Sivut

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Grand Puppetmaster Brzezinski ohjaaminen War strategioita Shadows



"Siitä hetkestä Neuvostoliitto romahti vuonna 1991, Yhdysvallat on hellittämättä noudattivat ympäröi Venäjää, aivan kuten se on muiden koettu vihollisia, kuten Kiina ja Iran. Se on tuonut 12 Keski-Euroopan maissa, ne kaikki aiemmin liittoutunut Moskova, osaksi Nato. Yhdysvaltain sotilaallinen voima on nyt suoraan Venäjän rajoilla ... Tämä kriisi on osittain seurausta nollasummapeliä laskelma, joka on muokannut Yhdysvaltain politiikasta Moskovassa vuodesta Kylmä sota: Kaikki tappion Venäjälle on amerikkalainen voitto, ja mitään myönteistä, että sattuu varten, tai Venäjällä on huono Yhdysvallat. Tämä on lähestymistapa, joka tiivistyy vastakkainasettelun sijaan rauhoittava sitä. "
- Stephen Kinzer, "USA täysi kumppani Ukrainassa fiasko", Boston Globe
"Olemme poistaneet kaikki meidän raskaita aseita Venäjän Euroopan puoleisessa osassa ja laittaa ne taakse Uralin" ja "vähennetty meidän asevoimien 300000. Olemme ottaneet useita muita edellytetyt toimet Mukautettu tavanomaisia ​​aseita koskeva sopimus Euroopassa (ACAF).Mutta mitä olemme nähneet vastaus? Itä-Eurooppa saa uusia aseita, kaksi uutta sotilastukikohtien ollaan perustamassa Romaniassa ja Bulgariassa, ja siellä on kaksi uutta ohjusten alueet - tutka Tšekki ja ohjusjärjestelmien Puolassa. Ja pyydämme itsellemme kysymyksen: mitä on tekeillä? Venäjä on hellyttävä yksipuolisesti. Mutta jos me riisua yksipuolisesti niin haluaisimme nähdä kumppanimme on valmis tekemään samoin Euroopassa.Päinvastoin, Eurooppa pumpataan täynnä uusia asejärjestelmiä. Ja tietenkin emme voi auttaa, mutta on huolissaan. "
- Venäjän presidentti Vladimir Putin, Münchenin konferenssissa turvallisuuspolitiikan, helmikuu 2007
Obaman hallinnon perustelut tukevat fasististen johtama vallankaappaus Ukrainassa romahti keskiviikkona, kun "hakkeroitu" puhelun välillä EU: n ulkoasiainneuvosto johtaja Catherine Ashton ja Viron ulkoministeri Urmas Paet paljasti, että tarkka-ampujat, jotka tulittivat mielenosoittajia Maidan aukiolla Kiovassa olivat ole linjassa presidentti Viktor Janukovitshin, mutta protestin johtajien itse. Merkitys löytö ei voi liioitella, sillä Obama joukkue on käyttänyt tappaminen mielenosoittajia perustella tukensa uuden huijarin hallitus. Nyt näyttää siltä, ​​että jäsenet uusi hallitus voi kohdistua viattomien siviilien. Tämä uusi tieto voi pakottaa Obama perumaan tukea vallankaappausta yrittäneitä Kiovassa, mikä suistaa hallinnon suunnitelma poistaa Venäjälle Krimin ja Naton laajentumista Ukrainaan. Tässä lyhyt kertaus yksityiskohtia artikkeli Venäjällä Tänään:
"Viron ulkoministeriö on vahvistanut tallennuksen hänen keskustelun EU: n ulkopolitiikan johtaja on todistusvoimainen. Urmas Paet sanoi, että tarkka-ampujia, jotka ampuivat mielenosoittajia ja poliisi Kiovassa palkattiin Maidan johtajia.
Keskustelun aikana, Paet korosti, että "on nyt vahvempi ja vahvempi käsitys, että takana tarkka-ampujat, se ei ollut Janukovitshin, mutta se oli joku alkaen uuden koalition." ....
Viron ulkoministeriö antoi myös julkilausuman verkkosivuillaan, sanomalla, että tallennus vuotanut välistä puhelinkeskustelua Paet ja Ashton on "aito." ("Viron ulkoministeriön vahvistaa aitouden vuotanut puhelun Kiev tarkka-ampujat", Russia Today)
Ansiokkaasti, Britannian Guardian julkaisi artikkelin raportointi perustietoja, mutta ei ollut mitään kattavuus New York Times, Washington Post tai jollekin suuret TV-uutiset verkoissa. Amerikan eliitti median harjoittavat koordinoidusti uutispimento pitää ihmisiä näkemästä, että Obaman hallinto ja EU yhteistyökumppanit tukevat ryhmä äärioikeistolaisten ääriainekset, jotka olivat suoraan mukana siviilien tappamisen kaatamiseksi demokraattisesti valittu hallitus . Tässä lisää samasta artikkeli:
"... On vahvempi ja vahvempi käsitys, että takana ampujat se ei ollut Janukovitsh, se oli joku uudesta koalitio", Paet sanoo ... sama käsiala, sama tyyppi luoteja, ja se on todella huolestuttavaa, että nyt uusi koalitio, että he eivät halua tutkia, mitä tarkalleen ottaen tapahtui. "(" Ukraina kriisi: salakuunnella puhelu paljastaa salaliittoteoria Kiev tarkka-ampujat ", Guardian)
Ei tule tutkintaa, koska tutkinta paljastaisi totuuden, ja totuus heikentäisi Obaman suunnitelma asentaa nukkehallituksen Kiovassa. Uusi hallitus on jo osoittanut, että se on enemmän kuin halukas tekemään Washington käskyä, eli määrätä säästötoimenpiteitä työväestön Ukrainan, maksaa pois fatcat joukkovelkakirjojen haltijat Berliinissä ja Brysselissä kautta lisää extortionist IMF lainaa, laajentaa Nato Venäjän rajalla vastaisesti kanssa tehdyt sopimukset Bushin vanhin kaatumisen jälkeen Berliinin muurin ja jatkamaan hullu unia globaalin hegemonian säädettyihin "Grand Chessboard" New World Order fantasist Zbigniew Brzezinski. Nämä ovat ensisijaiset tavoitteet nykyisen politiikan, joka voitaisiin upended mukaan väitteet henkirikos.
Smoking gun paljastukset hakkeroitu puhelu tuli vain tunteja ennen Yhdysvaltain viranomaiset ilmoitti ne aikovat lisätä sotilaallista jalanjälki Itä-Euroopassa. Maailmanpankin mukaan sosialistisen Web Site:
"Puolustusministeri Chuck Hagel sanoi Pentagonin vauhdittaa yhteistä koulutusta Nato-joukkojen Puolassa ja tehostamaan Naton ilmapartiointia Baltiassa ... Yhdysvaltain armeijan virkamiehet sanoivat käyttöön kuusi F-15 hävittäjiä ja KC-135 Lentokoneet. .... Yksi opastettuja-ohjus fregatti, USS Taylor, on edelleen Mustanmeren satama Turkissa jälkeen partioivat alueella vuosina Sotshin olympialaisten ...
Turkin viranomaiset vahvistivat, että he olivat antaneet Yhdysvaltain laivaston sota lupaa läpi Bosporin salmen Mustaanmereen, joka rajoittuu Ukraina. "(" Keskellä Ukraina kriisi, Yhdysvaltain käynnistää sotatoimien laajenemisesta Itä-Euroopassa ", Maailman sosialistisen Web Site)
Myös Venäjä Today raportoi, että: "ohjus hävittäjä USS Truxton, on menossa Mustanmeren, mitä Yhdysvaltain armeija sanoi on" rutiinia "käyttöönotto ... alus on miehistö on noin 300 ja on osa ilma harjoittaja iskuryhmä, joka jätti Yhdysvaltain helmikuun puolivälissä. "(" Yhdysvaltain laivasto vahvistaa ohjus hävittäjä USS Truxton lähestyy Mustameri ", RT)
"Rutiininomainen käyttöönotto"? Joten provosoi sota Venäjän kanssa on "rutiinia"? Keskustele vähättelyä.
Sotatoimien laajenemisesta tapahtuu ilmapiirissä kiristymisestä kahden ydinvoima-aseellinen valtuuksia ja varmasti lisätä niiden keskinäistä epäluottamusta. Hagel n käyttöönotto on yhdenmukainen suunnitelma antagonisoimiseksi Moskovassa ehdotettiin vain päivää aiemmin Washington Post by Obaman hallinnon ideologisia kummisetä, Zbigniew Brzezinski. Tässä vähän mitä Brzezinski oli sanoa artikkeli otsikolla "Mitä on tehtävä? Putinin aggressiota Ukraina tarvitsee vastaus ":
"... West tulisi pikaisesti tunnustaa nykyisen Ukrainan hallitus oikeutettuna. Epävarmuus sen oikeudellista asemaa voitaisiin houkutella Putin toisti Krimin farssi ...
"... West pitäisi välittää .. että Ukrainan armeija voi luottaa välitöntä ja suoraa Länsi tukea siten parantaa sen puolustava valmiuksia. Ei pitäisi olla epäilystäkään jäljellä Putinin mielessä, että hyökkäys Ukraina presipitaatioistuisi pitkäaikainen ja kallis sitoutumista, ja ukrainalaisia ​​ei pidä pelätä, että he jäisivät pulaan.
Samaan aikaan Naton joukot, sopusoinnussa organisaation valmiussuunnittelua, olisi laittaa hälytys. Korkea valmius joitakin välittömiä airlift Eurooppaan Yhdysvaltain ilmassa yksiköiden olisi poliittisesti ja sotilaallisesti mielekästä. Jos länsi haluaa välttää konfliktin, ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä Kremlissä, mitä voitaisiin saostaa edelleen adventurist voimankäyttö keskellä Eurooppaa. "(" Mitä on tehtävissä? Putinin aggressiota Ukraina tarvitsee vastaus ", Washington Post)
"Seikkailija"? Tri Outolempi soittaa Kremlin adventurist kun hänen suosituksia asettaisi Naton, Yhdysvaltain ja Moskovan hairtrigger varuillaan lisäämällä mahdollisuuksia virhe tuomiossa, joka voi johtaa Lämpöydinpommin sotaan. Eikö se ole Pata kattilaa soimaa?
Mutta kuuntele sävy Brzezinskin op-ed. Vain muutaman kohdan, kirjailija-jotka monet kunnioitusta kuin hillitty ja loistava globaali strategi-viittaa Putinin huligaani, Mafia gangsteri, Mussolini ja Hitler. Kuvittelen jos hän oli toinen kohta työskennellä, hän olisi lisännyt Beelzebub Saatana luetteloon.
Tämä ei ole politiikkaa, se on hysteerinen. Se on sytyttävät, kansalliskiihkoinen hölynpölyä tarkoitus herättää yleisön ja lietsoa nationalismia. Se on samanlaista omahyväisiä raivoisan saostunut hyökkäystä Irakiin.
Ja mitä Brzezinski sanoi?


Hän sanoo, että Krimin tapahtumista ovat uhka Yhdysvaltain kansalliselle turvallisuudelle? Hän sanoo, että Yhdysvaltojen olisi nyt vapaasti soveltaa Monroe oppi kaikkialla ympäri planeettaa, kiinni meidän iso nenä missä presidentti haluamallaan tavalla?
Vaikeuksia Krim ei ole mitään tekemistä Yhdysvaltojen kanssa. Meillä ei ole koiraa tässä taistelussa. Tämä on noin sotilaallinen laajentuminen Euraasiassa, tämä on noin putki käytävät ja öljykenttiä, tämä on purkamaan Venäjän federaation ja paikannus monikansalliset yritykset ja Wall Streetin investointipankit Aasiassa uuden vuosisadan. Ja lopuksi, tämä on ego-odotuksiin ristiretki by vanha mies, joka haluaa nähdä hänen looneybin NWO maailmanlaajuisen hegemonian visio säädetty ennen he cart hänet pois marmori laatta. Sitähän tämä on todella kysymys, kunniakas uuden maailman häiriö, dystopian wetdream of Thinktank patriisien kaikkialla, joiden ainoa tarkoitus elämässä on aloittaa sotia, että muut-kansojen-pojat on taisteltava.
Syöttäminen Ukrainan yritysten ja Länsi-liitto on kriittinen osa Brzezinskin yleissuunnitelmaa.Perusstrategia on ollut käynnissä syksyllä Berliinin muurin kun uusliberalistisen carpetbaggers USA avustaa ryöstely entisen Neuvostoliiton valtio jätti Venäjän poliittisesti rikki ja taloudellisesti varaton. Sittemmin Yhdysvaltain Venäjän-politiikkaa on ollut avoimesti vihamielisiä, tekee kaikkensa saartaa öljy-rikas kansakunta ja samalla ne ydinohjusten laitokset jonka ympäryksen.Nyt Washington käyttää sen fasististen tukema vallankaappaus Ukrainassa pakottaa Moskova luopua otettaan alueella, joka on elintärkeä sen kansallista turvallisuutta.
Tässä lyhyt ote haastattelussa Stephen Cohen, professori Venäjän tutkimuksia ja historian emeritus New Yorkin yliopistossa maanantaina PBS Newshour. Cohen auttaa selvittämään, mitä todella tapahtuu Viv suhteessa USA ja Venäjä:
"Mitä me katsomassa tänään on pahimmanlaatuista historiaa tehdään, laskeutuminen uuden kylmän sodan kahtiajaon lännen ja idän välillä Euroopassa, tällä kertaa ei kaukaisissa Berliinissä, mutta aivan Venäjän rajoilla Ukrainan kautta. Siitä tulee epävakautta ja mahdollisuus sodan vuosikymmeniksi eteenpäin lastemme ja lastenlastemme. Virallinen versio on, että Putin on syyllinen, hän teki tämän. Mutta se ei yksinkertaisesti ole totta. Tämä alkoi 20 vuotta sitten, kun Clinton aloitti liikkeen Naton kohti Venäjää, liike, joka on jatkunut.
... Perustavanlaatuinen kysymys tässä on, että kolme tai neljä vuotta sitten, Putin teki täysin selväksi, hänellä oli kaksi punaiset viivat ... Yksi oli entisen Neuvostoliiton Georgian tasavallan.(Putin ei sallisi Naton Georgiassa) muut oli Ukraina. Ylitimme molemmat. Sinulla Georgian sota vuonna 2008, ja olet saanut tänään Ukrainassa, koska me, Yhdysvalloissa ja Euroopassa, ristissä Putinin punainen viiva. "(PBS News Hour)
Ei ole epäilystäkään siitä, kuka on syyllinen nykyiseen konfliktiin Cohenin mielessä. Se on Washington.
Joten, tässä me olemme, välillä rock ja kova paikka: Putin ei voi takaisin alas asiasta, joka on ratkaisevan tärkeää kansallisen turvallisuuden, ja Washington on päättäväisemmin kuin koskaan vetää Ukrainan-mitä Henry Kissinger kutsuu-"osuuskunta kansainvälisessä järjestelmässä. "(aka-globaalin kapitalistisen sääntö) Tämä tarkoittaa, että tulee olemaan sota.
Torstaina Krimin kansanedustajat äänestivät yksimielisesti järjestää kansanäänestys siitä, onko alueen ei pitäisi tulla osa Venäjää vai ei. Lippuäänestys tapahtuu 10 päivää, vaikka Obama on jo sanonut, että hän ei noudata tuloksia. Ilmeisesti muut maat täytyy saada vihreää valoa Washington ennen kuin ne harjoittavat vaalit nyt. Näin naurettavaa asiat ovat menneet.
Vuonna 2008 Brzezinski paljasti todelliset motiivit Yhdysvaltain hyökkäyksen Keski-Aasiassa artikkelissa, joka ilmestyi Huffington Post, joka käsitteli lähinnä pölyä ylös Georgiassa. (Jos Putin käyttöön joukkoja Venäjän puolustaa venäjänkieliset siviilejä Etelä-Ossetiassa.) Tässä on mitä Brzezinski oli sanottavaa:
"Kysymys kansainvälinen yhteisö kohtaa nyt on, miten se vastaa Venäjälle, joka harjoittaa räikeää voimankäytön suurempia imperial malleja mielessä: integroitumaan uudelleen entisen Neuvostoliiton alainen tila Kremlin ohjaus ja leikata Länsi pääsyn Kaspianmeren ja Keski-Aasian haltuunsa yli Baku / Ceyhanin putken, joka kulkee Georgian kautta.
Lyhyesti, panokset ovat erittäin merkittäviä. Panoksena on pääsy öljyä kuin resurssi kasvaa yhä niukkoja ja kalliita ja miten suurvalta käyttäytyy hotellin vastikään keskinäisen riippuvuuden maailmassa, käyttäytyminen, jonka pitäisi perustua majoituksesta ja yhteisymmärrykseen, eikä raa'alla voimalla.
Jos Georgia rikotaan, ei vain Länsi hävitettäköön Kaspianmeren ja Keski-Aasiassa. Voimme loogisesti ennakoida, että Putin, jos ei vastustanut, käyttää samaa taktiikkaa kohti Ukraina. Putin on jo julkistettu uhkia vastaan ​​Ukrainassa. "(" Brzezinski: Venäjän hyökkäys Georgiaan muistuttaa Stalinin hyökkäys Suomessa ", Huffington Post)
Häh? Se kuulostaa paljon kuin Brzezinski mielestä öljyä pitäisi olla hänen. Tai ehkä hän ajattelee se kuuluu Länsi öljy jättiläisiä, niinkö?
Joten emme ole tekemisissä kansallisen turvallisuuden, suvereniteettiin tai vaikutuspiirit täällä.Mitä me oikeastaan ​​puhumme "öljyn saanti." Ei vain sitä, mutta Brzezinski ollaan melko tylsä ​​väittäessään, että "länsi"-kuten hän sanoo, on pyrkimys päästä resursseja muiden ihmisten maa.Minne hän keksiä, että yksi?
Toisessa haastattelussa Kavkacenter.com, vuonna 2008, Brzezinski kuulosti sama hälytyksen hieman eri kierre. Tässä ote artikkeli otsikolla "Venäjä pyrkii horjuttamaan Georgia":
"Brzezinski sanoi Yhdysvaltojen todistamassa" tapauksissa mahdollisia uhkia Venäjän ... motivoitunut ole noin rajakiistoja .... mutta aiheuttamat aikomusta ottaa hallintaansa Baku-Ceyhan putki ".
"Jos Georgia hallitus on horjuttanut, Länsi pääsy Baku, Kaspianmeren ja edelleen on rajoitettu", sanoi Brzezinski .... hän totesi, että Venäjä yrittää vahvistaa sen monopoliasema näillä markkinoilla ja käyttää kaikkia olemassa olevia poliittisia ja taloudellisia keinoja, mukaan lukien "poliittisesti motivoitunut lopettamiseen energiahuollon" Euroopassa ja Baltian maissa.
"Venäjä aktiivisesti pyrkii eristämään Keski-Aasian alueen suora pääsy maailmantaloudessa, erityisesti energiahuoltoon", arvioi politiikan tutkija. "(" Zbigniew Brzezinski: "Venäjä pyrkii horjuttamaan Georgia" kavkacenter.com)
Putin ei ole eristää ketään ja hän varmasti ole valtaamassa kenenkään kirottu putki. Hän on Venäjän presidentti. Hän myy öljy ja tekee rahaa, se, miten järjestelmä toimii. Sitä kutsutaan kapitalismia. Mutta öljy on omansa. Maakaasu on omansa. Putkilinjat ovat omaansa. Ei meidän.Unohda se!
Älä huijaa itseäsi, siinä on kyse öljystä. Öljyn ja sähkön. Yhdysvallat imperial tavoitteita perusteellisesti marinoitu öljyssä, öljyn saanti ja valvonta öljyä. Ilman öljyä, ei ole imperiumi, ei dollari hegemonia, ei overbloated, bullyboy sotilas heittää heikommat maat seinää vasten ja kiristää kunnianosoitus. Öljy on kolikon valtakunta, polku maailman herruudesta.
Putin on otsaa ajatella, että öljyn alla Venäjän maaperällä kuuluu Venäjälle. Washington haluaa muuttaa hänen mieltään siitä. Ja siksi Ukrainan tilanne on niin vaarallinen, koska kyltymätön jano öljyn työntää meitä kaikkia kohtaan toisen maailmansodan.

Mike Whitney asuu Washington State. Hän on rahoittaja Toivoton: Barack Obama ja politiikka of Illusion (AK Press). Toivoton on saatavilla myös Kindle painos. Hän voi olla tavoitettavissa fergiewhitney@msn.com.
Tunnisteet:    

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: