jos et tiedä, millaisia ​​asioita valtio saattaisi joutua, sinun täytyy vain arvata ja siitä tulee täysin naurettava peli kaksikymmentä kysymystä. Jos kysyt jotain hieman väärällä tavalla, he kertovat sinulle mitään. He sanovat Ei, emme tee sitä. Tai NO, että virasto ei tee niin. Ehkä joku muu tekee sen, mutta he eivät aio kertoa teille, että .... Tai no, emme voi tehdä, että tämän ohjelman, mutta voimme tehdä sen tämän ohjelman .. he eivät kerro teille, että tiedot ... mutta et tiedä, mitä muut ohjelmat ovat.

Ei kommentteja: