Sivut

maanantai 17. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Watching America’s Imperial Empire Evolving Toward its Eventual Demise

4. Me

Katsomassa Amerikan Imperial Empire kehittyvä kohti sen Mahdolliset Demise

Todisteet on nopeasti kiinnityksestä olemme todistamassa alkuvaiheissa loppuun American Imperial Empire. Tämä sotilaallinen Colossus on levinnyt ympäri maailmaa, sen kustannukset ovat käsistä ja se, että sen sijaan, että myönteinen voima Amerikassa, se on tullut monumentaalinen vastuuta, joka on täysin kestämätön.
Miten Amerikan sovi kuvaus Imperial Empire? Hyvin se voidaan katsoa olevan imperialistinen valtio, koska sen "vakiintuneet poliittiset ja taloudelliset ylivalta muihin kansoihin, jotka eivät ole sen siirtomaita." Ja kun lisäät käytetään välillisiä ja suoria toimenpiteitä, mukaan lukien aggressiivinen sotilaallinen voima, valvoa ja hallita muissa maailman maissa, se tulee sitten Imperial Empire.
Mitkä ovat merkkejä siitä, että tämä Imperial Empire on alkuvaiheissa lopulta sen kuolema?Missä ovat merkkejä, missä ovat todisteet?
Alkajaisiksi Tarkastellaan sitä, että Amerikan voimakas armeija on mukana kolme tarpeettomia ja perusteettomia sodat lähihistoriassa vastaan ​​pienet kansakunnat, jotka eivät aiheuta välitöntä uhkaa tämän kansakunnan ja sen ihmisiä - ja vielä, se ei voita tahansa niitä.
Voisimme sanoa, että Vietnam oli lakko yksi; Irak oli lakko kaksi ja Afganistanissa, kun Yhdysvaltain joukot poistuvat lopussa 2014, on lakko kolme. Massiivista sotilaallista fiasko Irakissa, erityisesti, näyttää olleen käännekohta Amerikan historiassa, koska tämä maa otti kohtalokkaan käänteen väärään suuntaan.
Historia voi nähdä sen, että ajankohta, kun perustukset imperiumi alkoi murentua. Nämä kolme sodat ovat elävä todiste haavoittuvuus tällä sotilaallisella kun edessä armoton vastustusta omatekoista guerilla-tyyppinen taistelijoita.
Mutta Yhdysvaltain hallitus käyttämisen sijaan tappion Vietnamissa perääntyä sen hubristic asialistalla, on sittemmin kieltäytynyt muuttaa suuntaa ja kustannuksia Amerikkaan, rahallisesti ja sen suhteet muihin kansoja, on huikea. Se on tulossa yhä ilmeisemmäksi, että maailman kansakunnat kieltäytyvät taipua sanelee ja hallitsevuus Yhdysvaltain hallitus.
Viimeaikaiset tapahtumat maailmalla näyttäisi tukevan edellä väitteet.
Syyrian kriisiä, kun taas Mr. Obama ja kongressin keskustelimme siitä käyttää sotilaallista voimaa, Venäjän presidentti Vladimir Putin selkeästi otti vastuun tilanteesta keksiä suunnitelmaa hävittää Syyrian kemiallisten aseiden ja siinä kaikki, hän hylkäsi Amerikan "vaihtoehdot pöydällä" ja selkeästi kutsui laukausta.




Jos tämä hallituksemme ja presidentti kiittää Putin estää Lähi-idän sota? Mitä olisi tapahtunut, jos Yhdysvallat oli käynnistänyt aggressiivinen sotilasoperaation?
Ukrainassa / Krim tilannetta, kun taas Yhdysvalloissa ja Euro / Nato-maiden yrittivät puuttua että maan sisäisiin poliittisiin asioihin, Putin astui teko ja otti taas ohjat ja soittaa laukausta.Toteuttamiskelpoinen strategia, luotava presidentti Obama ja kongressin käsitellä tätä tilannetta on olematon ja jälleen osoittaa, kuinka Amerikan ulkopolitiikka on muuttunut huonosti, ja se on syy, miksi tämän maan vaikutusvaltaa ja pitää maailma on nopeasti hiipumassa.
Kuunteleminen median oppineet ja pseudo-toimittajia keskustelemaan vaihtoehdoista, mukaan lukien seuraamukset, että Amerikka tulee käyttää käsitellä tätä tilannetta on hilpeä, heillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä tapahtuu ja on, kuten tavallista, toista vaan yllä hallituksen purkitettu propagandaa. Ovatko he ole häpeä?
Entä tilanne, johon iskut Yhdysvaltain diplomaatti Benghazissa, Libyan jossa Yhdysvaltain suurlähettiläs ja kaksi muuta diplomaatit kuoli hyökkääjät vielä tunnistettu? Republikaanit ovat olleet säälimätön syyttää Obaman hallinto, joka sallii tämän hyökkäyksen tapahtua, ja hallinto on voimakkaasti kiisti syytteet.
Mutta mitä molemmat osapuolet ovat täysin puuttuu on se, että tämä hyökkäys voidaan helposti katsoa, ​​mitä kutsutaan "Blowback" tai "takaisinmaksuaika", tappava muoto kostaa massiivinen, säälimätön ohjus hyökkäykset Libya Yhdysvaltain ja sen läntisiä liittolaisia maaliskuussa 2011.
Mitä Benghazin tapaus pitäisi kertoa tämä hallitus on, että tämä Blowback on vain yksi tuloksista aggressiivinen sotatoimien ympäri maailmaa, jotka ovat luoneet tuhansia uusia vihollisia Amerikalle ja että nämä viholliset käyttävät tappava muotoja Blowback saada kostaa .
Yksi vaarallisimmista ammateista maailmassa menee tulevaisuudessa tehtävissä Yhdysvaltain suurlähetystöjen ja konsulaattien. Eräänä päivänä hakijat näiden kannat ovat minimaaliset, koska kukaan ei halua olla kohde kostoa.
Ajatellaanpa näin: kun hyökätä ja miehittää muissa maissa teet tuhansia uusia vihollisia ja kun teet näitä vihollisia he kostaa teidän teoista, ja jos he tarkka kostaa voit käynnistää ohjukset niiden maiden kostoa, ja kun et maailman kansat näkevät sinut saalistaja kansa, ja vahvin vihollisten tontin heikentää teitä, ja tuon kuolettavan, tuhoisa sykli ei lopu koskaan. Ja valtakunta alkaa purkautua.
Tässä on erinomainen analyysi kehityksestä Amerikan imperiumin professori James Petras, hänen johtopäätöksensä on, että "piirtyy Obaman hallinnon yleiset pyrkimykset johtuvan keisarillisen perääntyä ja käynnistää uudelleen imperiumin rakentamisesta kääntää lähes yksinomaan sotilaallisten välineiden "ja" voima ja väkivalta "eikä diplomaattista sopimuksia tai poliittisia neuvotteluja.
Prof Petras ilmeisesti näkee tämän imperiumin romahdus kuten monet muut analyytikot ja tarkkailijat uskovat, että on pitkälti puretaan vuoteen 2025 jatkuvana virtana veronmaksajien dollareita, jotka on ylläpitää se ovat kuivuneet tuolloin .
Valitettavasti, mitä herra Obama, hänen tekojensa, on onnistunut tekemään on luoda kaksi massiivista esteitä laajentamista edelleen imperiumi, eli Venäjä ja Kiina, jotka ovat nyt selvästi osoittaneet, että heillä ei ole aikomusta sallia Yhdysvaltain hallitsemaan niiden alueilla maailmassa.
Venäjä ja Kiina eivät ole alttiita käynnistää sotilaalliset toimet Amerikkaa vastaan, mutta he ottavat loukkaavaa kimppuun sen taloudellisen perustan. Ne yhdessä useita muita kansoja ovat päättäneet poistaa Yhdysvaltain dollari on maailman tärkein varantovaluuttana ja käydä kauppaa omissa valuutoissa, ja se on vain ajan kysymys, kunnes tämä tapahtuu.
Tämä uhka dollarin tehtiin vieläkin selvempi, kun Venäjän presidentin neuvonantaja Sergei Glazyev, vastauksena Amerikan uhkia seuraamuksia Ukrainassa tilanteessa, kertoi RIA Novosti, "Venäjä luopuu Yhdysvaltain dollari varantovaluuttana jos Yhdysvallat aloittaa pakotteita vastaan ​​Venäjä. "
Ja kaikille niille, jotka vielä haluavat takertua usko ja lohduttautua ajatuksella, että USA on maailman ainoa supervalta, joka on harhainen ajattelu ja ne on hyväksyttävä se tosiasia, että tämä ei enää pidä paikkaansa.



Venäjä ja Kiina ovat varmasti suurvaltojen tämän maailman, koska ne ovat massiivisia maita massiivinen armeijat ja eniten huolta, he voivat torjua Amerikan ydinasemahtien voimakkaita arsenaalia omia.
Amerikka on maa, joka panostaa edelleen voimakkaasti sotaa, hävittämis-ja rakennetaan valtakuntaa, se tarjoaa työtä monille sadoille tuhansille, jotka vievät meidän armeijamme, Pentagon, CIA, 13 tiedustelupalvelut sekä NSA vakoilusta virasto ja Homeland Security. Meillä on Valkoinen talo ja kongressi, jotka murskaamista perustuslakimme, joka selvästi marssia tahdissa Corporate America helpottaa sen asialistalla yhteensä valvoa tämän kansakunnan.
Mitä Amerikka tarvitsee epätoivoisesti on puhdistaa itse nämä negatiiviset, heikentäviä tekijöitä, se tarvitsee paljon parempi koulutusjärjestelmä, sellainen, jossa meidän opiskelijat eivät hukkumassa velkaa, tarvitsemme miljoonia uusia työpaikkoja, kasvava talous, palauttaminen meidän keskellä luokka ja infuusio luovuutta ja innovaatioita. Mutta nämä suuret tarpeet eivät koskaan toteudu, ennen kuin tämä maa löytää tapa tuoda lopun tästä imperiumi ja lähettää sen pölysäiliö historian.
Kun tämä imperiumi puretaan, ja se on jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa, koska mikään imperiumi historiassa maailma on koskaan selvinnyt, Amerikka on edelleen hyvin voimakas sotilaallinen tarjota turvallisuutta ja sen kansalle. Mutta että musta aukko imperiumi, joka on imenyt elinehto pois tämän kansakunnan, sen valtavat tuhlausta tämän kansakunnan voimavaroja, lakkaa olemasta.
Ja koska tämä väistämätön purkaminen imperiumi kerää vauhtia ja tulee totta se on suurin asia, joka voisi tapahtua Amerikalle ja maailmalle, niin voi sitten kääntyä myönteistä ja rakentavaa pyrkimyksiä.

Michael Payne, OpEdNews.com

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

dia »katselu Amerikan Imperial Empire Kehittyvät kohti sen Mahdolliset Demise

Ei kommentteja: