Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014

UUTISET

Blanca Eekhout toinen varapuheenjohtaja kansalliskokouksen, sanoi perjantaina, että edistymistä vuoropuhelun, jolla voitaisiin määritellä rauha koko Venezuela "meidän täytyy hyväksyä ja tunnustaa monimuotoisuutta."
"He hyväksyvät oikealle kuin vasemmalle ja siellä on enemmistö", hän sanoi toisessa kokouksessa National rauhankonferenssin järjestetään Miraflores Palace, Caracas.
Tässä mielessä myös jäsen National direktoraatin Yhdistyneiden sosialistipuolue Venezuela (PSUV) sanoi, että kun elämme demokratiassa, kuten Venezuela pitäisi hyväksyä vaalien tulosta ", joka vastaa enemmistön tahtoon" .
"Sen hyväksyminen, että meidän täytyy ymmärtää erot ja ovat erilaisia, mutta kaikkien ja kaikki tasavallan kansalaisten on oikeuksia ja velvollisuuksia", hän sanoi Eekhout.
Hän totesi, että "vaikeudet meillä on maassa, jostain syystä, sinun täytyy ratkaista vuoropuhelun" kautta eikä toimia, jotka rikkovat oikeuksia ja venezuelalaisten.
"Jotain, joka on huolestuttavaa, jos tämä mahdollisuus vuoropuhelu ovat ulkomaalaisia ​​tai ulkomaiden etuja, joihin he olisivat kiinnostuneita tässä sota", sanoi Eekhout samalla, ettei Venezuelan nimeltään "kuulla näitä intressejä."
Correo del Orinoco

Ei kommentteja: