Sivut

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Fasistit / uusnatsien koskaan anna Real Ukrainan vaalit: "C'mon Baby, Light My (Krimin) Fire"

16 maaliskuu on C Päivä. Krimin parlamentti - äänin 78 vastaan ​​8 tyhjää - päätti tämä on päivä, jolloin Krimin äänestäjät valita liittymään Venäjän federaation tai pysyvän osana Ukrainan autonomisen alueen, jolla erittäin laajat toimivaltuudet mukaan 1992 perustuslakia.
Whatever "diplomaattisen" kiukuttelut Washington ja Bryssel pitää vetää, ja ne hehkulamppu, tosiasioita kentällä puhuvat puolestaan. Kaupunginvaltuusto Sevastopol - päämajassa Venäjän Mustanmeren laivaston - on jo äänestänyt liittyä Venäjälle. Ja ensi viikolla duuman Moskovassa tutkii laskun yksinkertaistaa mekanismi pito.
Nopea kertaus: tämä on suoraa seurausta Washington menojen 5 miljardia Yhdysvaltain dollaria - Victoria "F ** k EU" Nuland virallinen luku - edistää vallanvaihdos Ukrainassa. Horisontissa, Krimin voidaan sisällyttää Venäjälle ilmaiseksi, kun taas "West" imee että konkurssiin back-of-sen jälkeen (Länsi-Ukraina), että Asia Times Online lukija pysyvästi kuvattu "Khaganate on Nulands" (yhdistelmä Khanate , Victoria pahamaineinen uuskonservatiivikavereineen miehensä Robert Kagan, ja ei-kenenkään maalla).
Mitä Moskova pitää laitonta, uusnatsien soluttautunut valtion Kiovassa, johtaa pääministeri Arseni "Yats" Yatsenyuk - Ukrainan juutalainen pankkiiri roolissa Länsi nukke - vaatii Krim on pysyttävä osa Ukrainassa. Ja se ei ole vain Moskovassa puolet Ukraina itse ei tunnista Yats jengi kuin laillinen hallitus, nyt kehuskelevan useita oligarkkien langettaa maakuntien kuvernöörit.
Silti tämä "hallitus" - tukee Yhdysvaltain ja Euroopan unionin - on jo julistanut kansanäänestystä laitonta. Todistaa sen moitteeton "demokraattinen" valtakirjaa, se on jo siirtynyt kieltää virallisesta käytöstä Venäjän kielen Ukrainassa; päästä eroon kommunistisen puolueen, joka kerännyt 13% äänistä viime vaaleissa, enemmän, muuten kuin neo -natsi-saastuneella Svoboda ("Vapaus") osapuoli, nyt kotoisiksi avain hallituksen turvallisuusjoukkojen virkaa, ja kieltää venäläinen tv-kanava, joka sattuu olemaan suosituin Ukrainan kaapeli.
Keskellä kaikkea hysteria päässä Washington ja tiettyjen Euroopan pääkaupungeissa, mikä ei selittänyt ymmällään yleinen mielipide on, että nämä fasistit / uusnatsien joka sai valtaan vallankaappauksen koskaan anna todellista vaalien järjestämistä Ukrainassa, onhan ne olisivat varmasti lähetetään pakkaus.
Tämä merkitsee sitä, että "Yats" ja hänen miehensä - sen päälle reveling niiden punainen matto tervetulleita mahtipontinen vielä harmitonta EU: n huippukokouksessa Brysselissä - ei väisty.Esimerkiksi ne käytetään raskas lihas lähettää pro-Venäjän mielenosoittajia edessä Donetsk hallituksen rakennuksen käynnissä. Voimakkaasti teollisuusmaiden Donetsk liittyy hyvin kaupallisesti Venäjälle.
Sitten on vielä enemmän synkkä mahdollinen skenaario häämöttävät horisontissa, instrumentalization on hullu jihad laidalla 10% tataarien Krimillä, vääriä liput itsemurhaiskuja.House of Saud mukaan kiinteä Saudi lähde, on äärimmäisen kiinnostunut Ukrainassa, ja voi olla houkutus tehdä muutamia palveluksia Länsi älykkyyttä.

Ukraina viedä vallan uusfasisteja

Tuleeko meidän rakkaus tullut hautarovio?
Ilmeisesti Moskovaan, pitää Krim sisällä Ukrainassa, jossa suuri itsenäistä toimivaltaa sekä nykyisen allekirjoitettu sopimus pitää tukikohtaan Sevastopol, on paljon parempi käsitellä kuin liittäen sen. Se on ikään kuin Venäjä oli liittänyt mietintöön mitä käytännössä oli jo Venäjän maakunnassa.
Silti Kremlin voi aina päättää olla liitteen ja käyttää kaikki, mutta tietyt kansanäänestyksen tulos keskeisenä pelinappula monimutkainen neuvottelun, ei EU, mutta pohjimmiltaan Saksa. EU on sotku. "Hallitus" Kiovassa on sotku. Ratkaisevaa on se, mitä Vladimir Putin keskustelee puhelimessa Angela Merkel.
Paljon on tekemistä Pipelineistan - kuten 9 miljardin euron (US 12400000000 dollaria) Nord Stream, teräs napanuoran Venäjän ja Saksan Itämeren kautta. Merkel, sitten Venäjän presidentti Dmitri Medvedev ja Saksan entinen liittokansleri ja nyt Nord Stream puheenjohtaja Gerhard Schröder olivat hyvin lähellä, kun valmisteilla hanke kuljettaa Venäjän kaasua Saksaan meni verkossa vuonna 2011. Projekti ehdotettiin alun perin vuonna 2005, kun Schroeder oli kansleri ja Putin Venäjän presidentti, ensimmäisellä kerralla. Schroeder, aiemmin tällä viikolla, sanoi, että Naton olisi hiljaa.
Lisäksi kahdenvälinen kauppa Venäjän ja EU oli noin huimat US 370000000000 dollaria vuonna 2012 (ei 2013 dataa vielä), Venäjän vientiä enimmäkseen öljyn, kaasun ja viljat, ja EU: n vientiä enimmäkseen autot, lääketiede, koneen osia. Unohda seuraamuksia, että loukkaamaton Washington mantra, ne ovat todella huono liike.
Moskovaan mutta, on todellinen, konkreettinen ja erittäin vakava punainen viiva. Se ei edes tarvitse vaivata Ukrainan EU sillä valtaosa eurooppalaisista ei halua sitä osana seuransa.Punainen viiva on Pohjois-Atlantin puolustusliitto perustaa Ukrainassa. Moskova saattaa jopa vaarantaa Ukrainaa jäljellä eräänlainen Suomen Venäjän ja Euroopan välillä. Kanssa Krimin vielä sisällä Ukraina, Naton tukikohta rinnalla venäläisten tukikohtaan Sevastopol olisi suorastaan ​​psykedeelistä.
Joten resoluutio Krimillä - kumpi tapa se menee - ei lähetettävä selvä viesti Moskovasta "West".Katsella meidän punainen viiva. Ja toisin kuin muut, me tarkoitamme sitä, ja me varmuuskopioida kaikki saimme.


Ei aikaa rypeä suohon
Ensimmäinen Yhdysvaltain presidentti Barack Obama julistivat, että kansanäänestys Krimillä olisi "loukkaa kansainvälistä oikeutta" (Kosovo voisi kuitenkin iloisesti irrottautua Serbiasta vuonna 2008, luonnonvaraisiin Washington fanfaari.)
Ja tämä kun hän julisti Krimillä olevan "poikkeuksellisen uhka kansallisen turvallisuuden ja ulkopolitiikan Yhdysvaltain". Mitä seuraavaksi - Krimin nationalistit valtaavat Iowa? Ei, vain juoni Valkoiseen taloon sijoittaa tavallista taloudellista sotaa.
Kaikki, että kun loistava "strategia" Team Obama - pitää demonizing Putin Kingdom Come - oli päästä sen kärki.
Mutta sitten Obama - huomaamatta Angela Merkel on varastaa valokeilassa - nimeltään Putin ja jäi puhelimessa lähes koko tunnin yrittää "harjoittaa" hänet. Miksi mielenmuutos?
Mahdollinen vastaus voi toimittaa väistämätön tohtori Zbigniew "Grand Chessboard" Brzezinski, entinen kansallisen turvallisuuden neuvonantaja, että Hamlet hick Jimmy Carter, mies, joka antoi neuvostoliittolaiset "niiden Vietnam", mies, joka on aina haaveillut, että Yhdysvaltojen pitäisi sulkea yli Euraasiassa, ja Obaman "näkymätön" top ulkopolitiikan mentori.
Kuten tohtori Zbig kertoi WorldPost Nathan Gardels, "strategia West tällä hetkellä olisi mutkistaa Vladimir Putinin suunnittelua." No, se ei toimi niin hyvin, ei se? Sitten tohtori Zbig ennakot että "Naton pitäisi kutsua venäläisiä osallistumaan käynnissä olevien keskustelujen". Sitä ei tapahdu.
Tohtori Zbig on järkkymätön "meidän täytyy tunnustaa virallisesti Ukrainan uuden hallituksen, jonka uskon ilmaisee kansan tahtoa siellä". Itse asiassa tahdon ehkä puolet kansakunnan, parhaimmillaan. "Häiriöt Ukrainan asioihin olisi pidettävä vihamielinen teko vieraan vallan." Se oli Obaman perustelut kunnes hänen puhelun Putin.
Tohtori Zbig sai vieläkin apokalyptinen, korostaen, "Meidän pitäisi laittaa Nato valmiussuunnitelmia käyttöön, hyödyntämällä voimia Keski-Euroopassa, joten olemme pysty vastaamaan, jos sota puhkeaa ja leviää." Ei ihme yhdysvaltalaisten yritysten media meni banaaneja.
Mutta sitten Dr Zbig vajoaa takaisin järki, "paras ratkaisu Ukraina olisi tullut kuin Suomi on ollut Venäjälle." Joten loppujen lopuksi hän on saattanut ehdotti Obama "kompromissiratkaisu, joka on hyväksyttävä Venäjällä sekä West ". Ja jossa ovat mukana "vakavia taloudellisia tukia ja investointeja". Ja arvaa kuka pitäisi ottaa johtava, kuten maksamme? "Saksa, vauraimmista ja vahvin talous EU: ssa."
Niin lopulta me turvautua jälleen kerran, mitä Angela ja Vlad ovat keskustelleet. Onko se suomettuminen? Vai onko se noin joka yrittää asettaa yönä tuleen?


Pepe Escobar on kirjoittanut Globalistan: Miten globaalissa liukenee Liquid War (notkeutta Books, 2007), Red Zone Blues: tilannekuvan Bagdadissa ruuhkahuippujen aikana (notkeutta Books, 2007), ja Obama ei Globalistan (notkeutta kirjat, 2009). - Hän voi olla tavoitettavissa pepeasia@yahoo.com.

Copyright 2014 Asia Times Online (Holdings) Ltd Kaikki oikeudet pidätetään

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: