Sivut

torstai 13. maaliskuuta 2014

Lähes jokainen Star In Our Galaxy koneita ainakin yhden planeetan, tutkijat sanovat

Lähetetty: Päivitetty: 
Tulosta artikkeli
Main Entry Image
Valtaosa tähtiä Linnunradan isäntä planeettoja, joista monet voivat olla omiaan tukemaan elämää sellaisena kuin me sen tunnemme, uusi tutkimus osoittaa.
Tähtitieteilijät ovat havainneet kahdeksan uutta eksoplaneetta ehdokkaita kiertää lähistöllä punainen kääpiö tähteä , jotka muodostavat vähintään 75 prosenttia galaksin 100000000000 tai niin tähteä. Kolme näistä maailmoista ovat vain hieman suurempi kuin Maan ja kiertoradalla "asuttava vyöhyke", valikoima etäisyyksien vanhempi tähti jossa nestemäistä vettä voisi olemassa planeetan pinnalla.
Uuden löydöt viittaavat siihen, että lähes kaikki punaiset kääpiöt koko Linnunradan on planeettoja, ja vähintään 25 prosenttia näiden tähtien auringon oman naapuruston isäntä asuttava-zone "super-Maan", tutkijat sanoivat. 9 Exoplanets Tämä voisi Host Alien Life ]
"Olemme selvästi luotaa erittäin runsas populaatio pienimassainen planeettoja, ja voi helposti odottaa löytävänsä paljon enemmän lähitulevaisuudessa - jopa ympäri erittäin lähimpänä tähdet aurinko," tutkimuksen johtaa kirjailija Mikko Tuomi, yliopiston Hertfordshiren Yhdistyneessä kuningaskunnassa, sanoi lausunnossaan.
Tuomi ja hänen kollegansa huomasi eksoplaneetta ehdokkaat yhdistämisen jälkeen kerätyt tiedot kahden välineen - Hyvä tarkkuus säteisnopeudessa Planet Searcher (harput) ja ultravioletti-ja Visual Echelle spektrografi (UVES), jotka molemmat liikennöi Euroopan eteläisessä observatoriossa Chilessä.
Sekä HARPS ja UVES työllistävät radial-nopeuden tekniikka, joka tunnistaa eksoplaneettojen huomaamatta pieni huojuntojen ne aiheuttaa vanhempiensa tähteä "liikkeen kohti tai poispäin Maasta.
"Haimme klo tietoja UVES yksin, ja huomannut joitakin vaihtelua, jota ei voida selittää kohinaa", Tuomi sanoi. "Yhdistämällä ne, joilla HARPSista saadut tiedot, onnistuimme paikalla mahtavan matkan planeetan ehdokkaita."
Kahdeksan newfound ehdokasta ympyrä tähteä välissä 15 ja 80 valovuoden päässä Maasta. Maailmat kiertävät vanhemman tähteä etäisyyksillä 0,05 neljä kertaa Maan ja Auringon etäisyys (joka on noin 93 miljoonaa kilometriä eli 150 miljoonaa km), tutkijat sanoivat.
Uuden havainnot vahvistavat havainnot NASAn tuottelias Kepler-avaruusteleskooppi , joka käynnistettiin vuonna 2009 metsästää ulkomaalainen maailmoja tähtien ympärillä, jotka sijaitsevat huomattavasti kauempana Maasta.
"Tämä tulos on jossakin määrin odotettu siinä mielessä, että tutkimukset kaukaisten punaista kääpiötä kanssa Kepler tehtävää osoittavat merkittävää väestö pienisäteinen planeettoja", sanoo tutkimuksen toinen kirjoittaja Hugh Jones, myös Hertfordshiren yliopisto. "Niin se on mieluisaa voida vahvistaa tämän tuloksen näytteen tähtiä, jotka ovat kirkkaimmat omassa luokassaan."
Tutkimus julkaistiin tänään (maaliskuu 3) Kuukauden Ilmoitukset Royal Astronomical Society.
Seuraa Mike Wall Twitterissä @ michaeldwall ja Google+ . Seuraa meitä @ Spacedotcom , Facebook tai Google . Alun perin julkaistu Space.com .
Copyright 2014 SPACE.com, TechMediaNetwork yritys. Kaikki oikeudet pidätetään. Tätä materiaalia ei saa julkaista, lähettää, kirjoittaa uudelleen tai jakaa uudelleen.

MYÖS HUFFPOST:

Taiteilijoiden käsityksiä Extrasolar Planeetat
1  of  8
Getty
  • Seuraava
 jaa
 tweet
NASAn Kepler Mission Löytää Planet
Tässä moniste kuva saataville 5. joulukuuta 2011 NASA, Kepler-22b planeetan tiedetään mukavasti Circle asuttava vyöhyke auringon kaltainen tähti on digitaalisesti kuvattu. Ensimmäistä kertaa NASAn Kepler-luotain on vahvistanut planeetan kiertoradalle vuonna tähti asuttava vyöhyke, alueen ympärillä tähti, jossa nestemäistä vettä, vaatimus elämän maapallolla voisi jatkua.Planeetta on 2,4 kertaa suurempi kuin maapallon, joten se pienin vielä löytänyt kiertoradalle keskellä tapana. Pilvet voisi olla olemassa tässä maan ilmakehään, kuten taiteilijan tulkitsevat kuva kuvaa.(VALOKUVAKUVITUS Ames / JPL-Caltech / NASA kautta Getty Images)
Kuten
Vastenmielisyys
673 pistettä
690 tykkää , 17 ei pidä
MAINOS

Ei kommentteja: