Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014

18 helmikuu, 10:00

Väri vallankumous infektio? Kerro West: Häivy! - Stephan Karganovic

Väri vallankumous infektio?  Kerro West: Häivy!  - Stephan Karganovic
Play
Nykyinen aika00:00
/
Kesto Aika00:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
00:00
Mykkä
Lataa äänitiedosto

Keskustelu, joka oli vuotanut Internetiin välillä Victoria Nuland, Yhdysvaltain apulaisulkoministeri, ja Yhdysvaltain suurlähettiläs Ukrainassa selkeästi ja kiistatta todistaa ja osoittaa Yhdysvaltain häiritsee ja itse asiassa manipuloida poliittisista tapahtumista suvereenin maan omalla alueellaan .Harvinainen katsaus todellista toimintaa Yhdysvaltain väri vallankumouksen arkkitehdit räikeästi esitetään suhde nukketeatterin ja nuket. Haastattelussa rakentamiseen ja toteuttamiseen väri vallankumouksia Stephan Karganovic, puheenjohtaja Srebrenican historiallinen hanke, keskustellut näistä asioista ja paljon muuta.

Tämä on John Robles. Kuuntelet haastattelussa Stefan Karganovic. Hän on presidentti Srebrenican historiallinen hanke. Tämä on osa 3 pidempi haastattelu. Voit löytää loput tämän haastattelun sivuillamme osoitteessa voiceofrussia.com.
Osa 1 Osa 2
Robles: Kuka todellisuudessa on Victoria Nuland ja EU tukevat Ukrainan hallituksen kaatamiseksi?
Karganovic: No, se on vaikeaa minulle todella käsitellä tätä kysymystä, koska se ei koskaan minun analyysini piirissä olla huolissaan itseäni näitä kysymyksiä. Tiedän vain, että hän piipahti kuten apulaisulkoministeri. Hän on tämä aggressiivinen, selvästi unfeminine käytös, että nämä naiset hallituksessa on nyt. Se on yksi peruskvalifikaatiot työtä.
Robles: Hän oli Nato-suurlähettilään. Että pitäisi kertoa sinulle jotain.
Karganovic: Oikea! Niin pitkälle kuin hänen tausta on huolissaan, en todellakaan tiedä yksityiskohtia, tiedän vain mitä näen minun televisioruudulla ja että on tarpeeksi huono.
Puhumattakaan pöyristyttävää keskustelun suurlähettilään mikä osoittaa selvästi aikomuksensa manipuloida poliittisista tapahtumista suvereeni vieraassa maassa, sen alueella tavalla, mikä mielestäni on ihana Balkanin olimme käänsi sen Serbian muuten.Ja se on menossa ympäri Internetissä.
Robles: Wonderful.
Karganovic: Koska se antaa ihmisille täällä, jotkut heistä ovat idealisteja, he ajattelevat, että ..
Robles: He ajattelevat näin ei tapahdu?
Karganovic: ... asioita, kuten tämä voi tulla lännestä. Mutta pohjimmiltaan he voivat analysoida asioita, jos annat sitten materiaalia analysoida ja että keskustelu on melko räikeä, koska se osoittaa suhdetta Masters (puppeteers) ja nuket.
Jossa he keskustelevat siitä jakaa valtion virkaa, joka on hyväksyttävää, joka ei ole hyväksyttävää, näiden joukossa opposition johtajia. Missä ovat Ukrainan ihmiset että keskusteluun?
Rouva Nuland anteeksi, mielestäni EU hänen mauttomuus, hän olisi pyytänyt anteeksi kansan Ukrainan, ei hallitus, kansan Ukrainassa. Mielestäni se ei koskaan tapahtunut hänelle tehdä.
Robles: Ei tietenkään, ei tietenkään. Ja en tiedä jos tiedät noin Nuland hänen miehensä, hänen nimensä on Kagan, hän on yksi Bilderbergers. Joten, siellä mennään.
Karganovic: No ...
Robles: muutama minuutti sitten mainitsit mielenosoituksia, jotka olivat siellä tapahtuu. Ja sanoitte, että oli enemmän poliisin kuin oli todellinen mielenosoittajia, jotka todella tapahtui täällä Moskovassa samoin.
Karganovic: Tämä tapahtui Belgradissa muutama päivä sitten varmasti. Minusta se oli sunnuntaina tai maanantaina, en ole varma.
Robles: Mitä muita alueita tai maita luulet aiotaan kohdentaa lähitulevaisuudessa?Ja miksi luulet on tämä iso push juuri nyt? Luuletko, että tämä on jotain tekemistä sen kanssa, ettei aloittaa sota Syyriassa niiden arveltiin hyötyä? Ja jos voisit: puhuimme kierrosta, että ne järjestävät maissa, jotka ovat ystävällisiä Venäjän kanssa. Entä Lähi-idässä? Koska ne melko saman kaavan mukaan, luulen, kaikkialla maailmassa.
Karganovic: Kyllä. Kyllä. Se alkaa jotain triviaalia, mutta sitten on aina järjestäytyneen ryhmän odottamassa ottamaan protesti joka usein perustuu täysin oikeutettua epäkohtia, varmasti Bosniassa se ​​on.
Myötätuntoni ovat täysin sivussa köyhiä, jotka osoittavat, en rohkaista heitä tuhoamaan oman maansa näennäistä etsimään parempaa elämää, koska se ei aio ottaa ne missä tahansa. Mutta varmasti ymmärrän heidän tunteitaan. Heillä on oikeus olla raivoissaan.Mutta näette, kukaan ei puhu tuolla Bosniassa, kukaan ei puhu todellisesta perussyy surkeissa oloissa näiden työntekijöiden ja nuorten ja niin edelleen ja niin edelleen, se on läntisistä uusliberalistista politiikkaa, joka tuhosi niiden taloudet, tuhosi heidän yhteiskunnissa ...
Robles: Ensinnäkin.
Tämä on todellinen syyllinen. Joten he todella ajattelevat, että he aikovat saada mitään "apua" länsimaissa, jotka ovat itse syvästi pulassa.
Mutta tietysti, koska media on täysin hallinnassa, monet ihmiset, jos ei useimmat eivät ole edes tietoisia siitä. He ajattelevat yhä, että Länsi-Euroopassa ja muissa länsimaissa elämä on kuin se oli 30 tai 50 vuotta sitten. Joten ne ovat todella tietämättömiä muutoksia ja trendejä. Jos he olisivat, mielestäni he katsoisivat niiden näkymiä Euroopan unionissa ja läntisten liittolaistensa yleensä paljon kriittisemmin.
Mutta joka tapauksessa, jos tarkastellaan välittömiä syitä että taloudelliset ja sosiaaliset olosuhteet, jotka sortavat heitä, se on läntisistä innoittamana politiikkaa. Mutta paikallinen eliitti, kommentaattorit ja ihmiset yleensä eivät tunnu tajuavan, että. Niin monet heistä etsivät korjaamiseksi lännessä mikä on kun tauti tuli. Tämä on paradoksi.
Robles: Joo. Jos voisit kommentoida presidentti Dodik, niin ymmärrän hänen politiikkansa on yhtenäistää Serbian tilaa?
Karganovic: No, sen perusteella, mitä hän sanoi tänään itse asiassa, hän sanoi, että vaikka tasavallan Serbian valinneet itsenäisyyden, se olisi edelleen erillinen poliittinen kokonaisuus ja se ei piirrä Serbiassa. Onko tämä on vain poliittinen kannanotto tai aidoksi miten hän tuntee, en todellakaan tiedä.
Mutta sanoisin, että parasta politiikkaa olisi ottaa se yksi askel aikaan - ensimmäinen askel on paeta Bosnia mahdollisimman nopeasti, päästä eroon tästä luonnotonta ja toimimaton liitossa Federation of Bosnia ja Hertsegovinan ollaan ylläpitämä voiman ja paineen lännestä.
Muut alueet saavat vapaat kädet irrottautua kuten Kosovon esimerkiksi, mutta tasavallan Serbian evätään jopa ajatellut seceding vaikka se olisi luultavasti sen etujen mukaista tehdä niin ja varmasti se on toive ylivoimainen enemmistö ihmisiä. Joten se on selvästi soveltavansa kaksinaismoraalista työssä.
Robles: Näen. Oletteko samaa mieltä, että EU tekee mitä tahansa pysähtyä tai syrjäyttämään, Dodik koska hänen suuntautuminen Venäjällä?
Karganovic: Ehdottomasti. Uskon, että he yrittävät tehdä kaikkensa heikentää häntä.Ja vain huomauttaa teille, että muutama päivä sitten, kun väkivalta oli kovinta, korkea edustaja Bosnia, Valentin Inzko, joka on kotoisin Itävallasta, antoi haastattelun wieniläinen sanomalehti, Courier, jossa hän sanoi, että Daytonin sopimuksen oli hyvä kun se tuli lopettaen sodan, mutta se on vanhentunut nyt, ja että uusi ratkaisu on pantava täytäntöön ja ​​että jos väkivalta jatkui niin se voisi olla mahdollista, että kansainväliset rauhanturva ehdolliset Bosnia ehkä vahvistaminen ja sitä voidaan käyttää määrätä järjestyksessä. Tämä on siis melko selvä uhka.
Ne väkivaltaan yllyttävät alhaalta ja he suunnittelevat voimankäytön ylhäältä määrätä synteettinen ratkaisu, että ne suunnitellaan ja joka ilmeisesti on paras heidän etujaan, ei kansan edun Bosnia.
Robles: Toisin sanoen ne olivat koodi sanat "tuoda joukkoja."
Karganovic: Kyllä. Niinhän minä tulkita sitä.
Robles: Tietoja Ukraina, haluaisin kommenttisi viranomaisia, mitä minusta ja mielestäni se näyttää paljon ihmisiä, jotka ovat katsomassa tilanne: miksi eivät he säröillä alas?
Karganovic: Tämä on käsittämätöntä minulle. Haluaisin toivoa, että hallitus presidentti Janukovitshin tekee tiivistä yhteistyötä Moskovan ja Moskovan tietää enemmän tilannetta kentällä kuin minä ja että se antaa oikean taktisen neuvoja Mr. Janukovitshin.Että on parhaassa tapauksessa että voin ajatella.
Muiden skenaario on, että Janukovitshin on yksinkertaisesti epäpätevä hölmö. Joten välillä toivon, että se on ensimmäinen skenaario.
Robles: Mielestäni Ukrainan kansaa ja luulen, että hän teki erittäin oikea ja normaali päätös, kun ne vain katsoi numeroita ja ne tajunnut, että jos he liittyivät tulliliiton yli 7 vuotta Ukraine toisi noin 100 miljardia dollaria samana seitsemän vuoden aikana, jos ne toisivat 1000000000 dollaria liittymällä EU. Se on vain yksinkertainen taloudellinen päätös, joka oli hyvä maa, joo?
Karganovic: Kyllä. Ja hän maksaa nyt poliittinen hinta päätöksen tekemisestä.
Robles: Vain koska lännessä ne ovat niin Venäjän vastainen mielestäni ne ovat menneet hulluksi. En tiedä mitä se on enää. Ne eivät todellakaan ole kiinnostuneita rauhan, ehdottomasti ei kiinnosta kehitystä, ehdottomasti ei kiinnosta taloudellisen hyvinvoinnin meidän kaikkien yhdessä kuten me kaikki voisimme työskennellä yhdessä ja tehdä ihmeellinen maailma, mutta ..
Karganovic: No, toivoisin niin. Mutta poliittinen eliitti ovat harvoin kiinnostuneita hyvinvoinnista ketään, mutta itse.
Robles: Aivan.
Karganovic: Ja mitä te sanotte sopii yhteen sen kanssa, että analyysin uskon.
Robles: Joo. Ennusteet tai mitä sanoisit ihmisille, jotka haluavat lopettaa mitään pahenee? Missä näet, että menossa? Luuletko he aikovat tehostamaan pyrkimyksiään? Vai luuletteko he aikovat perääntymään?
Karganovic: No, se on vaikea kysymys. Orchestrators värin vallankumouksen .. ne tulevat takaisin uudestaan ​​ja uudestaan. Heillä on tavoitteet ja ne ovat niitä tavoitella.
Mutta tietysti kun olet vastustanut etuja, olet toisella puolella ja vastustajat ovat toisaalta vastustaja aikoo harjoittaa tavoitteita ja etuja ja sinun täytyy jatkaa omasi ja puolustaa itseäsi.
Joten, sinun täytyy vain analysoida tilannetta ja tehdä oikeita liikkeitä suojellakseen mitä pidät rakas, tässä tapauksessa itsenäisyyttä tai autonomiaa tasavallan Serbian ja mahdollisuus sen kansalle johtaa rauhanomaiseen ja itsenäistä elämää, riippumaton mielessä, että voin tehdä omia periaatepäätöksiä.
Joten jos se on teidän tavoite sitten sinun täytyy työskennellä kovasti kasvattaa heitä, mielestäni on tärkeintä juuri nyt uhasta väri vallankumouksen. Heidän on ymmärrettävä, miten se toimii, mekanismi, jotta he voivat tunnistaa temppuja, kun he näkevät ne ja eivät kuulu heille. Tämä on mielestäni tärkeä.
Toinen asia on turvajärjestelyt on tehtävä. En ole tietenkään toimivaltainen sanoa mitä pitäisi tehdä, mutta varmasti asioita, kuten mitä tapahtui Venäjällä, laki, joka säätelee toimintaa näitä humpuuki kansalaisjärjestöjen, että tarvitaan kiireellisesti tasavallan Serbian ja uskon, että hallitus on ajatellut pyytää lainsäätäjä siirtää tällaisen lain. Se olisi erittäin hyvä askel oikeaan suuntaan ja niin edelleen ja niin edelleen, ja sinun täytyy pitää valppaana silmällä toimintaa näitä kumouksellisten ja sinulla on tiedottaa yleisölle, koska julkinen tietoisia uhka on rokotettu sitä.
Nämä värit vallankumoukset ovat humpuuki massaliikkeet ja ne voivat onnistua vain, jos ne voivat menestyksekkäästi toimia väärällä lipun sosiaalisia ja he poimia mitä suurin epäkohta on tällä hetkellä ja he teeskentelevät tukemaan ihmisiä, jotka ovat katkeroituneita mutta oikeasti ne ovat ulos manipuloida omaa asialistalla. Ihmiset on saatava tietoisiksi siitä.
Kun he ymmärtävät sen, koko järjestelmän kaatuu kuin johtaa ilmapallo. Ja mielestäni tähän mennessä olemme nähneet, että tasavallan Serbian ja olen iloinen siitä. Mutta en ole laskemisesta minun vartija alas, se ei ole vielä ohi.
Robles: Ei, se ei ole. Ok, jos voisimme Lopuksi haluaisin kysyä reaktio tähän skenaarioon: teeskennellä olemme Washington DC, eikö? On joukkomielenosoituksiin, eikö? Ja lentää esimerkiksi, Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov, esimerkiksi. Ja hän alkaa jakamassa ohukaisia ​​makkaraa, tai jotain, tai munkkeja mielenosoittajat.
Karganovic: Hän olisi julistettu ei-toivotuksi henkilöksi ja laittaa seuraavan koneen pois maasta. Ja sitähän Ukrainan hallituksen olisi pitänyt tehdä jo kauan sitten Länsi sekoittimineen jotka olivat tulossa jatkuu stream Kiovaan hämmentää.
Robles: Ja nyt vain amerikkalaisille kuuntelijoille: näin tapahtuu, niin yhtäkkiä kaikki nämä mielenosoittajat, ne palavia autonrenkaita, ne ovat käynnissä kaduilla ja he levittää julisteita venäjän kielen. Voitko kuvitella, että tapahtuu? Mitä sitten tapahtuisi?
Karganovic: Luulen, amerikkalaiset eivät ota ystävällisesti tällaista kehitystä. Ei olisi valtava vuodatuksen vastenmielisyyteni että tyyppi puuttumista sisäisiin asioihin Yhdysvalloissa. Ja se olisi täysin asianmukaista ja tietysti Venäjän koskaan tekisi mitään sellaista, koska Venäjän hallitus on vankka asema kunnioittaen itsemääräämisoikeutta muissa maissa.
Robles: Se on oikein!
Karganovic: Ja tämä on puhdas hypoteesi, mutta jos se tapahtuisi, se olisi erittäin hämmentää Amerikan kansaa ja syystäkin.
Robles: Joten miksi Venäjän kansan ja Serbian kansan ja Ukrainan kansa - miksi meidän pitäisi niellä tätä? Ja haluaisin lopettaa tähän.
Karganovic: Sinun ei tarvitse niellä sitä. Olet vapaasti reagoida asianmukaisesti ja kertoa näiden tunkeilijoiden: ulos! Tämä on minun viestin.
Robles: Tämä on erittäin hyvä viesti! Ok, kiitos paljon, sir. Erittäin hyvä viesti, kiitos, sir. Se oli mukava keskustella kanssasi. Arvostan sitä.
Karganovic: Sama täällä. Hasta luego minulle laamat cuando quieres.
Robles: Esta Bien, Gracias.
Karganovic: Ok, hei hei.
Robles: Bye-bye, hoitaa.
Olit kuuntelemassa haastattelu Stefan Karganovic. Hän on presidentti Srebrenican historiallinen hanke. Se oli osa 3 pidempi haastattelu. Voit löytää loput tämän haastattelun sivuillamme osoitteessa voiceofrussia.com. Paljon kiitoksia kuunteluun ja kuten aina toivotamme teille parhaiten missä päin maailmaa saatat olla.
Osa 1 Osa 2

Ei kommentteja: