Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

North Korea test-fires 25 rockets into sea - official - News - World - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Pohjois-Korea testi-tulipalot 25 rakettia meri - virkamies - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politi16 maaliskuu 2014, 18:22

Pohjois-Korea testi-tulipalot 25 raketteja mereen - viralliset

Pohjois-Korea testi-tulipalot 25 raketteja mereen - viralliset

Pohjois-Korea sunnuntai testi-potkut 25 raketteja mereen, Etelä-Korean puolustusministeriö sanoi, viimeisin sarjassa veneiden, jotka ovat herättäneet kritiikkiä Soulissa ja Washington. Raketteja ammuttiin pois Pohjois itärannikolla ja lensi noin 70 km (42 mailia) yli Japanin meren (Itämeren), ministeriön tiedottaja sanoi.

Ministeriö sanoi 10 rakettia ammuttiin klo 18:20 (0920 GMT), lanseeraukset jatkoi фе 20:03.
Soul sotilaallinen "on säilyttänyt lähellä tarkkailuun mahdollista Pohjois-Korean provokaatioita", tiedottaja sanoi.
Yonhap uutistoimisto aiemmin kertoi, että 10 lyhyen kantaman ohjuksia ammuttiin.
Etelä-Korean joukot ovat valppauden seuraavan sarjan raketti tai ohjusten helmikuun lopulla ja tässä kuussa.
Aktiivisuus osuu vuotuinen Etelä-Korean ja Yhdysvaltojen sotaharjoitukset, joka alkoi helmikuussa ja jatkuu huhtikuun puolivälissä.
Pjongjang rutiininomaisesti jyrkästi tällaisen sotaleikkejä kuten harjoituksissa hyökkäyksen, kun taas Soulissa ja Washington sanoa ne ovat puhtaasti puolustava.
"Kehotamme Pohjois-Koreaa lopettamaan provosoiva toimintoja, jotka lisäävät sotilaallisen jännityksen rajan yli", tiedottaja sanoi.
North on puolustanut ohjusten ja rakettien testien perusteltua itsepuolustusta porat.
Etelä-Korea on kutsunut lanseeraukset "holtiton provokaatio", kun Washington kehotti Pjongjangin pysäyttämään testejä heti, sanoen että he vaaransivat raivostuttaessaan alueellisia jännitteitä.
Sunnuntain rakettien laukaisun tuli kaksi päivää sen jälkeen pohjoisen Maanpuolustuskorkeakoulun komissio uhkasi osoittamaan ydinpelotteeseen.
Analyytikot sanoi kommentit voi osoittaa, järjestelmä valmistautuu toteuttamaan neljäs atomi testi.
"Muihin toimiin ryhdytään osoittamaan voimin yksi toisensa jälkeen niin kauan kuin Yhdysvaltain ydinuhka ja kiristyksen jatkuu niin nyt", komissio sanoi lausunnossaan.
"USA oli parempi perua sen kuluneet vihamielistä politiikkaa kohtaan (Pohjois-Korea) mahdollisimman pian ja muovaamaan uuden realistista politiikkaa ennen kuin on liian myöhäistä."
Pohjois-Korea ja sen tärkein liittolainen Kiina haluavat uudelleen kuuden osapuolen neuvotteluihin Pohjois ydinaseohjelman. Mutta Yhdysvallat ja Etelä-Korea sekä vaatimaan, että Pjongjang osoitettava jonkin verran konkreettista sitoumusta luopumista ydinaseita.
Pohjois suoritettu ydinkokeita 2006, 2009 ja viime vuoden helmikuussa.
Analyytikot Soulissa sanoi, että se on nyt ihmetellään kolme vaihtoehtoa - neljäsosa ydinkokeen, ampumisen pitkän kantaman raketti tai julkistaminen edistymistä ohjelmansa uraanin rikastamista.
Vaikka jännitteet porat ja Pohjois-ohjusten testit, rajat ylittävien siteiden tällä hetkellä hyvä noususuhdanne.
Koreoiden järjesti hiljattain ensimmäisen jälleennäkeminen yli kolme vuotta perheiden jaettuna Korean sodan - tapahtuma, joka herätti toiveita tehdä tiiviimpää yhteistyötä.
Venäjän Ääni, AFP
http://voiceofrussia.com/news/2014_03_16/North-Korea-test-fires-25-rockets-into-sea-official-5744/ikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

Ei kommentteja: