Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

875000 Yhdysvaltain terroristilistalla järjestelmä - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

875000 Yhdysvaltain terroristilistalla järjestelmä - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politi15 maaliskuu 2014, 13:04

875000 Yhdysvaltain terroristilistalla järjestelmä

875000 Yhdysvaltain terroristilistalla järjestelmä

Yhdysvalloissa oli 875000 amerikkalaiset ja ulkomaalaisia ​​vuodesta joulukuu 2012 viruu Yhdysvaltain terrori katsella luettelo järjestelmän, pitää "tunnettuja tai epäiltyjä terroristeja" sopusoinnussa salaisten säännösten ja todisteita. 

Ne, salaa mustalle listalle ei ole todellista polkua lähestyessään tilaansa, joka loputtomiin rajoittaa niitä matka-tai vain saada työtä, mukaan uusi raportti American Civil Liberties Union, ACLU.
Yhdysvaltain terrori katsella luettelo järjestelmän kanssa jaettu valtion ja paikallisten lainvalvontaviranomaisten kanssa, voi tukahduttaa ulkomaille matkustaminen, kyky saada Yhdysvaltain viisumia tai pääsyä Yhdysvaltoihin, ja voi johtaa invasiivisia näytöksiin tai pidätykset lentokentillä ja vastaavat. Se puhumattakaan sosiaalisen paineen harkitaan terrori epäillyn Yhdysvalloissa, mikä voi johtaa monia ongelmia aina erottamiseen perheen ostracization yhdyskunnasta tai työpaikkaansa, esimerkiksi.
Huolimatta loputon vaikutukset voivat johtua on sijoitettu katsella listojen, Yhdysvallat ei ole otettu asianmukaisesti hoitoon välttää perus oikeudenmukaisuuden periaatetta "syytön kunnes toisin todistetaan", mukaan ACLU raportti.
"Se on asettanut yksilöitä katsella luettelo, ja jätti heidät siellä vuosia, seurauksena räikeä virheitä", ACLU sanoo byrokraattinen punitiveness järjestelmän. "Ja se on kieltäytynyt luovuttamasta standardit, joiden se asettaa yksilöt muista katsella luettelo, kuten No Fly List."
Ei ole mitään selkeää tapa "oikeussuojakeinoja" Yhdysvaltain hallitus tälle prosessille olisi yksi haastaa niiden sisällyttäminen Watch List järjestelmä - joka on, jos he voivat koskaan saada todiste siitä, että he edes sisällytetty tähän kafkamaista järjestelmässä.
"Senkin jälkeen ihmiset tietävät hallitus on asettanut niitä katsella luettelo-lukien, kun ne on julkisesti kieltäneet lennolle tasossa, tai jos niille tehdään enemmän ja invasiivisia seulonta lentokentällä, - hallituksen virallinen oikeuden kieltäytyä vahvistaa tai kumota, watch Lista Tila "ACLU sanoo.
Rahinah Ibrahim, Stanford Ph.D. opiskelija ja Malesian kansalainen, on tästä hyvä esimerkki. Yhdeksän vuotta sitten, Ibrahim yritti nousta lentoa San Francisco, California, Havaijille hänen teini-ikäinen tytär, kun hän oli pidätettynä viranomaisten kuulusteltu tuntikausia, ja kertoi hän esiintyi no-fly luettelosta. Lopulta hän poistui lentomatkustamisen, mutta kaksi kuukautta myöhemmin oli opetettu, että hänen viisumi oli peruutettu, koska Yhdysvaltain terrorismin lakia. Hän on viettänyt suuren osan viimeiset yhdeksän vuotta Malesiassa, kommunikoida kollegojen kanssa Stanfordin ja kaikkialla Yhdysvalloissa käyttäen puhelimitse ja internetissä.
Joulukuussa Yhdysvaltain käräjätuomari William Alsup kirjoitti, että Ibrahim on "oikeus, jonka vuoksi prosessi ... korjaamiseksi, joka velvoittaa hallituksen puhdistaa ja / tai korjata sen luetteloiden ja kirjaa väärässä tietoa" ja sovittiin, että sääntöjä ympäröivä lisäämällä ja ylläpitää nimet liittovaltion katsella luettelot sisältävät vakavia esteitä, jotka estävät viattomia ihmisiä oppia heidän asemansa. Sekä tuomari ja hallitus myönsi oikeudenkäynnissä, että Ibrahim ei ja ei aiheuta uhkaa Amerikkaan.
Helmikuussa Alsup seurataan raskaasti redacted 38-sivuinen jotta sanoi Ibrahim suru ehkä koskaan tapahtunut ollut FBI: n agentti ei tarkisteta väärä laatikko samalla täyttämällä paperityötä lähes vuosikymmen sitten.
ACLU ehdottaa Yhdysvaltain hallitus "uudistus" tämä laaja, vastuuttoman järjestelmä kaventamalla kriteerit laskeutumiseen katsella luettelo järjestelmän soveltamisesta tiukempi, todenmukainen standardi kiistää epäillyn asema, ja rajoittamalla kuinka kauaskantoisia vaikutuksia niille loppujen lopuksi ole todistettu syyllistyneen mihinkään rikokseen.
Venäjän Ääni, RT, BaltimoreJewishLife.com
http://voiceofrussia.com/news/2014_03_15/875-000-in-US-terrorist-watch-list-system-5248/ikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

Ei kommentteja: