Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014

19. helmikuuta, 08:18

Ukrainan presidentti kehottaa opposition päästä kompromissiin

Ukrainan presidentti kehottaa opposition päästä kompromissiin

Ukrainan presidentti Viktor Janukovitshin kehotti oppositiota löytää selvää ja saavuttaa kompromissi maan tulevaisuudesta.

"Olen aina uskonut, että voimankäyttö on väärä tapa edetä. On parempi ja tehokkaampi vaihtoehto - löytää kiistatonta. Etsi kompromissi. Päästä sopimukseen. Sanoin jo useammin kuin kerran, että tässä tapauksessa, hallitus menettää tehoaan. oppositio menettää liikaa. Mutta Ukraina voittaa "Janukovitshin sanoi lausunnossaan julkaistiin hänen verkkosivuilla.
Ukrainan presidentti kehotti johtajia opposition sanoutua irti radikaaleilta ja varoitti heitä, että muuten hän "puhua eri tavalla" heidän kanssaan.
Janukovitshin myös sanoi lausunnossaan joidenkin jäsenten hallituksen vastaisia ​​oppositio olivat ylittäneet linjaa, kun he kehottavat kannattajiaan tuoda aseita mielenosoituksen keskusaukiolle Ukrainan pääkaupungissa Kiovassa.
Presidentti kutsui niitä ihmisiä "rikolliset" ja sanoivat oikeuden eteen oikeudessa.
Yli 20 ihmistä on saanut surmansa yhteenotoissa hallituksen vastaisia ​​mielenosoittajia ja poliisin puhjennut tiistaina Kiovassa, joista seitsemän poliisia tapettiin ase tulipalo.
Piiritetty Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh on määrännyt opposition johtajia siitä, että hän ei soita pois verinen poliisi hyökkäys opposition tärkein protesti leiri Kiovan Itsenäisyyden aukiolla, oppositiojohtaja Vitali Klitschko sanoi.
"Janukovitsh sanoi, että on olemassa vain yksi vaihtoehto ... tyhjentää Maidan ja että jokaisella on mennä kotiin," Klitschko kertoi riippumaton Hromadske TV tavattuaan Janukovitsh.
1
Kuvakaappaus: YouTube
Kuolonuhrien Kiovassa levottomuudet nousee 18, 11 mielenosoittajien ja 7 poliisia tapettiin.
Aiemmin Ukrainan poliisi sanoi kuusi upseeria kuoli yhteenotoissa hallituksen vastaisia ​​mielenosoittajia. Kaikki poliisit kuoli ampumahaavoihin.
2 
Kuva: EPA
Yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden tiistaina puuttuneet asiaan Ukrainan poliittisesta kriisistä kääntyi tappava, jossa presidentti Viktor Janukovitsh ja sanomalla, että hän olisi peruutettava hallituksen joukot, jotka hyökkäsivät protestileiri.
"Varapresidentti Biden kehotti Ukrainan presidentti Viktor Janukovitshin tänään ilmaista olevansa syvästi huolestunut kriisin kaduilla Kiovan. Hän kehotti presidentti Janukovitshin vetäytyä hallituksen joukkojen ja mahdollisimman maltillisesti," Valkoinen talo totesi lausunnossaan.
3 
Kuvakaappaus: YouTube
Ukraina rajoittaa tulevan liikenteen Kiovaan keskiyöstä estää kärjistymisen yhteenottoihin hallituksen vastaisia ​​mielenosoittajia poliisin, valtion uutistoimiston sanoi tiistaina.
"Jotta ihmisuhreja ja kärjistymisestä konfliktin pyydämme Ukrainan kansalaisille ottaa huomioon, että liikenteen suuntaan Kiovan rajoitetaan keskiyöllä", se sanoi.
Yhdeksän ihmistä kuoli yhteenotoissa Kiovassa tiistaina seitsemän siviiliä ja kaksi poliisia, poliisi sanoi.
Lue lisää:
Venäjän Ääni, RIA, TASS, RT, Reuters, DPA, AFP
Venäjän Ääni, RT, Reuters

Ei kommentteja: