Sivut

maanantai 10. maaliskuuta 2014

The 4th Media » “Democratization” and Anti-Semitism in Ukraine: When Neo-Nazi Symbols Become “The New Normal”

4. Media »" demokratisointi "ja antisemitismiä Ukrainassa: Kun uusnatsi symbolit muuttuvat" Uusi Normaali "

"Demokratisoituminen" ja antisemitismiä Ukrainassa: Kun uusnatsi symbolit muuttuvat "Uusi Normaali"


Dmitry Yarosh (keskellä), johtaja Maidan Brown paidat,  kansainvälisesti etsintäkuulutettu lista ja syytettiin yllyttämisestä terrorismia.

Uusi hallitus,  Yarosh on johtaja uusnatsi oikeassa sektorissa valtuuskunta Ukrainan parlamentille. Hänen läheinen ystävä ja poliittinen kumppani  Andriy Parubiy yhteistyössä perustaja uusnatsi Sosiaali-puolueen Ukrainan (myöhemmin nimettiin Svoboda) nimitettiin uuden hallituksen asemaa sihteeri kansallisen turvallisuuden ja maanpuolustuksen komitea (RNBOU), Avainasemassa joka ulkomailla puolustusministeriö, puolustusvoimat, lainvalvonta, kansallisen turvallisuuden ja Intelligence. Oikea Sektor johtajat Yarosh nimitettiin numero 2 kannan RNBOU.   Onko  Neo-natsit nurkkaan Ukrainan kansallisen turvallisuuden asialistalla?.


Tervetuloa "Uusi Normaali"
Seuraavassa video kuvattiin Ukrainan parlamentin ja lähetetty joulukuun lopulla 2013 voimme selvästi nähdä pilareiden kaksi lippua, jotka on lueteltu Anti-Defamation Leaguen (ADL) "Visual Database ääri Symbolit, logot ja Tatuoinnit": Teho lippu ja etelävaltioiden lippu.
Celtic Cross on ryhmitelty ADL kuin "General Rasistiset Symbol" eli "International valkoinen ylpeys" ja jota uusnatsien ja valkoisen ylivallan. (Klikkaa kuvaa suuremmaksi.)
Konfederaation lippu on kuvattu myös "General Rasistiset Symbol" edustaa "Valkoinen ylpeys" ja jota valkoisen rodun. (Klikkaa kuvaa suuremmaksi.)
Liput Ranskasta, Iso-Britannia, Kanada, sekä yksi ukrainalainen äärikansallisen Svoboda osapuolen roikkua vieressä näiden kahden valkoisen rodun lippua. Tämä "hate esillä", kuten ADL laittaa sen, lisää päälle muut todisteet uusnatsien elementtejä Ukrainan poliittiset ryhmät, jotka syrjäytti vaaleilla valitun presidentin Janukovitshin. Länsi valtamedia ei voi enää huolettomasti jättää tätä Venäjän propagandaa.
Vasemmalta oikealle: Konfederaation lippu, White Power-lippu ja Svoboda puolueen lippu.
Max Blumenthal, samoin kuin monet muut kirjoittajat, kuvattu fasistinen olemus poliittisten ryhmien mukana kaataa vaaleilla valitun hallituksen Ukraina:
Yksi "Big Three" poliittisten puolueiden takana protestit on  äärikansallisen Svoboda, jonka johtaja, Oleh Tyahnybok, on  vaatinut  vapauttamista maataan "moskovalainen-juutalainen mafia. "
Jälkeen 2010 vakaumus natsien kuoleman leiri vartija John Demjanjuk hänen tukena kuoleman lähes 30000 ihmistä Sobiborin leirin Tyahnybok  ryntäsi Saksa  julistaa hänet sankari, joka oli "taistelevat totuutta." Ukrainan parlamentissa, jos Svoboda omistaa ennennäkemätön 37 paikkaa, Tyahnybok sijainen Juri Mykhalchyshyn on ihastunut lainaten Joseph Goebbels - hän on jopa perustanut think tank perin nimeltään "Joseph Goebbels Poliittinen Research Center."
Mukaan  Per Anders Rudling,  johtava akateeminen asiantuntija Euroopan uusfasismia, itse kuvattuja "sosialisti nationalistinen" Mykhalchyshyn on tärkein yhteys Svoboda virallinen siipi ja uusnatsien joukot kuten oikeassa sektorissa . (Max Blumenthal,  on Yhdysvaltain tuki uusnatsien Ukrainassa? , Alternet 25. helmikuuta 2014)
Lukuisat raportit ovat alttiina yhteyksiä Yhdysvaltain hallitus ja Svoboda, ja useat kuvissa Yhdysvaltain ja Euroopan viranomaisten kanssa kiistanalainen Svoboda johtaja Oleh Tyahnybok.
Yhdysvaltain apulaisulkoministeri Victoria Nuland kanssa Oleh Tyahnybok (vasemmalla)
Yhdysvaltain senaattori John McCain kanssa Oleh Tyahnybok (oikealla).
Korkean edustajan unionin ulkoasioiden ja turvallisuuspolitiikan Euroopan unionin Catherine Ashton ja Oleh Tyahnybok (vasemmalla).
Euroopan unionin laajentumiskomissaari Stefan Fuele (keskellä) ja Oleh Tyahnybok (oikealla).
ADL, joka on ilmaissut huolensa Svoboda puolue, on vielä tuomita Yhdysvaltojen ja Euroopan tukea. Lausunnossaan julkaistiin 28. helmikuuta ADL: n kansallinen johtaja Abraham H. Foxman kirjoittaa:
Ukrainan juutalainen yhteisö on hermostunut. Äärikansallisen Svoboda puolue, sen historiaa antisemitismin ja alustan etninen nationalismi, voitti yli 10 prosenttia äänistä lokakuussa 2012, yhteinen poliittinen johto Maidan vallankumouksen viime kuukausina, ja juuri tällä viikolla saanut kolme ministeriötä uudessa Ukrainan hallitus.
Vaikka Svoboda johtajat ovat pidättäytyneet äskettäin tekemästä juutalaisvastaisia ​​lausuntoja, se on huolestuttavaa, että Oleksandr Sych, Svoboda n pääideologilta, nimettiin varapääministeri.Sych puheet vuosien mittaan on keskitytty edistämään Ukrainan nationalismi, joka hänen mukaansa on esimerkkinä Stepan Banderalle johtaja Ukrainan kansallismielisen liikkeen 1930 ja 1940. Bandera oli ajoittain linjassa natsien toisen maailmansodan aikana ja oli osasyyllinen joukkomurhista juutalaisten ja puolalaisten Ukrainan partisaanit ...
Dmitro Yarosh ,  johtaja oikeassa sektorissa, tapasi Israelin suurlähettiläs Ukrainassa, Reuven Din El ja kertoi hänelle, että niiden liikkumista torjuu antisemitismiä ja muukalaisvihaa, emmekä hyväksy sitä .
Ukrainan juutalainen journalisti Eleonora Groisman haastatteli  Sergei Mischenko, johtaja "Spilna Sprava "ja kertoi hänelle, että Ukrainan juutalaiset olivat huolissaan nationalisteja. Mischenko vastasi, että juutalaiset ole mitään ongelmia ja ei tarvitse huolehtia . Hän jatkoi sanomalla, " On Maidan juutalaisia ​​kanssamme joka palveli Israelin puolustusvoimien. Tulimme toimeen erinomaisesti ja taisteli rinta rinnan .. ".
Will Svoboda hyväksy juutalaisten täysi ukrainalaisia ​​ja seuraa  tervetullut vakuuttelut aseellisen kansallismielisten ?  Vai lupaukset oikeassa sektorissa ja Spilna Sprava ohittanut nationalismi Svoboda ? Abraham H. Foxman, Ukrainassa Uusi hallitus on vakuutettava juutalainen yhteisö , Huffington Post 28. helmikuuta 2014)
ADL ei käsitellä sitä, että entinen Israelin sotilaat taistelivat rinnalla tunnettujen uusnatsien militantteja, jotka nyt väittävät hylätä antisemitismiä. Tämä lähettää paradoksaalinen viestin, että uusnatsismin on jotenkin hyväksyttävää. On syytä huomata, että Yhdysvaltain tiedotusvälineissä sekä ADL pidättäydyttävä käyttämästä termejä "uusnatsi", uusfasistiset ja "ääri". Sen sijaan, että tuomitaan tämä epänormaali liitto, ADL näkee toivon pilkahdus "lupaukset oikeassa sektorissa ja Spilna Sprava" ryhmiä, jotka Israelin media itse pätevä kuin "fasisti ja uusnatsi".
Yhdessä  samanlaisia ​​fasisti ja Uusnatsiryhmien kuten Spilna Sprava  (Common Cause) ja Afgantsy (koalitio veteraanit Neuvostoliiton sota Afganistanissa),  Pravy Sektor  on ollut keskeinen rooli sekä takavarikoimaan hallituksen rakennuksia ja vakuuden asettaminen rönsyilevän protestoida leirit vastaan ​​mellakkapoliisi. (Ari Soffer,  Ukraina: uusnatsi Miliisi Leader uhkaa "sisällissota" , Arutz Sheva 5. helmikuuta 2014)
Israelin Haaretz kertoi myös, että  jäsenet Svoboda ja Pravy Sektor, olivat "alla purjehtivien uusnatsi-symbolit "ja olivat" jakamisessa tuoreeltaan käännetty painokset Mein Kampf ja pöytäkirjat Siionin Independence Square. "(Anshel Pfeffer  uusi pulma juutalaisten Ukrainassa 25. helmikuuta 2014)
Anti-Defamation League pitäisi vain tuomitsevat jyrkästi läsnä kaikki fasistien ja uusnatsien ryhmien post-vallankaappaus Ukrainan hallitus, mutta myös irtisanoa maista, jotka tukevat heitä moraalisesti ja / tai taloudellisesti, kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa ja jäsenmaat Euroopan unionin.
Nuland Ukrainassa
Jyrkästi tänään, Hillary Clinton tyrmättiin juutalaisten ryhmien vuonna 2012 "välillisesti oikeuttaa () Ukrainan oppositiopuolue, joka tuli parlamentaarinen liitto () uusnatsi puolue":
Anti-Defamation League (ADL) on arvostellut Ukrainan oppositiopuolueen Yulia Tymoshenko ovat allekirjoittaneet parlamentaarinen liitto, joka laillisti äärioikeistolaiset ääripuolueen tunnettu juutalaisvastaisia ​​näkemyksiä.
ADL kansallinen johtaja, Abraham Foxman antoi julkilausuman, jossa hän ilmaisi "hälytys" at vahvaa vaalien tukeminen uusnatsien Svoboda (vapaus) puolueen Ukrainan viime sunnuntain parlamenttivaaleissa.
"Antisemitistinen retoriikka on ollut tukipilari Svoboda johtajien ja kampanjan iskulauseita" Foxman sanoi ...
Yhdysvaltain ulkoministeri Hillary Clinton on myös tullut tulituksen kohteeksi juutalaiset ryhmät siitä kirjoitti op-ed julkaistiin  New York Times  viime viikolla ylistäen Tymoahenko, oppositiojohtaja Batkivshchina (Isänmaa) puolueen ...
Israelin ulkoministeri Avigdor Lieberman, myös tuomitsi sopimuksen, viittaamatta kuolemaan miljoonia juutalaisia ​​Ukrainan maaperän holokaustin aikana. (Rachel Hirshfeld,  Clinton Välillisesti oikeuttaa Ukrainan uusnatsi puolue? Arutz Sheva 11. kesäkuuta, 2012.)
Tänään, entinen Israelin sotilaat taistelevat Svoboda liittolaisia, ADL ei ole "hälyttävänä" ja Avigdor Lieberman ei ole tuominnut tämän epäpyhä liitto. ADL: n Abraham Foxman nyt toivoo pääministeri Yatsenyuk tulee "set ihailtavaa esimerkiksi" varmistamalla antisemitismi ei suvaita:
Pääministeri Arseni Yatsenyuk yhdessä Udar johtaja Vitaliy Klichko, toi Svoboda osaksi oppositiokoalition vuonna 2012. Nyt hän vei Svoboda osaksi hallituksen, se on jopa pääministeri Yatsenyuk varmistaa, että antisemitismi ei suvaita ja että demokraattisia normeja noudatetaan.Lähettämällä tämän viestin Ukrainan kansaa nyt, pääministeri vakuuttaa juutalaisen yhteisön ja asettaa ihailtava esimerkki. (Foxman, op., CIT).
Millaisen esimerkin puhumme tarkalleen? Liittouma Uusnatsiryhmien on ok niin kauan kuin ne eivät ole juutalaisvastaisia?
Läsnäolo entinen Israelin sotilaiden Maidan protestit yhdessä uusnatsi-joukkojen ja asenne ADL ja Israelin viranomaiset tässä asiassa herättää kysymyksiä siitä, mitä sionistilobbareiden ja Israelin mahdollisesti hyötyä vallankaappauksen laittaa vallassa, muun muassa , Igor Kolomoysky, Ukrainan ja Israelin nimitetty kuvernööri Dnepropetrovsk, Ukrainan kriittisiä ja poliittinen keskus.
Vastanimitetyn Dnepropetrovsk kuvernööri on Igor Kolomoysky, Ukrainan kolmanneksi rikkain mies, arviolta onni 2400000000 dollaria. Hän on osakkaana myös epävirallisen kaupalliseen ryhmään Privat, johon kuuluu Ukrainan suurin pankki Privatbank, joka Kolomoysky päät, sekä saamiset öljy, rautaseosten ja elintarviketeollisuus, maatalous ja liikenne.
Entinen liittolainen Yulia Tymoshenko, Kolomoysky kuulemma oli putoaminen hänen ja kieltäytynyt rahoittamasta hänen vaalikampanjan vuonna 2010, mikä entinen pääministeri luopuvat Janukovitshin. Kolomoysky ilmoitettiin olevan pääsponsori Udar puolue, joka on yksi kolmesta tankkaus kadun kampanja syrjäyttämään Janukovitshin. Kolomoysky on dual Ukrainan ja Israelin kansalaisuuden ja ohjaa hänen yrityksensä imperiumi Sveitsistä. sääntö oligarkit: Kiev nimittää miljardöörejä hallita itään , RT 3. maaliskuuta 2014)
Kolomoysky omistaa myös juutalaisten edun uutiskanava  Jewish News Yksi  ja johtaa Eurooppa-neuvoston Juutalaisten Seurakuntien joka omien sanojensa mukaan "yleiseurooppalainen kattojärjestö juutalaisten yhteisöt ja organisaatiot ympäri mannerta, joka edustaa juutalaisen yhteisön elämään puolilla Länsi-, Keski-ja Itä-Euroopassa, joka kattaa noin 40 maassa. "
Tuskin mitään mainintaa läsnäolo uusnatsien persoonia uutta hallitusta juutalaisten News One.
On myös mielenkiintoista huomata, että maassa kamppailee tärkeä kansallinen velka, Mr. Kolomoysky n PrivatBank oli Ukrainan mestari ulkomaille vuonna 2012. Taloudellinen Pravda raportoi heinäkuussa 2012:
"Ukraina joka kamppailee köyhyyttä ja suurin osa väestöstä pystyy tekemään pankki siirtoja Kyprokselle ja Brittiläiset Neitsytsaaret miljardeja Yhdysvaltain dollareita kahden kuukauden aikana. Kysymys kuuluu, kuka tekee näitä siirtoja ja mitä kohteita? ...
Ensinnäkin on ottanut suurimman Ukrainan pankki-  PrivatBank . Tulos yksikkö, joka omistaa Ihor Kolomoiskiy ja Hennadiy Boholoubov on lähes loistava.
Kahden ensimmäisen kuukauden 2012 PrivatBank on siirretty offshores 3 miljardia 863.000.000 dollaria. "( Treasure Islands , talous Pravda, heinäkuu 13,2012)
Jälkeen vaativat hyökkäykset Venäjää, Oikea Sektor johtaja Dmitri Yarosh, nähdä ADL kuin rauhoittavaa, on nyt kansainvälinen halusi luettelo yllyttämisestä terrorismia. RT raportoitiin 05 maaliskuu 2013:
Aiemmin sunnuntaina Yarosh  kehotti  Venäjän etsityin terroristi Doku Umarov, toimia Venäjää vastaan ​​osoitteeseen lähetetty Oikea Sector sivulla Venäjän VKontakte sosiaalisessa mediassa.
Julkilausumassa todettiin, että  "monet ukrainalaiset kädet heidän käsissään"  tuettu Tšetšenian militantteja niiden taistelussa venäläisiä ja  "se on aika tukea Ukraina nyt."  viesti, allekirjoitettu "johtaja Oikea Sector Dmitri Yarosh"  kehotti Umarov  "aktivoida hänen taistella "  ja  "ottaa ainutlaatuisen mahdollisuuden voittaa"  Venäjän yli. Venäjä laittaa Ukraina äärioikeiston johtaja kansainvälisillä etsintäkuulutettu luettelossa yli vaatii terrorismin 5. maaliskuuta 2013)
Voiko ADL tarkistamaan kantaansa ja tuomita kaikki uusnatsi, fasisti ja ääriryhmät sekä niiden kannattajia?
Julie Lévesque on toimittaja ja tutkija tutkimuskeskus Globalisaatio (CRG), Montreal. Hän oli ensimmäisten joukossa riippumattomien toimittajien vierailla Haiti vanavedessä tammikuun 2010 maanjäristyksen. Vuonna 2011 hän oli aluksella "Spirit of Rachel Corrie", vain humanitaarista alus, joka tunkeutui Gazan aluevesillä ennen ammutaan Israelin laivaston.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: