Sivut

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Ukrainan Pendulum

Panokset ovat korkeat Ukrainassa: vallankaappauksen jälkeen, sillä Krimin ja Donbas väitti niiden itsemääräämisoikeutta, Yhdysvaltain ja Venäjän joukot astuivat Ukrainan alueella, sekä varjolla.
Amerikkalaiset sotilaat ovat "sotilaallinen neuvonantajia", näennäisesti jäsenet Blackwater yksityisen armeijan (nimeksi Academi), muutama sata heistä partioivat Kiovan taas toiset yrittävät tukahduttaa kapinan Donetsk. Virallisesti he kutsui uuden Länsi-asennettu järjestelmä. Ne ovat keihäänkärki Yhdysvaltain hyökkäystä yrittää pönkittää järjestelmää ja hajottaa kaiken vastarinnan. He ovat jo bloodied kätensä Donetsk.

Blackwater joukot Ukrainassa., Sivu 1

Lisäksi Pentagon on kaksinkertaistunut määrä Yhdysvaltain hävittäjät on Naton partio tehtävänsä Baltiassa, Yhdysvalloissa lentoliikenteen harjoittajan tuli Mustanmeren, jotkut Yhdysvaltain merijalkaväen kuulemma purettu Lvov "osana ennalta suunniteltua liikkeitä".
Venäjän sotilaat näennäisesti kuuluu Venäjän laivaston laillisesti asemapaikkanaan Krimillä. He olivat Krimillä ennen vallankaappausta mukaisesti Venäjän ja Ukrainan sopimuksen (kuten Yhdysvaltain viides laivasto Kuwaitissa), mutta niiden läsnäolo oli luultavasti beefed.
Muihin Venäjän joukot oli kutsuttu mukaan syrjäytetty mutta laillisesti valittu presidentti Janukovitshin (verrata tätä Yhdysvaltain laskeutuminen Haitin tueksi syrjäytetty presidentti Aristide). Ne auttavat paikallisia pro-Venäjän miliisi ylläpitää järjestystä, eikä kukaan kuolee prosessissa. Lisäksi Venäjä toi joukkonsa varuillaan ja palasi muutaman sotalaivoja Mustallemerelle.
Se on vain Venäjän läsnäolo jota luonnehditaan "hyökkäys", jonka läntisissä tiedotusvälineissä, kun amerikkalainen yksi tuskin mainitaan. "Meillä on moraalinen velvollisuus kiinni nenämme yrityksesi omalla takapihallaan kaukana isänmaamme. Se on omaksi parhaaksesi ", kirjoitti ironinen amerikkalainen bloggaaja.
Moskova heräsi ongelmia Ukrainassa jälkeen olevansa huolissaan, nay pakkomielle, jossa talviolympialaiset olivat hieman laantui, - kun ihmiset alkoivat sanoa, että "Putin voitti pelejä ja hävisi Ukrainan". Siinä missä Putin katseli urheilu Sotshissa, Brown vallankumous onnistui Ukrainassa. Suuri eurooppalainen maa Ranskan kokoinen, suurin tasavallan entisen Neuvostoliiton (tallenna Venäjä), on ottanut haltuunsa koalitio Ukrainan ultra-nationalistit ja (lähinnä juutalaisten) oligarkkeja.
Lailliseksi presidentiksi joutui pakenemaan hänen elämänsä. Euroopan parlamentin jäsenet manhandled, ja joissakin tapauksissa heidän lapsensa otettiin panttivangeiksi varmistaa niiden äänestää, koska heidän talonsa kävi pyssymiehiä. Putsch valmistui. West tunnusti uuden hallituksen, Venäjä kieltäytyi tunnustamasta sitä, mutta jatkoi käsittelemättä sen day-to-day perusteella. Kuitenkin todellinen tarina on nyt kehittää Krimillä ja Itä-Ukrainassa, tarina vastustuskyky länsimielinen haltuunotto.

US Hävittäjälentokoneet Patrol Baltian ilmatilan

Putsch
Taloudellinen tilanne Ukraina on kauhea. Ne ovat missä Venäjä oli 1990-luvulla, ennen Putin - Ukrainassa Nineties koskaan päättynyt. Vuosia maa oli huijannut oligarkit, jotka juoksutetaan pois voittoja Länsi pankit, jolloin sen hyvin kuilun partaalle. Välttää oletuksena ja romahdus, Ukraina oli saada Venäjän lainaa 15 miljardia euroa ilman ennakkoehtoja, mutta sitten tuli vallankaappaus.
Nyt juntan pääministeri mielellään vastaan ​​pelkkä miljardi dollaria Yhdysvaltain kautta IMF.(Eurooppalaiset ovat luvattiin enemmän, mutta muutaman vuoden kuluttua ...) Hän on jo hyväksynyt ehdot IMF, mikä tarkoittaa tiukan, työttömyys ja velkaorjuuteen. Luultavasti tämä oli olemassaolon varten vallankaappaus. IMF: n ja Yhdysvaltain lainat ovat merkittävä tulonlähde rahoitusalan toimijat, ja niitä käytetään orjuuttaa velkaantuneiden maiden, kuten Perkins selitti pitkään.
Oligarkit, jotka rahoitetaan Maidan toiminta jakautuu pilaa: anteliain kannattaja, multi-miljardööri Igor "Benya" Kolomoysky, sai suuren venäjänkielisen kaupungin Dnepropetrovsk vuonna läänitys. Hänen ei tarvinnut luopua Israelin passi. Hänen veljensä oligarkit toteutti muita venäjänkielisiä teollisuuden kaupungeissa, kuten Kharkov ja Donetsk, Ukrainan Chicagon tai Liverpool.
Kolomoysky ei ole vain "oligarkin juutalaista alkuperää": hän on aktiivinen jäsen juutalainen yhteisö, Israelin tukija ja luovuttajan monien synagogia, yksi heistä suurin Euroopassa. Hänellä ei ollut ongelmia tukemalla uusnatsien, sellaisetkin, joiden pääsyn Yhdysvaltoihin oli kielletty, koska niiden julisti antisemitismin. Siksi vetoaa juutalaisten tietoisuuden vastaan ​​Brown putsch todistettavasti epäonnistui.
Nyt tuli nationalistien "ristiretken venäjänkieliset (venäläisiä ja venäjänkielisiä ukrainalaiset - ero on kiistanalainen), pääasiassa teollisuuden työntekijöiden Itä-ja Etelä-maan. Kiovan hallinnon kielletty kommunistisen puolueen ja Alueiden puolue (suurin puolue maan, lähinnä tukee venäjänkielisiä työntekijöitä).
Hallinnon Ensimmäinen asetus kielsi venäjän kielen kouluista, radio ja televisio, ja kielsi kaikki viralliset käytettäisiin Venäjän. Kulttuuriministeri kutsutaan venäjänkielisiä "imbeciles" ja ehdotti vankilaan niitä käyttämällä kiellettyjä kielen julkisilla paikoilla. Toinen asetuksella uhkasi kaikkia haltijoita dual Venäjän / Ukrainan kansalainen kanssa kymmenen vuoden vankilatuomion, ellei hän luopuu Venäjän yhtä ainoaa oikeaa pois.
Ei tyhjiä sanoja, nämä uhat: myrsky-sotilaita joka oikeassa sektorissa, johtava taistelevat voima New Order, kiersi maata terrorisoivat virkamiehet, haltuunotto hallintorakennuksia, pahoinpiteli kansalaisia, tuhoten Leninin patsaita, Smashing muistomerkkejä toisen maailmansota ja muutoin valvoa niiden sääntö.
Video osoitti Oikea Sector taistelija mistreating kaupungin asianajaja kun poliisi näytti toisinpäin.He alkoivat metsästämään mellakka poliiseja, jotka tukivat ex-presidentti, ja he polttivat synagogan tai kaksi. He kiduttivat kuvernööri, ja lynkkasivat jotkut teknikot he löysivät entisen hallitsevan puolueen päämaja. He alkoivat vallata ortodoksikirkoissa Venäjän riitti, joka aikoo siirtää ne omaan kreikkalais-katolinen kirkko.
Ohjeita Yhdysvaltain valtion Dept 's Victoria Nuland seurattiin kautta: Ukraina oli ollut hallituksen hän määrätty kuuluisan kanssa käymässään puhelinkeskustelussa Yhdysvaltain suurlähettiläs.Hämmästyttävää, kun hän tunnetusti antoi "vittu" EU: n, hän ei anna paskaakaan Venäjän näkemys Ukrainan lähitulevaisuudessa.


Venäjä ei ollut mukana Ukrainan kehitystä: Putin ei halua tulla syytetyksi sekaantumisesta Ukrainan sisäisiin asioihin, vaikka USA: n ja EU: n lähettiläiden avustaa ja ohjasi kapinallisia.Venäjän kansa suhtautuvat myönteisesti häntä jos hän lähettää hänen säiliöitä Kiovaan takaisin koko Ukrainan, koska ne katsovat sen erottamaton osa Venäjää. Mutta Putin ei venäläinen nationalisti, ei mies Imperial malleja.
Vaikka hän haluaisi Ukraina olla ystävällinen Venäjälle, ja liittävät sen, kokonaan tai osittain, ei ole koskaan ollut hänen kunnianhimonsa. Se olisi liian kallista edes varakas Venäjä: keskitulot Ukrainassa on vain puolet Venäjän yksi, ja tissit infrastruktuuri on sekasorron vallassa. (Vertaa hyvin kalliiksi Länsi-Saksan haltuunsa DDR: ssä.) Se ei olisi helppoa, joko, jokaisen Ukrainan hallitus viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana on likomärkä ihmisiä Venäjän vastainen ilmapiiri. Mutta osallistuminen pakottivat Putin:
Sadat tuhannet ukrainalaiset äänestivät jaloillaan ja pakenivat Venäjälle ja pyysi turvapaikkaa.Kaksisataatuhatta pakolaisia ​​tarkastetaan viikonlopun aikana. Vain vapaa tontin koko tasavallassa oli kaupungin Sevastopol, kohde Ranskan ja Britannian piirityksen vuonna 1852 ja Saksan piirityksen vuonna 1941, ja kotipesä Venäjän Mustanmeren laivaston.
Tämä sankarillinen kaupunki ei antaudu Kiovan lähettiläät, vaikka siinäkin joitakin paikallisia kansanedustajia olivat valmiita esittämään. Ja että viime hetkellä, ihmiset alkoivat vastustuskyky.Kauhea menestys vallankaappaus oli alussa sen tuhonsa. Heiluri Ukrainan, ikuisesti svengaava idän ja lännen välillä, alkoi paluuliikkeensä.

 kaupungin Sevastopol, tärkein perusta

Rising
Ihmiset Krimin nousi, hylkäsi niiden kompromissi tavoitteluun virkamiehiä ja valitsi uuden johtajan, herra Sergei Aksyonov. Uusi johto saa vallan, otti Krimin ja pyysi Venäjän joukot pelastaa heidät lähestyvästä hyökkäyksestä Kiovan iskujoukot. Se ei näytä olleen tässä vaiheessa tarvita: siellä oli paljon Crimeans valmis puolustamaan maataan päässä Brown hyökkääjät oli kasakka vapaaehtoisia ja on Venäjän laivaston asemapaikkanaan Krimillä sopimuksella.
Sen Marines luultavasti pystyä auttamaan Crimeans jos tulee jokin ongelma. Crimeans, venäläisillä apua, miehitetty tiesulkuja kapealla kannaksella, joka yhdistää Krimin mantereelle.
Parlamentti Krimin äänesti liittyä Venäjään, mutta tämä äänestys olisi vahvistettava kyselyn 16. maaliskuuta määrittää Krimin tulevaisuus - onko se palaa Venäjälle tai jäädä autonominen tasavalta sisällä Ukrainassa. Omasta keskustelu paikallisten kanssa, näyttää siltä, ​​että he haluaisivat liittyä Venäjän federaation ne jäljellä Hruštšovin tilaukset vain puoli vuosisataa sitten.Kun otetaan huomioon Venäjän-kielikysymys ja verisukulaisuus, tämä on järkevää: Ukraina on rikki, Venäjä on liuotin ja valmis kantamaan suojaa.
Ukraina ei pysty maksamaan palkkoja ja eläkkeitä, Venäjä oli luvannut tehdä niin. Kiova otti pois leijonanosan tuloista Krimin venäläisten turistien, nyt voittoja jää niemimaalla ja oletettavasti auttaa korjaamaan pilaantunut infrastruktuuria. Kiinteistö olisi todennäköisesti nousee rajusti hintaa, optimistinen alkuasukkaat otaksua, ja on samaa mieltä venäläiset liikemiehet. He jo sanovat, että Krimin lyö ulos Sotshissa muutaman vuoden kuluttua, sillä ikävä vanhaa kamaa korvataan Venäjän keisarillinen chic.
Ehkä Putin mieluummin Krimillä itsenäistymisen, kuten Kosovon, tai jopa pysyvät merkki Ukrainan itsemääräämisoikeutta, koska Taiwan on edelleen nimellisesti osa Kiinaa. Se voisi tulla näyteikkuna pro-Venäjän Ukrainan jotta muut ukrainalaiset nähdä, mitä he puuttuvat, koska Länsi-Berliini oli itäsaksalaisten kylmän sodan aikana. Takaisin Krimillä olisi mukavaa, mutta ei hinnalla, jolla konsernin ja vihamielinen Ukrainan naapuri. Silti Putin luultavasti ei ole muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä ihmisten päätökseen.
Oli yrittää pelata Krimin tataarit venäläisiä vastaan, ilmeisesti se epäonnistui. Vaikka Majlis, heidän omatekoinen järjestö, tukee Kiev, vanhimmat puhuivat puolueettomuutta. On edelleen sitkeänä huhuja, että värikäs Tšetšenian johtaja herra Kadyrov, vankkumaton kannattaja Putinin oli lähettänyt hänen joukkueet ja tataarit ja painavat ne pudottavat vastalauseet Krimin kytkin Venäjälle. Alussa, tataarit tuettu Kiovassa, ja jopa yrittänyt estää pro-Venäjän yritysoston. Mutta nämä viisaat ihmiset syntyvät perhe, he tietävät milloin mukauttaa asenteita, ja ei ole epäilystäkään he onnistuvat hienosti.
Venäjän natsit, anti-Putin Ukrainan natseja, jaetaan: jotkut tukevat "Venäjän Krimin", kun taas toiset suosivat pro-Euroopan Kiev. Ne ovat huonoja kuin vihollisia, mutta vielä pahempaa ystävinä: tukeva natsit yrittää kiilata väliin venäläisiä ja ukrainalaisia ​​ja tataarit, ja he vihaavat nähdä, että Kadyrovin n Tšetšeniassa todella auttaa Venäjän suunnitelmia, sillä ne ovat anti-Tšetšenia ja yrittää vakuuttaa ihmisille, että Venäjä on parempi ilman tšetšeenien, sotaisa muslimi heimo.
Kuten Krimin uhmasi tilauksia Kiev, siitä tuli johtotähti muilla alueilla Ukrainassa. Donbas, hiilen ja teräksen alue, nosti Venäjän bannerit ja julisti sen halu itsemääräämisoikeutta ", kuten Krimin".He eivät halua liittyä Venäjän johtama tulliliiton, se ei ole selvää, ovatko he haluaisivat itsenäisyyttä, itsemääräämisoikeutta tai jotain muuta, mutta hekin aikataulun kysely - ja 30. maaliskuuta.
Oli iso mielenosoituksia vastaan ​​Kiovan hallinnon Odessa, Dnepropetrovsk, Kharkov ja muiden venäjänkielisten kaupungeissa. Lähes kaikkialla, varamiehet hakea majoitus Kiovassa ja etsiä tapa tehdä joitakin voittoa, mutta ihmiset eivät ole samaa mieltä. He ovat raivoissaan ja eivät hyväksy junttaa.
Kiovan järjestelmä ei hyväksy heidän vapauden kaipuu. Kansanomaisesti valittiin kaupunginjohtaja Donetsk sieppasi Ukrainan turvallisuusjoukot ja vietiin Kiev. Tällä hetkellä väkivaltaiset mielenosoitukset kaupungissa.
Ukrainan merivoimien Mustanmeren kytketään sen uskollisuutta Kiovasta Krimille, ja niitä seurasivat joissakin yksiköissä ilmavoimien kymmeniä hävittäjiä ja maajoukkoja. Joukot uskollisia Kiova blokattiin pois Crimeans, mutta ei ollut väkivaltaa tässä rauhallisessa vallansiirto.
Juntta nimitti oligarkki lausua Donbas, herra Sergei Taruta, mutta hänellä oli vaikeuksia olettaen valtaa kuin paikalliset ihmiset eivät halua häntä, ja hyvästä syystä: Taruta oli ostanut suuria Puolassa sijaitsevaan Gdanskin satamaan ja toi sen konkurssiin. Hän ilmeisesti on parempi siphoning pääomaa pois kuin käynnissä vakava asia.
Pahaenteisesti, herra Taruta toi mukanaan joitakin tunnistamattomia, raskaasti aseistetut turvatoimista vastaavan henkilöstön, kuulemma aseita-for-hire päässä Blackwater (aka Academi) tuoreen Irakista ja Afganistanista. Hän tarvitsee paljon enemmän niitä, jos hän haluaa ottaa Donbas väkisin.
Harkovan suurin Itä kaupunki, entinen pääkaupunki Neuvostoliiton Ukraina, paikalliset ihmiset ulos ryhmäveneillä voima Right Sector valtion virastoista, mutta poliisi liittyi oligarkit. Vaikka fake vallankumous tapahtui Kiovassa holhous Yhdysvaltain ja EY: n lähettiläät, todellinen vallankumous tapahtuu nyt, ja sen tulevaisuus on kaikkea muuta kuin varmaa.
Ukraina ei ole saanut paljon armeijan, koska oligarkit varasti kaiken koskaan aiemmin sotilaallinen. Kiovan järjestelmä ei perustu sen armeija muutenkin. Pyrkiessään laatimaan työkykyiset miehet epäonnistui heti tuskin kukaan vastannut puheluun. He kuitenkin aikovat squash vallankumous. Toinen kolmesataa Blackwater palkkasotureita laskeutui keskiviikkona Kiovan lentokenttä. Kiovan järjestelmää hakenut Naton apua ja ilmoitti olevansa valmis sallimaan Yhdysvaltojen ohjuksia asemapaikkanaan Ukrainassa.
Ohjuksia Ukraina (kuten nyt asemapaikkanaan Puolassa, myös liian lähellä Venäjän mukavuus) todennäköisesti ylittää Venäjän punainen viiva, aivan kuten Venäjän ohjuksia Kuuban ristissä Amerikan punainen viiva vuonna 1962. Eläkkeellä Israelin tiedustelupäällikkö Yaakov Kedmi, Venäjän asiantuntija sanoi, että hänen mielestään venäläiset vain voi sallia sitä, hinnalla millä hyvänsä, vaikka tämä merkitsisi sotaan.
Putin kysyi ylähuone Venäjän parlamentin lupaa sijoittaa Venäjän joukot tarvittaessa, ja eduskunta hyväksyi yksimielisesti hänen pyynnöstään. He luultavasti ottaa käyttöön voidakseen puolustaa työntekijöiden osalta hyökkäyksen Oikea Sector beefed mukaan Blackwater palkkasotureita. Humanitaarinen katastrofi, suuren mittakaavan häiriöitä, pakolaisvirta tai saapuminen Naton joukot voisivat myös pakottaa Putinin käsi, jopa vastoin hänen tahtoaan.


Puheenjohtaja maanpaossa
Presidentti Janukovitsh on historiallisesti katsottuna heikkona, traaginen hahmo, ja hän ansaitsee parempaa kynää enemmän kiireetön tahtiin kuin minun. Hän yritti parhaansa mukaan välttämään kuolonuhreja, vaikka hän kohtasi täysimittainen kapina johti erittäin väkivaltainen Brown myrsky-sotilasta. Ja silti hän syytettiin tappaa jonkin kahdeksankymmentä ihmistä, mielenosoittajia ja poliiseja.
Osa uhreista kuoli Oikea alalla, koska ne hyökkäsivät valtapuolueen toimistot. Poliitikot poistunut rakennuksesta hyvissä ajoin, mutta sihteerit jäi - monet naiset, vahtimestarit ja vastaavat.Insinööri nimeltään Vladimir Zakharov meni piirittäneet kapinallisten ja pyysi heitä päästää naisia.He tappoivat hänet heti niiden lepakot. Toinen mies oli poltettu elävältä.
Mutta suurin osa uhreista joutui sniper palo, myös syyttää Janukovitsh. Kiovan järjestelmää myös pyysi Haagin tuomioistuimen syytteeseen presidentti, koska ne oli presidentti Milosevic.
Mutta nyt, välisen puhelinkeskustelun EY: n edustaja Catherine Ashton ja Viron ulkoministeri Urmas Paet paljastaa, että EY lähettiläät olivat tietoisia siitä, että kymmeniä uhreja sniper tulipalo Maidan tapettiin Maidanissa kapinallisten kannattajia, eikä poliisi tai presidentti Janukovitshin, kuin he väittivät. Urmas Paet myönsi todenperäisyyttä tätä keskustelua lehdistötilaisuudessa ja vaati riippumatonta tutkimusta. Kävi ilmi, että kapinallisten tarkka-ampujat ampuivat ja tappoivat poliiseja ja Maidan mielenosoittajien keskuudessa, jotta vuodattamaan verta ja syyttää sitä presidentti.
Tämä näyttää olevan nidontatoimintoa yhdysvaltalaisen järjestetty kierrosta. Snipers tappaminen sekä mielenosoittajien ja poliisin ilmoitettiin Moskovan 1991 ja 1993 vallankumouksia, samoin kuin monissa muissa tapauksissa. Jotkut lähteet väittävät, että kuuluisa Israelin tarkka-ampujat työskenteli tällaisessa tilanteessa, joka on uskottavilta herra Kolomoysky johtaman Israelin yhteys.
Henkilökohtainen ystävä herra Kolomoysky, merkittävä jäsen silloisen opposition, parlamentaarikko ja nykyinen johtaja hallinnon Sergei Pashinsky pysäytti poliisi hän poisti sniper kivääri äänenvaimennin kohtaus murhasta. Tämä löytö oli lyhyesti raportoitu New York Times, mutta poisti myöhemmin. Tämä ilmoitus poistaa (tai ainakin vakavasti heikentää) vastaan ​​asiassa presidentti. Luultavasti se katoaa muistiaukkoon ja unohdetaan täysin, samoin Seymour Hersh paljastukset Syyrian Sarin hyökkäys.
Toinen ilmestys tehtiin presidentti Putinin hänen lehdistö-konferenssissa 04 maaliskuu 2014.Hän sanoi, että hän suostutteli (lue: pakko) presidentti Janukovitshin allekirjoittaa hänen sopimuksen 21 helmikuu 2014 opposition kanssa, kuten Länsi-ministerit oli vaatinut. Tällä sopimuksella, tai oikeastaan ​​antautumista teko, Ukrainan presidentti suostui kaikkiin vaatimuksiin Brown kapinalliset, myös nopea vaalit parlamentin ja presidentin. Kuitenkin sopimus ei auta: kapinalliset yrittivät tappaa Janukovitshin samana yönä kuin hän matkusti Kharkov.
Putin ilmaisi hämmästyneenä, että he eivät olleet tyytyväisiä sopimukseen ja eteni vallankaappaus muutenkin. Syynä tarjosi Oikea Sector kätyrit: he sanoivat, että heidän pyssymiehiä asemapaikkansa jokaisen vaaleissa Booth ja että ne voisi laskea äänestyksen.Luonnollisesti sopimus ei salli sitä, ja juntta oli kaikki syyt epäillä kykyään voittaa rehelliset vaalit.
Näyttää siltä Janukovitshin toivoi perustaa uuden valtansa Kharkov, jossa suuri kokoonpano varajäsentä Itä-ja Etelä-Ukrainan kutsuttiin etukäteen. Kokoonpano, sanoo Kolomoysky, pyydettiin ottaa itselleen ja tukea presidentti, mutta varamiehet kieltäytyi. Siksi presidentti Janukovitshin, vaivoin, pakeni Venäjälle. Hänen lasku Rostov tehnyt melkoisen vaikutuksen ihmisiin kuin hänen koneensa oli mukana hävittäjiä.
Janukovitsh yrittänyt ottaa yhteyttä presidentti Putin, mutta Venäjän presidentti ei halua lähteä vaikutelman, että hän haluaa pakottaa Janukovitshin on Ukrainan kansaa, ja kieltäytynyt tapaamasta tai puhua hänen kanssaan suoraan. Ehkä Putin ei ollut aikaa tuhlata niin heikko luku, mutta hän tunnusti julkisesti häntä muutenkin kuin laillinen presidentti Ukraina. Tämä on järkevää, koska presidentti Janukovitshin pyysi Venäjän joukot rauhan maahansa. Hän voi silti tehdä comebackin - kuten presidentti Free Ukraina, jos tällainen olisi koskaan muodostua joissakin osassa maata, - tai päähenkilö ooppera.
[Englanti kielentarkastuskustannukset Ken Freeland]

Israel Shamir pääsee adam@israelshamir.net

Via Counterpunch
Tunnisteet:    

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: