Sivut

torstai 13. maaliskuuta 2014

5 Asiat sinun tulisi tietää Putinin tunkeutumisen Krim

Koska päättäjäisiin on Sotshin olympialaisissa totesi, Vladimir Putin on tehnyt parhaansa tehdä selväksi, että hän aikoo tehdä asiat mahdollisimman vaikea Ukrainan uusi väliaikainen hallitus.
Ensin hän määräsi massiivinen sotaharjoituksia , joihin sisältyi noin 150000 sotilasta, Ukrainan rajalla. Vaikka jotkut tarkkailijat totesi, että ei riitä hoitoyksiköissä sisällytettiin osoittamaan hyökkäyksen, se oli selvästi provosoiva teko.
Silti, vielä huolestuttavampaa on ollut hänen toimintaansa Krimillä , itsehallinnollisesta alueella Ukrainassa, joista lähes täydellisesti peilata hänen toimintaansa run-up Venäjän ja Georgian sota vuonna 2008.
Pro-Venäjän separatistit yllään armeijan univormut ilman arvomerkit, takavarikoituhallituksen rakennukset, lentokentät ja viestinnän keskuksia alueella. Sitten Venäjän joukot asetettiin varuillaan "kansalaistensa suojelemiseksi" alueella.Krimin uusi pääministeri-itse Venäjän kansalainen-on vedonnut Venäjän apua .
Nyt, mitä näyttää olevan väärä lippu toiminnan Ukrainan joukot on syytetty hyökkää Krimin sisäministeriö. Kansanäänestys on tarkoitus päättää alueen asemaa. Venäjän parlamentti on hyväksynyt sotilaallisen voiman käyttöUkrainassa ja muistaa niiden suurlähettiläs USA .
Viime yönä Presidentti Obama varoitti Putinin kustannusten lisätoimista Krimin ja tilanne on varmasti tehostaa. Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää:
1. Mikä on Krimin?
Map_of_Ukraine_political_Crimea
Kuten edellä todettiin, Krim on itsehallinnollisesta alueella Ukrainassa, mikä tarkoittaa, että vaikka se on osa Ukrainan suvereenin alueella, se on pitkälti itse säätelee. Kaunis paikka sijaitsee Mustanmeren, karu vuoret johtavat hiekkarantoja, Krim on suosittu matkailukohde.
Se on myös hankala paikka poliittisesti. Vuonna 1954 Hruštšov määräsi, että se tulee osa Ukrainan, liikkua, että Venäjällä monet vielä nähdä laittomana. Hieman yli puolet väestöstä on etnisiä venäläisiä, neljäsosa on etnisiä ukrainalaisia ​​ja useimmat loput ovat Krimin tataarit , jotka, kun se oli Stalin karkotti vuonna 1944, ovat kiivaasti anti-Venäjän.
Vuonna 1992, kun Neuvostoliiton romahtamisen ammattiliittojen, Krim päätti liittyä vasta itsenäistyneen maan Ukrainan.
2. Miksi Venäjä haluaa sitä
Krimin varjostaa Venäjän historiassa. Se oli paikalla Krimin sodan taisteli 1850-luvulla vastaan ​​Ranskan, Britannian ja ottomaanien valtakunta .Vaikka Venäjä hävisi, rohkeus sotilaansa on vielä lähde Venäjän ylpeys, aivan kuten Alamo Texasissa. Sen rantakaupunki Jaltan isännöikuuluisa keskusteluja välillä Roosevelt, Stalin ja Churchill.
Silti Venäjän intressejä Krimillä menevät paljon pidemmälle nostalgiaa.Yhtä tärkeää kuin alue on Venäjän ylpeys, kuten kartasta näkyy se häämöttää jopa suurempi geopolitiikka alueella.
786px-Black_Sea_map
Laivastotukikohta Sevastopol , on Krimin Lounais kärki, on Venäjän ainoa lämmintä vettä laivastotukikohta ja sen ensisijainen keino laajentaa kohdistuvalla Välimeren. On väitetty, että satamakaupunki on käytetty laajasti toimittaa Bashar al-Assad koko nykyisen sisällissodan Syyriassa.
Ja vaikka vuokrasopimuksen Ukrainan kanssa koskien pohja pysyy voimassa 2047, suurin osa Mustanmeren rannikko on hallussa Naton jäseniä paitsi Georgian itä, joka on aktiivisesti haeta Nato-jäsenyyttä, ja Ukrainan pohjoisessa.
Yksinkertaisesti sanottuna, ilman laivastotukikohta Krimillä Venäjä on valmis maailmanlaajuisena sotilaallinen voima.
3. Miksi Ukraina haluaa sitä
Krimillä, on syytä korostaa, on suvereeni Ukrainan alueella. Alue valitsi osaksi Ukrainan, se on koti suuria etnisiä Ukrainan väestöstä ja se missä Ukrainalaiset mennä lomalle kesällä. Itse asiassa, Krim on tärkeää Ukrainan samalla tavalla, että Florida tai Texas ovat tärkeitä Yhdysvallat.
Vaikka onkin totta, että monilla alueilla Krimillä, erityisesti Sevastopol ja pääoman Simferopol, ovat innokkaasti pro-Venäjän, paljon se ei ole. Tataarit erityisesti halua missään olosuhteissa tulla Venäjän kansalaisia.
On myös kysymys 1994 Budapest muistio , jossa Ukraina suostui luopumaan ydinaseista ja Venäjän vannoi kunnioittamaan Ukrainan alueellista koskemattomuutta. Rikkomalla sopimusta, Putin näyttää valmentajalleen, että kaikki sopimukset allekirjoitettiin Venäjän ollessa ajan heikkous 90: n ovat mitättömiä.
4. Mitä teemme asialle
Valitettavasti, jos Putin haluaa ottaa Krimillä, on hyvin vähän Ukraina, USA tai NATO voi tehdä asialle. Venäjällä on runsaasti sotilaallisten voimavarojen alueella ja on kyseenalaista, että ampuminen sota puhkeaa.Kaikki vapaat ja oikeudenmukaiset kansanäänestys koskien Krimin itsemääräämisoikeutta olisi lähellä, mutta Putin varmasti sormellaan asteikot, varmistaen voiton ja antaa hänelle peitteeksi oikeutuksen.
Presidentti Obama järjestetään suunnittelematon lehdistötilaisuuden tapahtumista Krimillä eilen syvästi huolissaan ja varoitus Putinille, että "siellä on kustannuksia." On tiiviit diplomaattiset vaivaa käynnissä, johon osallistuvat sekä Venäjän ja Ukrainan viranomaiset sekä Euroopan liittolaisia. Jälleen, jos Putin määritetään, mikään tämä on tehokasta.
Silti, West ei ole täysin ilman vaikutusvaltaa myöskään. Vaikka se meni enimmäkseen huomaamatta amerikkalaisissa lehdissä, Obama teki pienen pysähdyksen varapresidentti Biden tapasi Georgian pääministeri Garibashvili ja ilmaisi tukensa luoda tiiviimmät siteet ja sen pyrkimyksiä täyden Nato-jäsenyyttä.
Nimenomaan tämän siirto, joka voi olla merkittävin. Venäjä ei ole enää suurvalta. Vaikka sen sotilaallinen säilyttää joitakin tärkeitä ominaisuuksia, sen armeija on pitkälti koostuu huonosti ja huonosti kurinalainen varusmiehet, joiden perhe ei ole keinoja niiden välttämiseksi palveluun. Vuonna 2008 sota, Georgia ampui alas 9 sen lentokoneista alle viikossa.
5. Mitä ovat seuraukset?
Jos Putin ei liittää Krimillä, se tuo varmasti tuomitaan kansainvälisesti ja varsin todennäköisesti jonkinlaista hiljaista tai nimenomaista kaupan seuraamuksia. Sen heikentynyt talous, joka ei ole jotain, että Venäjä voi helposti varaa ja taantuman voidaan odottaa. Jos öljyn hinta laskee 15% -20%, maa voisi kärsiä kriisistä tasolla kuin mitä se kesti 1990-luvulla.
Putin nähdään myös sotilaallinen kertyminen hänen takapihallaan. Nato-jäsenyyttä Georgian, kanssa kehittyneet asejärjestelmät ja koulutus se tuo, varmasti heikentää Venäjän kansallisen turvallisuuden. Batumin sataman(ks. edellä oleva kartta), voisi toimia myös tärkeä sotilaallinen voimavara.
Ehkä tärkeintä, liittämistä Krimin tarkoittaa, että Putin on menettänyt Ukraina hyvää. Se on rikkomus, joka ei unohdu tai anteeksi ja nopeuttaa eurooppalaisen tuen ja yhdentymistä.
Krimin tataarit, heidän syvä viha Venäjä, vastustaa Venäjän suvereniteettia, mikä voi johtaa tilanteeseen samanlainen kuin sodan runtelemassa Tšetšeniassa. Venäjän presidentti on itse asiassa kylvö siemenet konfliktin tulevina vuosikymmeninä.
Ja se on mitä on niin huolestuttava Putinin uusin liikkuu. Ne osoittavat, että hän on selvästi epätoivoinen mies, halukas tekemään pesäeron Ukrainan ja Euroopassa , riski kiihtyvyys Georgian Nato-jäsenyyttä, jos hän haluaa välttää lähes yhtä paljon kuin menettää Ukraina-lamauttaa oman talouden ja tukahduttaa vielä toinen alkuperäisväestöön. Kaikki pikku konkreettista hyötyä.
Näyttää siltä, ​​että Putin tuntee, että hänellä ei ole mitään menetettävää.
Päivitykset: Niille, jotka ovat kiinnostuneita, olen myös päivitysten seuranta artikkeli:  5 tärkeää tosiasiaa, että Länsi-Press on tulossa pahasti pieleen Ukrainassa

Korjaukset:  Aiemmassa versiossa tämän artikkelin totesin, että Sevastopol oli Venäjän ainoa lämmintä vettä satamaan. Jotkut lukijat ovat huomauttaneet, että olisi ollut täsmällisempää sanoa, että se on sen ainoa lämmintä vettä laivastotukikohta. On lisäksi Mustanmeren satama Novorossijsk, että Venäjä on yrittänyt muuntaa sopivaan laivastotukikohta, mutta ei ole pystynyt tekemään sitä vielä.
Olen myös todennut, että Georgia ampui alas lähes 20 Venäjän lentokoneita vuonna 2008 ja että luultavasti ylittänyt määrä Yhdysvaltain lentokoneet ampui alas sitten Vietnamin. Vaikka oli raportoitu luku tuolloin virallinen arvio on nyt 9, mikä on paljon vähemmän kuin 50 tai niin Yhdysvaltain lentokoneita ammuttiin alas kaksi sotaa Irakissa.
Lopuksi kuvailin tuleva kansanäänestys Krimillä kuin päättäessään Krimillä jäisi Ukrainan tai liittyä Venäjä. Vaikka oli varhaisia ​​raportteja, joiden mukaan, käy ilmi, että kansanäänestys on noin kasvaa Krimin autonomian.Kuitenkin Krim on jo suurelta osin itsehallinto, joten se ei ole selvää, mitä se tarkoittaa.
Pahoittelen virheitä ja kiittää lukijoita heidän korjauksia. Jos näet jotain muuta sain väärässä, kerro minulle.
Myös Forbes:

Ei kommentteja: