Sivut

torstai 13. maaliskuuta 2014

Väestöstä tiedossa ulkomaalainen planeetat on lähes kaksinkertainen kuin NASA Löytää 715 New Worlds

SPACE.com 
Tämä NASA taiteilijakäsitykselle kuvaa usean kauttakulun planeetta järjestelmät
.
Näytä galleria
  • .
  • .
NASAn Kepler-avaruusteleskooppi on löytänyt yli 700 uutta eksoplaneettojen lähes kaksinkertaistunut nykyinen määrä vahvistanut ulkomaalainen maailmoja.
715 newfound planeettoja, jonka tutkijat ilmoitti tänään (helmikuu 26), lisätä yhteensä alien-maailma täsmäävät välillä 1500 ja 1800, sen mukaan, mikä on viisi keskeistä extrasolar Planet Discovery luetteloita käytetään. Kepler-avaruusteleskooppi on vastuussa yli puolet näistä löydöistä, vetämään 961eksoplaneettojen tähän mennessä tuhansia enemmän ehdokkaita odottaa vahvistusta seurantaselvityksissä.
"Tämä on suurin windfall planeettojen - ei eksoplaneetta ehdokkaat, ottakaa huomioon, mutta todellisuudessa validoitu eksoplaneettojen - joka on koskaan ilmoitettu kerralla," Douglas Hudgins, eksoplaneetta etsintä ohjelma tutkija NASAn astrofysiikan Division Washington, kertoi tänään. [ Gallery : World of Kepler Planeetat ]
Noin 94 prosenttia uusista ulkomaalainen maailmoja ovat pienempiä kuin Neptunus, tutkijat sanoivat, edelleen vahvistamalla aiemmin Kepler havaintojen ehdotti Linnunradan täynnä kivinen Maan kaltaisia ​​planeettoja.
Suurin osa 715 eksoplaneettojen kiertävät tarkoin vanhemman tähteä, mikä tekee niistä liian kuuma ylläpitää elämää kuin me sen tunnemme. Mutta neljä maailmat ovat alle 2,5 kertaa koko maapallon ja oleskella "asuttava vyöhyke", että juuri oikeassa etäisyysalueilta joka saattaa mahdollistaa nestemäisen veden olemassa niiden pinnoilla.
600.000.000 dollaria Kepler avaruusalus käynnistettiin maaliskuussa 2009 määrittää, kuinka usein Maan kaltaisia ​​planeettoja ympärillä esiintyy galaksimme. Avaruusalus havaitsee ulkomaalainen maailmoja huomaamatta paljastava kirkkaus laskut aiheuttanut, kun ne kulkevat edessä tai kulkea, vanhemman tähdet Keplerin näkökulmasta.
Keplerin alkuperäinen planeetta-metsästys matka päättyy viime toukokuussa, kun toinen sen neljän suuntautumisen ylläpitävä reaktio pyörät epäonnistui, ryöstäen avaruusalus sen Ultraprecise osoittaa kyky. Silti tutkijat ovat ilmaisi luottavansa, että ne pystyvät saavuttamaan operaation johtaja tavoitteita tiedot Kepler aikana keräämiensä neljän ensimmäisen vuoden avaruudessa.
Ne olivat hyvin tuottavia vuotta. Kepler on merkitty yli 3600 planeetan ehdokkaita tasalla, ja tehtävän tiimin jäsenet odottavat, että noin 90 prosenttia heistä on lopulta todella paljon.
Todellakin, 715 uusia planeettoja vedettiin vain kahden ensimmäisen Kepler havaintoja, joten lisää Big Planet-vahvistus nostojen voitaisiin tulevina tutkijoina työ tiensä läpi loput operaation valtava tietokanta.
Kaikki 715 newfound ulkomaalainen planeetat asuvat multiplanet järjestelmissä, kuten maapallon. Yhdessä uusia planeettoja kiertävät yhteensä 305 tähteä, tutkijat sanoivat. Ja nämä järjestelmät ovat yleensä mieleen sisäalueilla meidän aurinkokuntaamme, jossa planeetat kiertävät aurinkoa pyöreä kiertoradat, jotka ovat enemmän tai vähemmän samassa tasossa, he lisäsivät.
"Nämä tulokset osoittavat, että planeettakunnista mulitple planeettoja yhden tähden, kuten meidän aurinkokuntaamme, ovat itse asiassa yhteinen" Hudgins sanoi.
Tutkijat validoitu äskettäin löydetty maailmat käyttämällä voimakas ja hienostunut uutta menetelmää kutsutaan "todentaa moninaisuus", joka toimii osittain logiikan todennäköisyydellä.
Aikana alkuperäisen tehtävänsä, Kepler tuijotti jatkuvasti yli 150000 tähteä, löytää planeetan ehdokkaita ympäri useita tuhansia heistä. Jos nämä ehdokkaat jaettiin satunnaisesti, vain harvat asuvat multiplanet järjestelmissä. Mutta Kepler on löytänyt satoja tällaisia ​​järjestelmiä, että auttoi tutkijoita tunnistamaan 715 bona fide uusia planeettoja. 
"Moninaisuus on tehokas tekniikka tukku validointi, joita käytetään uudelleen tulevaisuudessa", sanoi Jason Rowe of SETI (Search for maapallon ulkopuolista älyä) instituutti Mountain View, Kalifornia
Viisi tärkeintä eksoplaneetta-löytö tietokannat, ja niiden nykyiset paikkansapitävyys (uuden Kepler löytöjen mukana), ovat: Extrasolar Planeetat Encyclopedia (1790); Exoplanets Catalog, hoitaa Planetary asuttavuuden Laboratory yliopiston Puerto Rico Arecibo ( 1790), NASA Eksoplaneetta Archive (1749); Eksoplaneetta Orbit Database (1490) ja Open Eksoplaneetta Catalog (1714).
Eri numerot ilmoittamat tietokantoja heijastavat epävarmuustekijöiden vuoksi eksoplaneetta havaitsemiseksi ja vahvistamiseksi.
Vaikka Keplerin tehtäviinsä toiminta on päättynyt, avaruusalus ei välttämättä onnistu, metsästystä planeettoja. Tiimin jäsenet ovat ehdottaneet uuden operaation Kepler nimeltään K2 , joka mahdollistaisi observatorio etsiä erilaisia ​​taivaankappaleita ja ilmiöitä, myös eksoplaneettojen, supernova räjähdykset ja komeetat ja asteroidit meidän aurinkokuntaamme.
NASA odotetaan tekevän lopullisen päätöksen siitä, K2 tehtävän ehdotuksen tänä kesänä, viranomaiset ovat sanoneet.
Seuraa Mike Wall Twitterissä  @ michaeldwall  ja  Google+ . Seuraa meitä @ Spacedotcom ,Facebook  tai Google . Alun perin julkaistu  Space.com.
Copyright 2014 SPACE.com , TechMediaNetwork yritys. Kaikki oikeudet pidätetään. Tätä materiaalia ei saa julkaista, lähettää, kirjoittaa uudelleen tai jakaa uudelleen.
LIITTYVÄT VIDEO:
Näytä kommentit ( 1847 )

Ei kommentteja: