Sivut

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Chuck Hagel vääntää lämpöä noin US POW

Sgt. Bowe Bergdahl on pidetty vankeudessa vuodesta 2009. | AP Photo
Puolustusministeri Chuck Hagel on laittaa yksi hänen tärkeimmistä varajäsenet vastaa Pentagonin pyrkimyksissä turvata vapauttamista Yhdysvaltain sotilaan vangiksi vuonna 2009 kapinalliset Afganistanissa, mukaan kongressin avustaja.
Päätös tulee keskellä kritiikkiä Capitol Hill ja sisällä puolustusministeriön armeijan pyrkimyksiä tuoda kotiin Bowen Bergdahl, kersantti kohteesta Idaho uskotaan hallussa Taleban-linjassa Haqqani verkkoon, todennäköisesti Pakistanissa.

Tekstin koko

  • -
  • +
  • asettaa uudelleen
"No 1 asia, joka on pidettävä Bergdahl tulemasta kotiin on yhteenkuuluvuuden puute ja vaivaa", sanoi yksi puolustusministeriön virkamies, joka osallistuu Pentagonin laajempaa Bergdahl politiikkaa.
Nyt toimii Alivaltiosihteeri puolustusministeriössä politiikan Michael Lumpkin, entinen Navy SEAL, valvoo Pentagonin Bergdahl ponnisteluja, kongressin avustaja kertoi poliittis. Avustaja, jonka pomo sai tiedon päätöksestä, ja puolustusministeriön virkamies sekä keskustellaan herkkä asia kunnosta ei tunnistettu.
Lumpkin toimeksianto tulee sillä hän työskentelee laajemmin uudistaa laitoksen levoton pyrkimyksiä huomioon kaikki puuttuvat henkilöstö - yli 83000 amerikkalaiset menettivät konflikteissa dating World War II.
"Sihteeri Hagel uskoo vahvasti, että meidän pitäisi edelleen tehdä kaikki voitavamme tuoda Sgt. Bergdahl turvallisesti kotiin, "Pentagon lehdistösihteeri Taka-amiraali John Kirby sanoi sähköpostitse. "Hänen keskittyä tämän tavoitteen saavuttamiseksi ei ole koskaan horjunut.
"Hän haluaa hänen johtotiimin, sekä virkapukuinen ja siviilien, myös sitoutunut ja osallistuu", Kirby jatkoi. "Mr. Lumpkin, sekä toimii alivaltiosihteeri puolustus politiikan ja apulaisulkoministeri erityistehtävissä ja matalan intensiteetin konflikti, on edelleen johtava rooli tässä työssä. "
Viime viikolla Rep Duncan Hunter lähetti kaksi kirjettä Hagel kehottaen häntä työskennellä ulkoministeriön nimittää "yksi yksittäinen henkilö" voidaan "tehtävänä on huolehtia Bergdahl tilannetta."
California republikaani, joka oli torjua Marine Irakissa ja Afganistanissa ja nyt istuu House Armed Services komitean, sanoi, että vaikka hän on tietoinen US Central Command oli "suora ohjaus" on kysymys, "olen huolissani puutteesta yhteenkuuluvuutta ja viranomaisten välinen koordinointi yleistä.
"On ehdottoman tärkeää, että pyrkimyksiä vapauttaa Bergdahl ei voittaa byrokratia," Hunter kirjoitti, luetellaan joukko organisaatioita kysymys: puolustusministeriön, ulkoministeriön, Central Command, Special Operations Command, CIA, FBI ja NSA, mm.
Valkoisessa talossa, kansallisen turvallisuusneuvoston tiedottaja Caitlin Hayden sanoi keskiviikkona, että vaivaa on "johti puolustusministeriö", mutta että "johtajuus jokaisesta asianomaisen viraston pysyvät mukana ja sitoutunut."
"Sgt. Bergdahl tilannetta seurataan tarkasti korkeimmalla tasolla Valkoisen talon ja on edelleen yksi ensisijaisista meidän Interagency joukkue ", hän sanoi.
Puolustusministeriön virkamies kriittisesti organisaatiorakenteen armeijassa tekemisissä Bergdahl tilanteen sanoi: "Pitäisi olla monen organisaation perustetun työryhmän käsittelemään tätä."
"Neljän f --- vuotta tämä lapsi on poissa, ja pyrkimyksiä saada hänet takaisin on niin satunnaista, että se on valitettavaa", virkamies sanoi. "Meidän täytyy laittaa joku riittävästi poliittista painoarvoa maksutta ratkaista."
Aiemmin tällä viikolla, CNN ja muut uutislähteet raportoitu Taleban oli keskeyttänyt neuvottelut Yhdysvaltojen kanssa vaihtaa Bergdahl viisi Taleban vangittuina olevia Yhdysvaltain armeijan vankilassa Guantanamossa Kuubassa. Talebanin tiedottaja sanoi neuvottelujen kutsuttiin pois ", koska nykyinen monimutkainen poliittinen tilanne maassa", mukaan CNN.
Yhdysvalloissa, uhkaava nostoa - ja mahdollisimman täydellinen vetäytyminen - joukkojen Afganistanissa vuoden loppuun mennessä kasvaa kiireellisyyden Bergdahl ponnisteluja.
"Olemme sanoneet, että emme voi keskustella kaikista yksityiskohdista ponnisteluille Sgt. Bergdahl kotiin ", ulkoministeriön tiedottaja Marie Harf sanoi viime viikolla. "Mutta ei pitäisi olla epäilystäkään siitä, että teemme joka ikinen päivä käyttämällä sotilaallista, meidän älykkyyttä ja diplomaattisia työkaluja yrittää nähdä hänet turvallisesti takaisin kotiin."


Read more: http://www.politico.com/story/2014/02/chuck-hagel-pow-afghanistan-104001.html#ixzz2ver49Oit

Ei kommentteja: