Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

The 4th Media » The US and Britain’s Paedophile Colony

The 4

Yhdysvaltain ja Britannian Paedophile Colony



Alle kuukausi ennen 11. vuosipäivää laittoman Yhdysvaltain johtama hyökkäys Irakiin, lähellä tuhoaminen suuressa osassa maata, perintöä, kulttuuria, sekularismi, koulutus, terveyspalvelut ja kaikkien valtion laitosten, maa on valmis palaamaan "kaksi tuhat vuotta ", sanovat aktivisteja.
25. helmikuuta, Irakin Cabinet hyväksyi lakiesityksen ikärajan alentamista laillisen avioliiton naisilla yhdeksän vuotta vanha.
Irak oli ennen hyökkäystä, kiivaasti maallinen valtio, jossa lähes yhtä paljon mies-, nais työvoimaa ja naisten kanssa hyötyvät National Personal Status Law, käyttöön vuonna 1959, joka jäi "yksi liberaali arabimaailmassa, jossa kunnioittavat naisten oikeuksia. "
Ikäinen avioliiton asetettiin kahdeksantoista, pakkoavioliitot olivat kiellettyjä ja moniavioisuus rajoitettu. Yhteisöjen välistä yhteenkuuluvuutta on parannettava ja edistettävä "poistamalla erilainen kohtelu sunnit ja shiiat lain (ja pyyhkiminen eriyttäminen) eri uskonnollisten yhteisöjen ..." Naisten oikeudet avioeroa, lapsen huoltoa ja perintö olivat kiinteä osa lakia, jossa 14 artikla, jossa todetaan, että kaikki irakilaiset ovat tasavertaisia ​​lain edessä.
Tasa-arvo oli pyyhkäisi pois ensimmäisenä päivänä hyökkäyksen, kun George W. Bush ja hänen hallintonsa alkoi puhua sunnien, shiiojen, kurdien, kristittyjen ja muiden uskontojen ja etnisten ryhmien ja myös tehokkaasti valitsemalla valvojina "Uusi Irak" eikä kykyä mutta uskonto ja etnisyys, tehokkaasti pitching Irakin vastaan ​​Irakin mitä, kaikki monimutkaisuutta, oli ollut hyvin yhtenäinen yhteiskunta. "Hajota ja hallitse" vallitsi kaikki.
Toistaiseksi kuitenkin Personal Status laki on edelleen voimassa, jos suurelta osin huomiotta Yhdysvaltain tukema parlamentin ja pitkälti - jossa rehelliseksi ja rohkeita poikkeuksia - valitettavan haluavat oikeuslaitos. Lakiesitys, jos sopimus ratifioidaan, koska sillä pyritään olemaan huhtikuun vaalien jälkeen, olisi lakaista sen ihailtavaa säännökset sivuun ja käännä Irak sisään pedofiilien paratiisi.
Tämä törkeää suunnitelma oli ensimmäinen puhuttu jo joulukuussa 2003 vain kahdeksan kuukautta hyökkäyksen jälkeen, Abdel Aziz al Hakim, joka johtaa islamilainen korkein neuvosto Irakin. Hän peruutti Personal Status laki, kun presidentti väliaikaisen EKP: n neuvosto.
Vastustuksen takia naisten ja muita jäsenvaltioita neuvostossa ja monista kansalaisyhteiskunnan ja naisjärjestöjen, päätös kumottiin Paul Bremer, luultavasti ainoa asia, hän sai oikeaa hänen surkea, sairas ilmoitti hallintaoikeus. Silloin, kuten nytkin, muutos "olisi siirtynyt siviilikanteen nostamista koskevat perhe-ja yksityiselämän oikeuden, kuten avioliitto, avioero, ja perintö, yhteisöjen tuomioistuimen toimivallasta papisto", ei siviilituomioistuimissa.
Uskomattoman, "ehdotus on perustunut shia Ja'fari koulu, nimeltään jälkeen kahdeksannella vuosisadalla shia imaami. Supreme shia tuomarineuvoston pyhään kaupunkiin Najafin valvoo valtakunnallinen uskonnolliset tuomioistuimet, jotka asettuvat perheasioita ... "
Naisen ryhmät ja aktivistit ovat äänekästä paheksuntaa ja tuomitseminen ja huolimatta 21 29 läsnä ministerivaliokunnan päätös Äänestämällä muutosta, jotkut papit vuonna Najav on etäisyyttä ehdotus, joka kattaisi myös naisten ei sallittu lähteä kotiin ilman lupaa heidän miehensä - ja ironisesti isän lupaa on pakollista nainen yli kahdeksantoista naimisiin. Muslimit eivät saa mennä naimisiin ei-muslimeja.
Hanaa Edwar, joka johtaa Al-Amal Association, joka taistelee sosioekonomisen parantaminen irakilaiset, huomauttaa, että köyhien - jotka vuodesta invaasio, on kasvaneet, lapset nuoret kuin kymmenen on jo naimisiin ja edelleen, että suurin osa uskonnollisen "lukutaidottomat ihmiset kuulevat se perustuu Ja'fari (laki) ja mielestäni se on hyvä."
Yanar Mohammed puheenjohtaja järjestön naisten Freedom Irakissa, on vakuuttunut, että "Irakin kansa ei hyväksy laillistamista pedofilian ... vastalauseet tulevat joka puolelta, ja naisten määrä, jotka korottaa ääntään on suuri ... Se on väärinkäyttö lasten oikeudet ja niiden ruumiillista koskemattomuutta. "
Edwar ja Mohammed ovat lobbaus ja ulos parlamentissa, mutta "painostuksesta Irakin ulkopuolella on välttämätöntä."
Irakin on ratifioinut yleissopimuksen poistamista naisiin (CEDAW) YK on jo pyytänyt peruuttamisesta lakiehdotuksen. CEDAW "mukaan kihlaus ja avioliitto lapsi ei ole oikeudellista vaikutusta."
Wienin julistuksen ja toimintaohjelman hyväksymän maailmankonferenssissa ihmisoikeuksien, Wienissä 14-25 06 1993, valtiot olivat "kehotettiin kumotaan voimassa olevia lakeja ja asetuksia sekä poistaa tullin ja menettelyjä, jotka syrjivät ja aiheuttaa vahinkoa to tyttölapsia. Artikla 16 (2) ja määräykset yleissopimuksen lapsen oikeuksista estä sopimusvaltioita mahdollistamiseen tai antaa kelpoisuuden mukaan avioliitto henkilöiden välillä, jotka eivät ole saavuttaneet enemmistöä. Yhteydessä tehdyn yleissopimuksen lapsen oikeuksista, "lapsi" tarkoitetaan jokaista alle 18-vuotiasta ... "
Human Rights Watch alle vankka julkilausuma avioliitto yhdeksän vuotta täyttäneistä, joka lännessä olisi vielä peruskoulussa, vuoden liian nuori syöttää Toisen asteen koulutus, kuitenkin tila: "Tämä luonnos henkilökohtaisen tilan laki (muutos) kärpäsiä kasvoilta Irakin hallituksen oikeudelliset sitoumuksensa suojella naisten ja tyttöjen oikeuksia ... Passage tämän lain eduskunta voi johtaa edelleen syrjiviä lakeja. "
Silent on Ann Clwyd, MP., Entinen Tony Blairin ihmisoikeuksien lähettiläs Irakiin ja tällä hetkellä puheenjohtaja Kaikki eduskuntaryhmän Human Rights Group ja Kaikki eduskuntaryhmän Irak Group, kuten Lähi-idän "rauhan lähettiläs" Tony "tekisin sitä uudelleen "Blair ovat Yhdysvaltain ja Britannian suurlähettiläät Irakissa ja itse nimitti" kirkkoherra Bagdadin "Canon Andrew White.
Yhdysvaltain ja Britannian voisi lopettaa tämän häpeä hetkessä yksinkertaisesti poistamalla kaupan, aseiden myyntiä, ja diplomaattista läsnäoloa. Mutta Irak on edelleen tuhottu maa, kohteliaisuus saman Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian ja siellä on myös kaikki ne monen miljoonan uudelleenrakentaminen, turvallisuus-, ja sotilaskoulutusta sopimuksia. Kuten suurin osa heidän Irakissa nukke parlamentin, moraali ja rehellisyys ovat pitkiä kuollut ja kuopattu.


Felicity Arbuthnot on toimittaja erityistä tietoa Irakissa. Kirjoittaja, Nikki van der Gaag, Bagdadin Suurten Kaupunki-sarja World Almanac kirjoja, hän on myös ollut erikoistutkija kaksi palkittuja dokumentteja Irakista, John Pilgerin Maksaminen Hinta: Killing Children of Irakin ja Denis Halliday tuottoa RTE (Ireland.) Lue muiden artikkeleita Felicity.

Toisinajattelija Voice

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

th Media » The US and Britain’s Paedophile Colony

Ei kommentteja: