Sivut

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Älä anna Yhdysvaltain hallitus lukea e-mail

By Neil M. Richards, Special CNN
18 elokuu 2013 - Päivitetty 1304 GMT (2104 HKT)
Juliste presidentti Obama protestin aktivistit, jotka vastustavat tietojen vakoiluohjelmat NSA.  Washington Post raportoi, että <  target = "_blank"> NSA oli rikkonut omia sallivia sääntöjä </ a> valvontatiedot tuhansia kertoja joka vuosi vuodesta 2008.  Yksityisyyden kannattajat vaativat, että Yhdysvaltain hallitus ei polkea yksityisyyden vuoksi turvallisuutta.Juliste presidentti Obama protestin aktivistit, jotka vastustavat tietojen vakoiluohjelmat NSA. Washington Post raportoi, että NSA oli hajonnut omia sallivia sääntöjä valvontatiedot tuhansia kertoja joka vuosi vuodesta 2008. Yksityisyyden kannattajat vaativat, että Yhdysvaltain hallitus ei polkea yksityisyyden vuoksi turvallisuutta.
Piilota CAPTION
Yksityisyys vs. turvallisuus
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>
Artikkelissa kerrotaan
  • Lavabit, turvallinen e-mail-palvelu, päätti sammuttaa sen sijaan antaa asiakastietoja valtion
  • Neil Richards: E-mail yksityisyyden merkitystä, koska meidän henkistä Privacy Matters
  • Hän sanoo kerta toisensa hallituksia, jotka salaa katsella niiden kansalaisten väärin valta
  • Richards: Demokratiassa kansalais-, ihmisillä on oikeus tietää valvonta
Toimittajan huomautus: Neil Richards on oikeustieteen professori Washington University. Hän Tweets yksityisyyttä @ neilmrichards ja on yksi tuoreen Harvard Law Review artikkeli,"vaarat valvonta."
(CNN) - Olet ehkä koskaan kuullut Lavabit ja Silent Circle. Tämä johtuu siitä, he tarjosivat salattu (turvallinen) sähköpostipalvelut, jotain useimmat amerikkalaiset ovat luultavasti koskaan ajatellut tarvitsevat tai haluavat.
Viime päivinä Lavabit sisäpiirissä kuulemma vastauksenaYhdysvaltain hallituksen painostuksesta luovuttamaan asiakastietoja , mukaan lukien Edward Snowden, jotka käyttivät e-mail tarjoaja. Silent Circle , jota käyttävät aktivisteja, toimittajia ja diplomaatteja, sulki e-mail-palvelu omasta aloitteestaan, koska se halusi estää vakoilusta.
Vaikka nämä pienet yritykset uskaltavat puolustaa asiakkaidensa yksityisyyttä, suuret yritykset, kuten Google ja Microsoft , ja toiset näyttävät olevan sivussa.
Meillä näyttää olevan useiden mielissä hallituksen valvonnasta meidän viestintää. Useimmat ihmiset haluavat yksityisyyttä. Mutta useimmat ihmiset haluavat hallituksen, ainakin perustelluissa tapauksissa voi lukea e-mail niitä perustellusti epäillään suunnittelevat vakavia rikoksia. Ja useimmat ihmiset myös löytää tietoja sähköisen valvonnan huolestuttava ja monimutkainen, ja haluaisi olla ajattelematta niitä lainkaan.
Neil Richards
Neil Richards
On helpompi pitää kiinni oman päänsä hiekkaan. Mutta se olisi virhe.
E-mail yksityisyyden merkitystä, koska meidän henkistä yksityisyyttä asioissa. Kyky luottamuksellisesti jakaa ideoita ja tietoja ystävien kesken, confidantes ja rakkaansa on tunnusmerkki vapaassa yhteiskunnassa.
Meidän viestintä on perusta meidän poliittisia vapauksia.Niiden tulee olla saavuttamattomissa hallitukselle, ellei se voi osoittautua puolueeton tuomari että valvonta on perusteltua, mikä tarkoittaa enemmän kuin "merkitystä" ja tutkinta ja enemmän kuin pelkkää uteliaisuutta.
Reportteri paljastaa tuhansia NSA väärinkäytösten
Enemmän ongelmia NSA
Hallituksia, jotka ovat valta salaa katsella niiden kansalaiset ja eivät kuulu mielekästä oikeudellisia rasituksia ovat osoittautuneet, kerta toisensa jälkeen, että tätä oikeutta voidaan käyttää väärin.
Katsokaapa omaa historiaamme. J. Edgar Hoover FBI laittaa pastori Martin Luther King valvonnan alaisena, etsien häpäistä häntä poliittisesti. Tämä oli osa laajempaa ohjelmaa nimeltä Cointelpro. Hoover kertoi FBI: n agentit "paljastaa häiritä, johtaa harhaan, häpäistä, tai muuten neutraloida" toimintaa monenlaisia ​​yksilöitä ja ryhmiä, mukaan lukien kommunistit, kansalaisoikeusjärjestöihin, anti-Vietnamin sodan ryhmät, ja niin edelleen.
Kun aiemmin tänä vuonna Edward Snowden vuotanut maailman NSA: n massiivinen seurantaohjelmia kuten Prism ja Rajaton Ilmiantaja, olimme järkyttyneitä. Mutta lisää paljastuksia riitti. Vain muutama päivä sitten, Washington Post raportoi, että NSA oli hajonnut omia sallivia sääntöjä valvontatiedot tuhansia kertoja joka vuosi vuodesta 2008. Tämä ei ole hyväksyttävää.
Yhteiskunta, joka ei voi luottaa sen kansalaisten ideoita - eriävä, erilaisia, joskus jopa vaarallista - on yhteiskunta, joka ei kykene koskevat itse.
Se on tässä yhteydessä, että meidän tulisi ymmärtää tärkeys ja tuoreen sulkemisista Lavabit ja Silent Circlen e-mail-palvelu.
Hallituksemme on valta salaa pakottaa sähköpostipalvelujen tarjoajat, jotta valvonta. Nämä salaiset toimivaltuudet ovat usein mahdollisimman vähäinen oikeudellisia tarkastuksia, ja niiden avulla hallitus laittaa gag tilauksia sähköpostipalvelujen tarjoajat, jotka vastustavat kaatuminen kirjaa asiakkaidensa viestintää.
Kun e-mail tarjoajat rakentaa järjestelmiä tapoja varmistaa yksityisyyttä (kuten ei kerää metadataa tai käyttämällä vahvaa salausta), he tulevat hallituksen painostuksen alaisena, koska Lavabit selville sen maalin.
Miten voimme suojella sähköpostin tietosuojan tavoilla, jotka antavat hallitukselle valta (jollei mielekästä oikeusvaltio) tutkia vakavia rikoksia?
Voisimme antaa hallitukselle tallentaa kaiken, nähdä kaiken ja tietää kaiken. Tämä näyttää olevan aseman joidenkin hallituksen virkamiehet, mutta se olisi loppuun yksityisyyttä (ja itsehallinnon) kuin me sen tunnemme. Jos tiedämme valtio on katsomassa, me sensuroida mitä teemme, mitä sanomme, ja mahdollisesti jopa mitä ajattelemme.
Toisaalta, voisimme laittaa meidän viestinnän voimakkaassa oikeudellisten tai teknisten suojelutoimenpiteiden (kuten salakirjoitus) jollei ole hallitusta pääsyä. Tämä takaisi vahva yksityisyyttä, mutta se voi kohtuuttomasti haitata hallitusta laillista lainvalvontaa ja terrorismin torjumiseksi.
On keskitietä. Meidän pitäisi olettaa yksityisyyttä sähköpostin ja muu viestintä, ja meidän pitäisi vaatia hallitusta saada optio tukee todennäköinen syy ennen kuin se voi lukea sähköpostia, seurata meidän liikkeitä ja käyttää viestinnän tietoja rakentaa kartta jokainen tiedämme ja kun puhumme heille. Tämä on perinteinen tapa olemme suojattu viestinnän yksityisyyttä, ja se on hyvä tapa.Mutta tämä edellyttää tunnustaa muutamia asioita.
Yhteensä valvonta meidän viestinnän on laitonta, mutta niin on salaista valvontaa.
Demokratiassa sitoutunut kansalaisvapauksia, perus ääriviivat valtion vallan tulee tuntea ihmisiä, jotta ihmiset voivat sopia heille.Se ei riitä valtion virastojen nostaa haamu yleisen turvallisuuden ja sano "luottaa meihin."
Yhteinen vastaus tähän väitteeseen on ajatus, että tekee myös hallituksen valvonnan valtuuksia julkisen helpottaa rikollisten ja terroristien rikoksia, ja vaikeampaa poliisin tehdä työnsä.
Tämä on oikea, mutta meidän on tunnustettava, että yksityisyys on siviili vapauden ja kansalaisvapaudet ovat tehottomia.
Me sietää sananvapautta, vapautta kotietsintöjä, tuomaristo tutkimuksissa ja etuoikeus olla todistamatta itseään vastaan ​​(muun muassa) huolimatta näistä kustannuksista, koska olemme oppineet kantapään kautta, että vaihtoehto on huonompi. Hallitukset, jotka ovat liian tehokkaita väärin valtuuksiaan, usein polkee poliittisen toisinajattelun ja kansalaisvapauksia.
Se ero poliisivaltio ja vapaa tila.
Emme voi sivuuttaa uhka kansalaisvapauksia antamalla hallituksen laaja valtuuksia sen enempää kuin voimme sivuuttaa sitä, että elämme vaarallisessa maailmassa. Oikean tasapainon löytäminen saattaa olla vaikeaa, mutta se on osa hinnan joudumme maksamaan poliittista vapautta.
Liity meihin Facebook / CNNOpinion.

Ei kommentteja: