Sivut

lauantai 15. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Nuclear Regulators Misled the Media after Fukushima, Emails Show

4. Media »ydinturvallisuusviranomaisten Misled Media jälkeen Fukushima, sähköpostit Näytä

Ydinturvallisuusviranomaisten Misled Media jälkeen Fukushima, sähköpostit Näytä


Työntekijä (C) Tokyo Electric Power Co (TEPCO) toimenpiteet käyttäen dosimetri klo keskusleikkausosastolla valvomossa nro 1 ja 2 reaktorien TEPCO: n tsunami-rujo Fukushima Daiichin ydinvoimalan Fukushima prefektuurissa March 10, 2014 (Reuters / Koji Sasahara)
Työntekijä (C) Tokyo Electric Power Co (TEPCO) toimenpiteet käyttäen dosimetri klo keskusleikkausosastolla valvomossa nro 1 ja 2 reaktorien TEPCO: n tsunami-rujo Fukushima Daiichin ydinvoimalan Fukushima prefektuurissa March 10, 2014 (Reuters / Koji Sasahara)

Sähköpostit saatu toimittajille NBC News paljastaa että virkamiehet Yhdysvaltojen Nuclear Regulatory Commission - valtion virasto, joka valvoo reaktorin turvallisuus ja turvatoimet - tarkoituksella harhaan Media jälkeen Fukushima, Japani katastrofi vuonna 2011.
Tämän viikon maanantaina - yksi päivä ujo kolmannen vuosipäivän Fukushima sulaminen - NBCjulkaisi  sähköposteja saatu Freedom of Information Act, että ensimmäistä kertaa altistavat duuriasteikko ponnistelut NRC virkamiehet tekivät, jotta vähennetään vakavuus tapahtuma tuntien ja päivien kuluttua se alkoi avautua.
"Vuonna jännittynyt päivinä kun voimakas maanjäristys ja tsunami rujo Fukushima Daiichin voimalan Japanissa 11. maaliskuuta 2011 henkilökunta US Nuclear Regulatory Commission pyrkinyt vähättelemään riski maanjäristysten ja tsunamien Amerikan ikääntymisen ydinvoimaloita "  Bill Dedman kirjoitti NBC.
Läpi kurssin analysoida tuhansia sisäisen NRC sähköposteja, Dedman ja yritys paljastui, joka todistaa, ydinturvallisuusviranomaiset meni paljon vaivaa pitää pelottavia faktoja Fukushiman sulaminen joutumisen julkisuuteen.
Vaikka kansainvälinen media oli innokas oppimaan faktoja Fukushiman tragedia, kun asia on vielä kehittymässä, sähköpostit viittaavat siihen, että NRC: n PR-siipi työskennelleet kovasti on työntekijöitä kiinni puheenaiheita, että huomiotta tosiasiallinen vakavuus romahtamisen.
"Vaikka me tiedämme enemmän kuin nämä sanovat,"  PR-johtaja kirjoitti yhden sähköpostin kollegoilleen,  "me pysymme tämän tarinan nyt."
Että tarina, Dedman kirjoitti, oli täynnä " lukuisia esimerkkejä ... todettavissa harhautusten tai peittäminen "käymästä NRC yrittää pitää todellisen luonteen sulaminen piilossa, erityisesti kun on kyse kasvoi että samanlainen tapahtuma voisi tapahtua Amerikan maaperällä.
puheenaiheita kirjoitettu aikana hätätilanteessa NRC komissaarit ja muut virkamiehet jaettiin kahteen osaan: "julkinen vastaus" ja "muita teknisiä, ei-julkista tietoa , "" Dedman kirjoitti. "Usein kahteen osaan ei aivan ottelun . "
Mukaan NBC, sähköpostit osoittavat, että NRC vaativat välttämään puheenaiheita, että maalasi paljon erilainen kuva kuin mitä todella tapahtui kolme vuotta sitten tällä viikolla. Japanilaiset insinöörit palveluksessa NRC American tilat olivat tehokkaasti estetty tekemästä kommentteja tiedotusvälineille, joitakin sähköposteja ehdottaa, ja muina aikoina näiden sääntelyviranomaisten kokosi työntekijää NRC pitää tekemästä mitään huomautuksia, joita voidaan käyttää paljastamaan haitallisia turvallisuus standardia American tilat.
Yhdessä tapauksessa mainitsemassa Dedman, puolestapuhujia NRC kerrottiin olla paljastamatta, että Amerikkalaiset tutkijat olivat epävarmoja, jos jokin US tilat voisi ylläpitää maanjäristys kuten joka runtelema Fukushima.
Emme ole niin varma, mutta jälleen emme puhu siitä , "lukee yhden sähköpostin mainitsemassa NBC.
Muina aikoina, raportti lisäsi, NRC virkamiehet jäivät epäselvää, mikä oli todella kehittymässä toisella puolella Tyynenmeren koska pääsyn sosiaalisen median sivustoja oli ollut estynyt työstään tietokoneita, jolloin jotkut sääntelyviranomaiset vain kuulla asioita koskevia tietoja Fukushima kun se tihkunut alas pisteeseen, jossa he voisivat käyttää sitä.
Yhdessä sähköposti, esimerkiksi NRC julkisten asioiden virallista David McIntrye kirjoitti ilmeistä epäuskon kollegoilleen, että tiedemies ja näyttelijä Bill Nye osallistui " epäjohdonmukainen keskustelua CNN "noin potentiaalinen vety räjähdys Fukushima.
En usko sitä , "McIntyre kirjoitti.
Viisi minuuttia sen jälkeen, että sähköposti on lähetetty, kollega vastasi kirjallisesti,  "On hyvin mahdollista, se oli vety räjähdys, joka vei katon irti, että rakennus, vaikka emme sano, että julkisesti."
Päivää myöhemmin McIntyre puhallettu hänen ohjaajan epäröinyt aikana CNN haastattelussa, jossa häneltä kysyttiin, jos Yhdysvaltain kasveja kestäisi maanjäristys tasaväkisesti yksi kärsimä asukkaiden Fukushima.
"Hänen pitäisi vain sanoa" Kyllä voi. "" McIntyre kirjoitti, eikä epäröinyt.  "pelätä väärin, kun se ei ole. Anteeksi, jos kuulostan kyyninen. "
NBC News ei vastannut nimenomaan sähköposteihin julkaistu Dedman mietinnössä, mutta viraston tiedotusjohtaja sähköposteja lausuma siitä, että  "NRC Office of Public Affairs pyrkii olemaan avoin ja läpinäkyvä kuin mahdollista, tarjoamalla yleisölle täsmällistä tietoa oikeaan yhteyteen . "
"Otamme viestintä tehtävänsä vakavasti. Teimme silloin ja nyt teemme. Turhautuminen näkyy valitun sähköpostit heijastaa enemmän äärimmäistä rasitusta tiimimme oli alle tuolloin vakuuttaa tarkkuutta tilanteessa, jossa tietoa Japanista oli niukasti olematon. Nämä sähköpostit vielä riitä tarkan kuvan meidän viestinnän kanssa amerikkalaiselle yleisölle heti tapahtuman jälkeen ja viimeisen kolmen vuoden aikana "  NRC Public Affairs johtaja Eliot Brenner kirjoitti sähköpostia.
Luultavasti enemmän masentavaa kuin NRC virkamiesten pyrkimyksiä peitellä katastrofin ovat kuitenkin tosiasioita käsiteltävä asia salassa virasto mutta sitä ei esitetä julkisesti. Yli 30 ydinvoimalan reaktorien Yhdysvalloissa ovat samaa merkkiä käytetään Fukushima, NBC ilmoitti, ja joitakin vanhimpia tiloja toiminnassa ovat olleet käytössä 1970-luvulta lähtien. Tästä huolimatta, vaikka, NRC kehotti työntekijöitä ei mainita miten tahansa näiden rakenteiden pystyisi vastustamaan hypoteettinen katastrofi.
Maanantaina Fukushima asiantuntija ja kirjailija Susan K. Stranhan  julkaisi  op-ed kuljettaa Philadelphia Inquirer joka kyseenalaistaa turvallisuutta useita ydinlaitosta Pennsylvanian osavaltion, jossa katastrofi vuonna 1979 Three Mile Island kohdennettava uudelleen kansallista huomiota asiasta ydinturvallisuutta.
"Vuoden Fukushima, NRC suositellaan, että amerikkalaiset asuu 50 kilometriä kasvi evakuoida, viisas puhelun perustuu vaarallisen säteilyn töyhtö, joka levisi noin 30 kilometriä luoteeseen reaktoreita. Siitä huolimatta kokemus, NRC tänään pitää vahvasti uskovansa, että nykyiset 10 meripeninkulman hätäevakuoinnista vyöhykkeellä noin US ydinvoimaloiden on riittävä ja että olisi runsaasti aikaa laajentaa tälle vyöhykkeelle jos olosuhteet perusteltua ", Stranahan kirjoitti.
"Kolme vuotta Fukushima Daiichi, NRC-ja ydinteollisuuden edelleen toistaa tuttu mantra: todennäköisyys vakavan onnettomuuden on niin matala, ei tarvitse suunnitella sitä. Se oli mitä Japanin sanoi, too. "
Samalla RT  ilmoitti  viime kuussa, että uusi oikeudenkäynti on arkistoinut miehistön joka purjehti USS Ronald Reagan kolme vuotta sitten auttamaan avustustyöhön pois rannikolla Fukushima mutta nyt sanovat, että he olivat myrkytetty ydinlaskeumasta. Kun jätetty Asianajotoimisto sanoi, että  "jopa 70000 Yhdysvaltain kansalaisille [olivat] mahdollisesti vaikuttaa säteily"  ja ehkä liittyä niiden perässä

RT

http://rt.com/usa/fukushima-nrc-nbc-emails-946/

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: