Sivut

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Ukraina: Washington n Hysteria Venäjää kohtaan Piilottaa Yhdysvaltain "järjestelmän muutos"

Post Kategoriat: Kanada
Finian CUNNINGHAM | keskiviikko, 12 maaliskuu 2014, 16:36 Peking
Juridisesti Washington ja sen eurooppalaisten liittolaisten ole heikoilla. Molemmat voidaan perustellusti syyttää kansainvälistä oikeutta rikkovia niiden brutto häiriöitä Ukrainan kuuluviin asioihin - alkaen yllyttäminen väkivaltaisten katuprotestien joka johti potkut vaaleilla valitun presidentti ja hallitus, myöhemmän ilmasto laittomuuden ja pelon yli kulkee Ukrainan ja tuntui erityisesti enemmistön Venäjän etniset väestön itä-ja eteläpuolella maata.
Viimeisimmät paljastukset että murhat Kiovan Maidan Square keskuudessa mielenosoittajien ja poliisin oli salaa suorittaa ampujat työskentelevät Länsi tukema sekoittimia ovat lisäksi todiste siitä, että vallankaappaus oli järjestettyjä.
Vuotanut puhelinsoiton EU: n ulkoasioiden johtaja Catherine Ashton ja Viron ulkoministeri Urmas Paet, päivätty 25. helmikuuta osoittaa, että tarkka-ampujat käytettiin provokaattorit mielenosoitusten aikana, tarkoituksenaan lahjakkuuteen väkivallan ja syyttämään siitä hallitusta presidentti Viktor Janukovitshin .
Vuonna puhelun, ilmoitti Venäjän Tänään, Paet on kuullut sanoa: «On nyt vahvempi ja vahvempi käsitys, että takana tarkka-ampujat, se ei ollut Janukovitshin, mutta se oli joku uudelta [Länsi tukema] koalitio».
Ashton vastasi: «Mielestäni me haluamme tutkia. Tarkoitan, en valita, että ylös, se on mielenkiintoista. Gosh ».
Näyttöä Länsi tukema subversion Ukrainassa on niin räikeä - alkaen paraati amerikkalaisten ja eurooppalaisten poliitikkojen yli neljän viime kuukauden Myrsky nousee mielenosoittajia Kiovassa, ja dokumentoitu soluttautuminen kansalaisjärjestöjen CIA, USAID, National Endowment for Democracy-, vapaus- talo, Adenauer, muun muassa omien sanojensa maahanpääsyn tykkää ulkoministeriön virkamies Victoria Nuland halutusta muodostumista uuden lääkkeen antamisen Kiovassa - että voidakseen kääntää tämän vuoren murskaavan todisteita, Länsi- hallituksia ja niiden nöyristelevä media pyrkii siirtämään maastoon diskurssin pois panoraama ilmeinen.
Uusin ilmestys ampujien käytetään provokaattorit lisää uuden synkkä kierre.
Kuitenkin vastoin kaikkia todisteita, se ei ole lännen rikkoo Ukrainassa, se on Venäjä - niin he väittävät.
Enemmän kuin tämä, Länsimaiden johtajat ja media on mennyt hysteerinen tila, syyttäen Venäjää «posketon aggression» ja «tuo alueen sodan partaalle». Ironista kyllä, koska ällistyttävää kieltäminen todellisuutta West, se on nyt kääntymässä ympäri ja syytti Venäjää kauppaamisen propagandan viimeaikaisista tapahtumista Ukrainassa. Yksi Ranska 24 Otsikossa luki: «mielikuvituksellinen väitteet Venäjän propaganda».


Älä välitä mielikuvituksellinen väitteitä, entä vain joitakin kovia faktoja - tosiasioita, että länsimaisessa mediassa ovat äärimmäisessä kieltäminen?
Edellä mainittujen lisäksi litania törkeää Länsi häiriöitä Ukrainan politiikassa, tosiasia on, että presidentti Viktor Janukovitshin syrjäytettiin väkivaltainen vallankaappaus oli viime kuun lopulla.
Janukovitsh valittiin vuonna 2010, ja perustuslaillinen demokratia hänen erottaminen vaatii äänestää äänestäjät, ei diktatorisia nippu aseen heiluttavan puolisotilaallisia joukkoja. Emme ehkä ole halunneet Janukovitshin väitetään autoritaariseen hallintoon tai syytöksiä tuttavien suosimista, vaan ainoa laillinen tapa korjata tämä olisi ollut hallittu perustuslaillinen prosessi vaalien tai jossakin muussa muodossa asianmukaista menettelyä.
Janukovitsh allekirjoitti kansallisen yhtenäisyyden käsitellä poliittisia vastustajia 21. helmikuuta, jonka Euroopan unioni ministerit olivat osallistuneet välitystä. Mutta hänen vastustajansa heti roskakorissa käsitellä väkivallan uhka, ellei Janukovitsh seisoi alas.
Venäjän presidentti Vladimir Putin on näin ollen oikeassa, kun hän kertoi lehdistötilaisuudessa tällä viikolla, että mitä on tapahtunut Kiovassa on «perustuslain vastainen vallankaappaus» ja «aseellinen vallansiirron».
Juridisesti ja jopa ehtojen mukaisesti EU: n välityksellä kansallisen yhtenäisyyden sopimuksella allekirjoitettiin 21. helmikuuta, Viktor Janukovitsh on edelleen laillista Ukrainan presidentti. Kun Janukovitshin lähetti myöhemmin virallisen kirjeen Putinille pyytävät sotilaallista apua valossa vastaiseksi ja väkivaltainen mullistuksia, Venäjän federaatio oli oikeudellinen ja moraalinen toimeksiannon tehdä Ukrainan alueella.
Erilaiset vastaukset 21 helmikuu «tapahtuma» ovat valaisevia. Sekä Washington ja Bryssel kirjataan välittömästi uuden viranhaltijoiden Kiovassa kuin «laillisen hallituksen» Ukrainan kanssa omaehtoisten presidentti Oleksandr Torchynov ja pääministeri Arseni Yatsenyuk. Uusi kaappi, jäsenistä koostuva fasistisen Svoboda osapuoli, joka oli aiemmin ryhtymässä katu sotaa, oli myös keskustellut virallista Länsi tunnustamista.
Länsimaisessa mediassa on sittemmin mennyt käyttämään kiertoilmauksia kuten Kiovan «aloittelevan hallituksen».
Tarkempi määrittely Kiovan uutta hallintoa on valittu vaaleilla, itse asettamiaan junttaa. Mutta väkivaltainen, vastaisin keinoin ottaa poliittista valtaa ei ole lopettanut Britannian ulkoministeri William Hague tulossa Kiovaan tällä viikolla, jonka jälkeen Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry, kätellä junttaa. Bryssel kehotti myös väkijoukko hallitsijat Kiovassa ministerikokouksessa tällä viikolla.
Sen sijaan Venäjä vaatii paluuta kansallisen yhtenäisyyden solmitulla 21. helmikuuta - sopimukseen, joka tunnustaa Janukovitshin presidentiksi tehtävässään, kunnes molempia osapuolia tyydyttävään perustuslaillisia uudistuksia valmisteltuja ja valtuuttanut koko äänestäjät Ukraina - kuten oikeudelliset lähtökohdat kohta tuleviin poliittisen ratkaisun.
Tämä on järkevin ja perustuslain laillisella tavalla eteenpäin. Anna ihmisten päättää, ketä he haluavat hallituksen äänestämällä, että on demokratia, joka kärjistäen, lännen johtajat eivät näytä voi tai halua sietää. Jälkimmäinen mieluummin asettaa hallintoa väkisin mukaan niiden sanelua, koska tosiasiassa kyse on taloudellisen ryöstämisen Ukrainan Länsi pääoma, tulos että ukrainalaiset eivät äänestäisi, jos he todella ollut demokraattinen valinnan asia.
Antanut itsestään julkisuutta uhkia aggressiivisuus venäläisvähemmistön Ukrainassa ja muissa koettu poliittisten vastustajien antama Svoboda ja sen oikeassa sektorissa puolisotilaalliset joukot yhdessä dokumentoitu teot viimeaikaisista väkivaltaisuuksista Kiovassa, se oli erittäin hyvin oikeudellisia ja asianmukaista, että Moskovassa aloittanut puolustava turvallisuus toimenpiteet Ukrainassa.



Turvaaminen sotilastukikohtia ja enemmistö venäjänkielisen väestön autonomisen Etelä tasavallan Krimin tällä viikolla - kirjallisesta pyynnöstä presidentti Janukovitsh ja Krimin alueellinen pääministeri Sergei Aksyonov sekä oikeusjärjestelmissä ehtojen pitkäaikaisen kahdenvälisen sopimuksen Ukrainan kanssa - kaikki, joka antaa Moskovassa kiistaton mandaatti tehdä niin.
Silti, jossa vaahtoamista hysteriaa, läntisillä hallituksilla ja media ovat kääntyneet todellisuutta ylösalaisin. Ei ole mainintaa lainvastainen Länsi häiriöitä ja subversion Ukrainan tai sen käsi nyrkkiin yhdessä uusnatsien katu väkijoukot toimeenpanossa väkivaltainen vallankaappaus Kiovassa. Yhdysvaltain suurlähettiläs YK Samantha Teho röyhkeästi kielsi todellisuutta aiemmin tällä viikolla, kun hän syytti Moskovan vedoten «kuvitteellisia uhkia» Ukrainassa.
Katkera ironia, joka on se, että Samantha Power on yksi cheerleaderit varten ns «vastuu suojella", joka on antanut hänelle maan kuvitteellinen kansi laittomasti puuttua ja sotilaallisesti kaataa hallituksia entisessä Jugoslaviassa, Irakissa, Libyassa ja muualla USA pitää toivottavaa vallanvaihdos.
Vuonna feat silkkaa doublethink, West on syyttänyt Venäjää «laiton hyökkäys» Ukrainassa ja käyttää «varjolla väkivaltaisuudet». Tämä hysteerinen retoriikkaa käytetään peittämään lännen oma räikeä rikkomuksensa Ukrainassa ja siirtämään syyn myllerryksessä.
Ujostelematon sen yksiselitteisen osallistuminen tekniikan vallanvaihdos Ukrainassa, Amerikan ja Euroopan johtajat vaativat, että Venäjä vetää joukkonsa Krimiltä tai tulla seuraamuksia.Washington alkuun diplomaatin John Kerry sanoi Yhdysvaltain olisi eristää Venäjä «taloudellisesti, poliittisesti ja diplomaattisesti» jos se ei ole kääntänyt turvatoimia, tai Kerry laittaa sen «aggression».
Samaan aikaan, ei ole pienikin osoitus siitä, että amerikkalaiset ja eurooppalaiset ole mitään aikomusta kääntää niiden laittomasta puuttumisesta Ukrainassa. Kaukana siitä, Kerry vierailullaan juntan Kiovassa tällä viikolla sanoi, että Yhdysvaltain tarjosi $ 1 miljardin lainatakuut.New York Times selitti: «tarkoituksena lainatakuita on tukea Ukrainan pyrkimyksiä integroida West».
Euroopan unionin ministerit tällä viikolla jollain varannot € 11 miljardia uutta «Länsi-friendly» hallinnon Kiovassa - taustanaan miljoonien EU: n kansalaisten kärsivät työttömyydestä ja puutetta. Kansainvälinen valuuttarahasto laatii myös uistin (laina) 2 miljardia dollaria.
Pro-Länsi, kapitalismia Yatsenyuk nyt ruorissa Kiovassa (kuten Nuland määrätty), Ukraina on ohjaamista sinä vääjäämättä velkaorjuuteen lännen. Tästä orjuudesta, helpottaa valittu vaaleilla sotilasjuntan edellyttää säästötoimia hyökkäys Ukrainan työntekijöitä, alkaa tuntuvasti leikkauksia julkisiin menoihin, palkkojen ja tuet polttoainetta.
Se johtaa myös yksityistämistä Ukrainan öljy-ja kaasuteollisuus sekä täyden haltuunoton muiden ihmeellinen Ukrainan luonnonvarojen, kuten sen vehnä maatalous, Western pääomaa.Yatsenyuk, joka puhuu ylpeänä olemisesta valmis sitoutumaan poliittinen itsemurha vuoksi länsimielinen uudistuksia, jotka on Länsi alistamista, on juuri sellainen ideologi West haluavat ja tarvitsevat Kiovassa, kuten Nuland asianmukaisesti hyväksytty.
Mielenkiintoista, tällä viikolla Ukrainan uusi suurlähettiläs Valko-Mykhailo Yeshel, myönsi median haastattelussa, että lainat (vieheet) kohteesta Washington tarjottiin kunnon Ukrainan sallii käyttöönoton American ohjusjärjestelmien alueellaan - aivan rajalla Venäjällä.
Syntymässä kuva on selkeä. Huolimatta kaikista hysteerinen hölynpölyä on spouted Länsimaiden johtajat ja heidän median propaganda kone, vaativa Venäjä on «takaisin pois» Ukrainasta, Länsi hallinnon-vaihto-operaation kyseisessä maassa ei ole vain konsolidoidaan - se ajetaan parhaillaan ylös.


Finian CUNNINGHAM  | Strategiset kulttuurirahasto

http://www.strategic-culture.org/news/2014/03/06/ukraine-washington-hysteria-towards-russia-hides-us-regime-change.html

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: