Sivut

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Referendum in Crimea: official result to be announced on 17 March, first data shows 96% vote for Russia - News - Politics - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Kansanäänestys Krimillä: virallinen tulos julkistetaan 17. maaliskuuta, ensimmäinen tietojen mukaan 96% äänestää Venäjä - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijan lausunto , podcasteja, video17 maaliskuu 2014, 08:08

Kansanäänestys Krimillä: virallinen tulos julkistetaan 17. maaliskuuta, ensimmäinen tietojen mukaan 96% äänestää Venäjälle

Kansanäänestys Krimillä: virallinen tulos julkistetaan 17. maaliskuuta, ensimmäinen tietojen mukaan 96% äänestää Venäjälle

Virallisen tuloksen kansanäänestyksen Krimin myötä Venäjän julkistetaan Sevastopol kaupungin neuvoston istunnossa 17. maaliskuuta, puheenjohtaja Sevastopol lakiasäätävän Juri Doynikov sanoi kokouksessa, kun äänestyspaikat suljettiin.Ylimääräisessä istunnossa Sevastopol kaupunginvaltuusto pidetään klo 10:00 paikallista aikaa (12:00 Moskovan aikaa, 08:00 GMT) maanantaina, hän sanoi.

Lue Venäjän Ääni Elää Mietintö kansanäänestys Krimillä  täällä
Kun tulokset käsittely 75 prosenttia protokollia äänestyspaikat jälkeen sunnuntain kansanäänestyksen tulevaisuudesta Krimillä, osuus äänestäjistä, jotka kannattivat Krimin yhdistämistä Venäjään hetkellä 95,7 prosenttia, Mikhail Malyshev, päällikkö Krimin lainsäätäjän vastaavan komission kansanäänestyksen kertoi varhain aamulla maanantaina. Hän sanoi, että toinen 3,2 prosenttia äänestäjistä oli parempi jatkoa Krimin oleskelun ukrainalaisten 1,1 prosenttia äänestysliput oli mitätöity.
Crimeans äänesti 95,5 prosenttia liittymisen puolesta Venäjän kiistänyt kansanäänestyksessä sunnuntaina Alustavien tulosten mukaan 50 prosenttia äänestysliput lasketaan, paikalliset viranomaiset sanoivat. Kansanäänestys komission puheenjohtaja Mykhail Malyshev sanoi 3,5 prosenttia oli äänestänyt jäädä Ukrainassa laajempia itsenäistä toimivaltaa ja 1,0 prosenttia oli "mitättömät äänestysliput".
Valtaosa 95,5 prosenttia äänestäjistä kannatti kansanäänestyksessä Krimin liittyminen Venäjän sunnuntain kansanäänestyksessä, Alustavien tulosten mukaan kuljettaa Venäjän media.
Äänestyspaikat Krimillä on suljettu, kansanäänestys on ohi. Yhteensä 93 prosenttia äänesti sunnuntaina liittymään Venäjän mukaan exit poll julkisuutta Rossiya 24 tv-kanavaa. Seitsemän prosenttia Crimeans suosi jäljellä osa Ukrainan, se näkyy.Äänestysprosentti ylitti 80 prosenttia, Krimin uutistoimisto.
Äänestäminen päättyi kello 20:00 pm paikallista aikaa. Crimeans pystyivät äänensä klo 1205 äänestyspaikassa.
"Kansanäänestyksen tuloksesta ovensuukyselyt Krimillä ja Sevastopol: 93 prosenttia äänesti jälleennäkeminen Krimin Venäjän kanssa ainesosayksikkö Venäjän federaation. 7 prosenttia äänesti palauttamista 1992 perustuslain tasavallan Krimin ja Krimin asemasta osana Ukrainan, "Krimin republikaanien instituutin poliittista ja yhteiskunnallista tutkimusta sanoi lausunnossaan kuin mainittu RIA Novosti.
Yleinen äänestysaktiivisuus Krimillä muodostivat yli 80 prosenttia, raportoi paikallinen uutistoimisto, Kryminnform.
Sevastopol, noin 85 prosenttia äänestäjistä oli äänestyslippunsa vuoteen 1600 GMT, kaksi tuntia ennen äänestyspaikkojen suljettu, mukaan puheenjohtaja kaupungin vaalilautakunnan Valery Medvedev.
Kansainvälisiä tarkkailijoita kansanäänestyksen tilan Krimin ovat esittää näkemyksiään maanantaina, edustuston päällikkö, Tadeusz Piskorski (Puola), sanoi lehdistötilaisuudessa Simferopol. "Huomenna aamulla laitamme loppujulkilausumassa", hän sanoi.
Latvian MP Tatyana Zhdanok sanoi puolestaan, että ei ollut sääntöjenvastaisuuksia äänestyspaikoilla, että hän vieraili. Hän mainitsi, että äänestäjien aktiivisuus oli hieman pienempi Bakhchisarai mutta silti keskimäärin 40 prosenttia pörssiyhtiöiden äänestäjistä äänesti puoliltapäivin.
"Huomasimme mitään vikaa äänestysmenettelyä", hän sanoi.
Tatyana Zhdanok korostettu korkeita äänestysaktiivisuus Simferopol. "Jonot oli jo muodostunut klo 8 siellä ja klo 10 noin 50 prosenttia äänestäjistä oli jo äänestänyt", hän sanoi.
Zhdanok muistutti myös, että äänestys oli hyvin järjestetty ja ei ollut loukkauksia demokratiaa.
Kansanäänestystä asemaa Krimin pidettiin 16. maaliskuuta.
Äänestysprosentti kansanäänestyksen parhaillaan Krimillä on vähintään 80 prosenttia, Krimin tiedotusministeri Dmitri Polonsky sanoi sunnuntaina. "Tiedot osoittavat, että äänestysprosentti on yli 70 prosenttia", ministeri sanoi lisäten, että yhteisten ponnistelujen ansiosta viranomaisia ​​järjestämään kansanäänestyksen kuluessa lyhyessä ajassa. "Joukkue, joka ottaa johtoaseman Krimillä, on luotu äskettäin. Siinä oli mukana nuori ja kunnianhimoinen poliitikot".
"Crimeans ovat odottaneet kansanäänestyksen pitkään. Olemme valmiita jakamaan kokemuksia Skotlannissa ja Katalonia: näet, kuinka kansanäänestys järjestetään," Polonsky sanoi.
Alustavat tulokset Krimin laajuisen kansanäänestyksen Sevastopol julkistetaan 22:20 paikallista aikaa (00:20 Moskovan aikaa, 20:20 GMT).
"Alustavat tulokset kansanäänestyksen julkistetaan Nakhimov Square 10:20-22:30 paikallista aikaa," Sevastopol virkaatekevä pormestari Dmitri Belik kertoi sunnuntaina.
Äänestysprosessista on seurataan 1730 tarkkailijoita ja yli 180 median edustajaa eri maista, Belik sanoi.
"Meidän kansanäänestys on niin avoin kuin meidän vaaliuurnilla", hän sanoi lisäten, että maanantai 17 maaliskuu, olisi off-päivä Sevastopol.
"Asukkaat Sevastopol pitäisi olla mahdollisuus levätä ja juhlia kansanäänestyksen tuloksesta", hän sanoi.
Äänestysprosentti irtautumiseen kansanäänestys Krimillä on ennennäkemätön, tarkkailijat sanovat, ilman merkkejä rikkomuksia, he totesivat, lisäten, että Krimin asukkaat eivät pakotetaan äänestämään "oikein." Ja mitä voidaan nähdä Krimin nyt ovat iloisia kasvoja äänestäjien kiiruhtivat äänestyspaikoille. Tämä on mukaan jäsenten Venäjän tarkkailijaryhmän joka puhui Venäjän Ääni.
Krimin asukkaat valitsevat niiden tulevaisuudessa; liittyä Venäjälle tai laajentaa Krimin valtuuksia osana Ukrainan. Vaikka huono sää Krimillä, monet vanhukset ovat matkustaneet paikallisella äänestyspaikat äänestää. Venäjän senaattorit, jotka ovat jo vierailleet useita äänestyspaikkoja Simferopol ja Jaltan, rekisteröity ei rikkomuksia ja ylisti järjestäjiä korkea valmisteita. Kansanäänestys täyttää kansainväliset standardit, mukaan lukien määrätyt YK: n peruskirjan, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Kansainvälisen valiokunnan Vladimir Dzhabarov sanoi.
"Olemme Jaltan ja on jo käynyt kuusi äänestyspaikoilla. On monia ihmisiä kaikkialla. Vaikka huono sää Krimillä, puuskissa tuuli ja sade, määrä ihmisiä päättänyt äänestää kasvaa minuutti. Tilanne on hiljainen kaikkialla. Koska minusta tuntuu, äänestäminen toteutetaan kansainvälisten normien mukaisesti. Saatuaan äänestyslippuja, ihmiset ovat menossa kopeissa ja sitten valu läpinäkyvään vaaliuurnilla. Kaikkien äänestäjien tuoda passi tai jäljennös, jos tarpeen. Voidaan jopa nähdä 80-vuotias Isoäidit kanssa kävelykepit äänestyspaikoissa, koska he ovat päättäneet osallistua kansanäänestykseen. "
Krimin kansalaisten 16. maaliskuuta on juhlava tilaisuus, jäsen Venäjän Kansainvälisen valiokunnan, Igor Morozov, sanoi haastattelussa Venäjän Ääni.
"Jatkamme vierailla äänestyspaikkoja Sevastopol. Vaikka se on kovaa sataa, on monia ihmisiä kaikkialla. Ihmiset, jotka saapuivat äänestyspaikoilla perheenjäsentensä kanssa jonottavat äänestämään. Näimme vanhusten joukossa samoin monet niitä. Jo tiistaina äänestäjät alkoivat tutustua paikallisiin äänestyspaikat, yrittää saada selville, ovatko ne listattiin äänestää. "
"Käytettävissä olevien tietojen mukaan, Ukrainan hallitus on estänyt kaikki tiedot rekisteröityneistä äänestäjistä ja ehdokaslistoilla. Tämä oli toimeenpaneva sihteeri vaalilautakunnan. Siksi äänestyspaikka henkilöstö kootaan luettelot perustuvat viime vaaleissa vuonna 2012, hän sanoi.
"Tänään kaikki äänestäjät tekevät historiallisen päätöksen ja he ymmärtävät, että varsin hyvin myös. Kaikki äänestyspaikat olemme käyneet ovat kansainvälisten normien mukaisia. Kaikki asiakirjat ovat kunnossa, ja työ henkilöstö ovat erittäin päteviä.
On vaikea edes kuvitella, että Krimin asukkaat äänestävät paineen alla ja vaikka länsimaat kieltäytyä tunnustamasta kansanäänestyksen tuloksen, olemme hyvin tietoisia siitä, että Venäjä tekee sen historiallinen tehtävä joka tapauksessa. On ollut ennakkotapauksia luotu sekä kansainvälisen oikeuden ja käytännön. Tiedämme varsin hyvin olemassaolosta YK-säännösten, joka toi Kosovo alkunsa jonkin aikaa sitten. Siksi olemme aivan varmoja, että sekä Krimin ja Venäjä toimivat kansainvälisen oikeuden puitteissa, "Igor Morozov sanoi.
Lue myös:
Venäjän Ääni, Interfax, TASS, DPA, AFP

Ei kommentteja: