Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Fedin Uusin sotaharjoitukset: Assault on Gold

Post Kategoriat: Kanada
Paul Craig Roberts | perjantai, 14 maaliskuu 2014, 20:31 Peking

Federal Reserve Bank of New York

Amerikkalaisille, rahoitus-ja talouskriisi Armageddon saattaa olla lähellä. Todiste tästä johtopäätös on yhteisiä ponnistuksia Federal Reserve ja sen alaisista rahoituslaitokset pelotella ihmisiä pois kullan ja hopean ajamalla alas niiden hintoja.
Kun kullan hinta osuma $ 1,917.50 unssi 23. elokuuta 2011 nousi yli 500 dollaria unssilta alle 8 kuukautta, rajaaminen nousu yli vuosikymmenen alkaen 272 dollaria lopussa joulukuussa 2000 Federal Reserve paniikkiin. Yhdysvaltain dollarin arvon menetyksenä niin nopeasti kuin maailmanlaajuinen standardi rahaa, Fedin politiikkaa tulostus 1000000000000dollaria vuosittain tukemiseksi heikentynyt taseet pankkien ja rahoittaa liittovaltion alijäämä oli sijoitettu vaarassa.Kuka voisi uskoa dollarin kurssi suhteessa muihin valuuttoihin, kun dollari on romahtamassa arvo suhteessa kultaa ja hopeaa.
Federal Reserve tajusi, että sen massiivinen ostaa joukkovelkakirjoja pitääkseen niiden hinnat korkeina (ja siten korot alhaalla) uhkasi dollarin nopea menetys arvon kannalta kultaa ja hopeaa.Federal Reserve oli huolissaan siitä, että suuri haltijoille dollaria, kuten keskuspankit Kiinassa ja Japanissa ja OPEC suvereeni sijoitusrahastoja, saattaa liittyä lennon yksittäisten sijoittajien pois Yhdysvaltain dollariin, mikä päätti syksyllä dollarin ulkomaisen vaihtoarvo ja näin romahtaa Yhdysvaltojen joukkolainojen ja osakekursseja.
Älykkäät ihmiset voisivat nähdä, että Yhdysvaltain hallitus ei ollut varaa pitkä ja lukuisia sotien uuskonservatiiveihin olivat tekniikan tai menetys veropohjaa ja kuluttajien tulot offshoring miljoonia Yhdysvaltain keskiluokan työpaikkojen vuoksi executive bonuksia ja osakkeenomistajien myyntivoittoja. He näkivät, mitä oli kortteja, ja alkoi poistuminen dollarin kulta ja hopea.
Keskuspankit ovat hitaampia toimia. Saudi-Arabia ja öljyn Emirates ovat riippuvaisia ​​Yhdysvaltain suojelua ja halua vihaa niiden suojelija. Japani on vasallivaltioon joka on varovainen sen suhteen isäntänsä. Kiina halusi pitää kiinni Amerikan kuluttajamarkkinoiden niin kauan kuin markkinoilla olemassa. Se oli henkilöitä, jotka alkoivat poistua Yhdysvaltain dollari.
Kun kulta ylitti 1900 dollaria, Washington ojensi tarina, että kulta oli kupla. Presstitute media laski linjassa Washington n propagandaa. "Gold etsivät hieman kupliva" julisti CNN Money 23. elokuuta, 2011.
Federal Reserve käytti riippuvainen "pankit too big to fail" lyhyen jalometallien markkinoilla.Myymällä alasti shortsit paperin kultamarkkinoilla vastaan ​​kysyntä kasvaa fyysisesti haltuunsa, Federal Reserve oli mahdollisuus ajaa kullan hinta alas 1750 dollari ja pitää sitä enemmän tai vähemmän rajattu siellä viime aikoihin asti, kun yhteisiä ponnistuksia 2. huhtikuuta - 3, 2013, ajoi kultaa alas 1557 dollari ja hopeaa, joka oli lähestynyt 50 dollaria unssilta vuonna 2011, alas 27 dollaria.
Federal Reserve aloitti Aprillipäivän hyökkäys kultaa lähettämällä sanan pankkiiriliikkeet, joka nopeasti meni ulos asiakkaille, että hedge-rahastot ja muut suuret sijoittajat olivat menossa purkavat kultaa kantoja ja että asiakkaiden pitäisi saada ulos jalometalli markkinoilla ennen myynti. Koska tämä sisäpiiritiedon oli hallituksen omaan strategiaan, yksityisiltä ei voida asettaa syytteeseen toimii sen mukaisesti. Tällä toimenpiteellä, Federal Reserve, täysin korruptoitunut kokonaisuus, on pystynyt yhdistämään yksittäistä lentoa institutionaalisten lennolla.Jalometalliharkot hinta kääntyi iso hitti, ja nousussa lähti kultaa ja hopeaa markkinoilla. Virtaus dollareita kultaharkot, joka uhkasi tulla torrent, lopetettiin.
Nyt näyttää siltä, ​​että Fed on onnistunut luomaan varovaisuudesta amerikkalaiset hyveistä kultaa ja hopeaa, ja siten Federal Reserve on pidentänyt aikaa, että se voi painaa rahaa pitää korttitalo seisoo. Tällä kertaa voi olla lyhyt tai se voi kestää pari vuotta.
Kuitenkin venäläiset ja kiinalaiset, joiden keskuspankeilla on enemmän dollareita kuin he enää halua, ja 1,3 miljardia intiaanit Intiassa, alhainen dollarin hintaan kultaa että Federal Reserve on suunnitellut on mahdollisuus. He näkevät mahdollisuuden, että Federal Reserve on antanut heille ostaa kultaa 350 dollaria - 400 dollaria unssilta alle kaksi vuotta sitten lahjaksi.


Fedin hyökkäys kultaharkot on teko epätoivo, että kun laajalti tunnustettu, doom politiikkaansa.
Kuten olen selittänyt aiemmin, organisoidusta liikkua vastaan ​​kultaa ja hopea on suojella vaihdon arvo Yhdysvaltain dollariin. Jos kultaharkot eivät olleet uhka, hallitus ei olisi hyökkäävät sitä.
Federal Reserve on luoda 1000000000000dollaria uutta dollaria vuodessa, mutta maailma on siirtymässä pois käytöstä dollarin kansainväliset maksut ja siten varantovaluuttana. Tuloksena on kasvaa ja kysynnän lasku. Tämä tarkoittaa kuuluvia vaihtoa dollarin arvon, kotimainen inflaatio alkaen tuontihintojen nousuun, ja nouseva korkotaso sekä romahtamassa side, varastossa ja kiinteistömarkkinoilla.
Fedin orkestrointi vastaan ​​kultaharkot voi lopulta onnistua. Se on suunniteltu saada aikaa Federal Reserve voi jatkaa rahoittamiseen budjetin alijäämä tulostamalla rahaa ja myös pitää korot alhaalla ja velka hinnat korkealla tukeakseen pankkien taseisiin.
Kun Federal Reserve voi enää tulostaa, koska dollarin heikkeneminen, joka tulostus tekisi huonompi, Yhdysvaltain pankkitalletukset ja eläkkeet voitaisiin tarttui voidakseen rahoittaa liittovaltion budjettivaje pari vuotta. Mitään loitolla lopullinen katastrofi.
Manipulointi kultamarkkinoilla on laitonta, mutta hallitus tekee se lakia ei voida panna täytäntöön.
Sen ilmeinen ja johdonmukaisen hyökkäyksen kulta ja hopea, Yhdysvaltain hallitus ei voinut antaa mitään parempaa varoitus, että ongelmia lähestyy. Arvot dollarin sekä rahoitusvarojen dollarimääräisten epävarma.
Ne, jotka uskovat hallituksen ja niitä, jotka uskovat sääntelyn purkaminen on osoittautunut yhtä väärin. Yhdysvallat on ohi lakipisteensä. Kuten ennustin aikaisin 21. vuosisadalla, 20 vuoden USA tulee kolmannen maailman maassa. Olemme puolimatkassa.
Paul Craig Roberts  on entinen apulaisulkoministeri Yhdysvaltain valtiovarainministeriö ja Associate päätoimittaja Wall Street Journal. Hänen viimeisin kirjansa  Epäonnistuminen laissez-faire kapitalismi . Robertsin  Miten talous oli hukassa  on nyt saatavana CounterPunchilla sähköisessä muodossa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: