Sivut

tiistai 11. maaliskuuta 2014

11 maaliskuu 2014, 13:33

West toistuvasti rikkonut valtioiden suvereniteetin ja ei ole oikeutta luennoimaan Ukraina - asiantuntija

West toistuvasti rikkonut valtioiden suvereniteetin ja ei ole oikeutta luennoimaan Ukraina - asiantuntija

Koska kylmän sodan Yhdysvallat ja sen liittolaiset ovat rikkoneet suvereniteettia ja alueellista koskemattomuutta lukuisia kansoja kuten entisen Jugoslavian, Afganistanin, Irakin, Libyan ja ei ole oikeutta luento Venäjää suojelemaan kansalaisia, jotka ovat vaarassa omasta Ukrainan hallitus.Joka sanoi professori Lee Marsden, School of Poliittinen, yhteiskunnallinen ja kansainväliset suhteet.

"USA ja sen liittolaiset ovat kannustaneet erottaminen Kosovon Serbiasta, Itä-Timor Indonesiasta ja Etelä-Sudanin Sudanista. USA rikkoo Jemenin, Somalian ja Pakistanin suvereniteetin joka kerta tulipalot yksi sen ohjus suvereeni maa drone. Jos suvereniteettia ja alueellista koskemattomuutta ovat käsitteitä puolustamisen arvoinen silloin niiden on oltava jatkuvasti sijaan valikoivaa, tai myöntää, että käsitteet on vain resonanssi, kun Länsi-eduista ", asiantuntija uskoo.
Samaan aikaan Venäjän rauhallinen pyrkimyksiä suojella Krimin kansalaiset ovat perusteltuja, sillä Venäjän ja venäjää puhuvat ihmiset niemimaalla ovat vaarassa päässä "hallitus, joka kaappasi vallan takana epädemokraattisia mielenosoituksia EU-myönteiset ja äärioikeiston voimat, rohkaisevana West ".
Asiantuntija painottaa, että mitä tahansa virheitä Janukovitshin hallitus on tehnyt, se valittiin demokraattisesti, kysymys, että nykyinen Ukrainan hallitus puuttuu. Nykyiset johtajat takavarikoitu vallan ohjaksia aikana vallankaappauksen ja ei voi kutsua laillista.Ja kuitenkin lännen tukea demokratian on tekaistuja sen halu olla pro-Länsi hallitusten vallassa.
Hän toteaa myös, että Krim on ollut vain osa Ukrainassa vuodesta 1954, teknisen päätöksen Hruštšovin, joka teki vähän käytännön eroa Ukrainan sosialistisen neuvostotasavallan oli olennainen osa Neuvostoliittoa.
"Jos se olisi halua liittyä uudelleen Venäjällä niin olkoon sitten niin. Samoin itäisissä maakunnissa Ukrainassa olisi myönnettävä samanlainen kansanäänestys osana parlamenttivaalien kehotti 25. toukokuuta. Jako Ukraina saattaa olla ristiriidassa Länsi etuja mutta kuten erottaminen Tšekkoslovakian voi tarjota pitkän aikavälin ratkaisun intractability of polarisoitunut maa ", professori Marsden sanoi.
Venäjän Ääni, Eastminster - politiikka blogi

Ei kommentteja: