Sivut

lauantai 15. maaliskuuta 2014

05 joulukuu 2013, 19:25

Britannian tiedustelupalvelun innokas kiinni Snowden Venäjällä - tutkiva journalisti

Britannian tiedustelupalvelun innokas kiinni Snowden Venäjällä - tutkiva journalisti

"Britannian vakooja-saastuneella Moskovan suurlähetystö on ottanut johtavan joukossa" FIVE EYES "signal intelligence liittolaisia ​​paikantaa olinpaikasta National Security Agency ilmiantajan Edward Snowden Venäjällä", sanoo Wayne Madsen, tutkiva journalisti ja entinen Yhdysvaltain merivoimien upseeri, vuonna Hänen artikkeli otsikolla "etsivät epätoivoisesti Snowden", spekuloi lukuisia ja monitahoisia yrityksistä Britannian tiedustelupalvelun paikantaa ja saalis Edward Snowden Venäjällä ja hahmotellaan syyt sen maksamatta huolellisuuden tehdä työtä.

Madsen muistuttaa, että Britannian hallitus näyttää olevan eniten kiinnostunut renditioning Snowden kuin sen muille osapuolille FIVE EYES, joka lisäksi, USA, sisältää Kanadassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.
Mukaan Madsen, britit ovat valmiita kiinni Snowden enimmäkseen pois halu kostaa häntä "väitetyn vahingon hänen paljastuksia aiheutti British sähköisen valvonnan eri puolilla maailmaa" eikä "halu mielistellä Britannian Valtioneuvoston viestintäyksikkö päämaja (GHCQ) ja Secret Intelligence Service (MI6) amerikkalaisten kumppaniensa kanssa, NSA ja CIA, vastaavasti ".
Madsen tukee tätä toteamusta lainaten Britannian pääministeri David Cameron, joka sanoi hän katsoi Snowden sekä mahdolliset tykkää hänestä "terroristeja".
Näkyvin Britannian reaktio Snowdenin paljastuksia oli aikana todistuksensa ennen Britannian parlamentissa, kun Britannian kärkikolmikkoon älykkyyttä Chiefs, eli John Sawers MI-6, Andrew Parker MI-5, ja Iain Lobben hallituksen Communications Headquarters (GCHQ), Britannian vastine NSA, syytti Snowden ja hänen kumppanit "auttaminen Al-Qaida". Britannian entinen puolustusministeri Liam Fox jopa rohkeni pyytää Britannian yleisen syyttäjän tutkia Guardianin päätoimittaja Alan Rusbridger, sen entinen toimittaja Glenn Greenwald ja Greenwald kumppani David Miranda onko ne rikottu terrorismin vastaisia ​​lakeja.
Madsen muistuttaa, että "Miranda pidätettiin Britannian viranomaisten 18. elokuuta, kun hän oli kautta kulkevat Heathrow'n lentokentällä matkalla Berliinistä Rio de Janeiro" hänen yhteyden Snowden tapauksessa taas heinäkuussa, Bolivian presidentti Evo Morales, matkalla kotiin Venäjältä , haettiin Wienissä Espanjan suurlähettiläs täysimääräinen tuki British Moskovan-suurlähetystön, koska he epäilivät, että presidentti voi olla salaa tuo Snowden yli Boliviaan hänen kanssaan.
Koska Snowden myönnettiin tilapäinen poliittinen turvapaikka Russiam hänen sijainti on pidetty salassa. Lokakuussa hän tapasi neljä muuta Yhdysvaltain kansallisen ilmiantajia - Ray McGovern, entinen CIA, Colleen Rowley, entinen FBI: n kanssa, NSA: n entinen virkamies Tom Drake, ja entinen oikeusministeriön syyttäjä Jesselyn Radack salaisessa paikassa Moskovassa . Snowden esiteltiin Sam Adams-palkinnon Integrity ja Intelligence.
Yllä mainittujen kokouksen Britannian MI-6 tapauksessa upseerit valittu Britannian Moskovan-suurlähetystön mukaan Madsen, "alkoi käyttää NSA ja GCHQ" contact ketjutus "älykkyys kerätty valvonta Facebook ja muut sosiaalisen verkostoitumisen järjestelmien tunnistaa Snowdenin sijainti. Yhteystiedot ketjutus alkoi Facebook, Twitter, sekä puhelun metatiedot, saatujen tietojen neljä amerikkalaista kävijää Moskovaan. "
Mukaan Madsen, Snowdenin asiakirjojen paljastaminen kosketukseen ketjutus paljasti, että "SID hallintaa koskevan direktiivin (SMD) 424 (SIGNINT Development - Viestintä Metadata Analysis), joka allekirjoitettiin 29. marraskuuta 2010 sallii NSA ja sen kumppanien, myös GCHQ, jotta kontakti ketjutus , ja muut analyysit ja sen kautta tahansa valitsin, kansalaisuudesta ja sijainti, jotta voidaan seurata tai löydä voimassa ulkomaisten tiedustelupalvelujen tavoitteet ".
Uudella direktiivillä mahdollistaa myös GCHQ ja NSA työllistää yhteystiedot ketjuttamalla älykkyys koskee ulkomaisten tavoitteet, "US ehtoolliselle" mukana, jos on "ulkomainen älykkyys (FI) perustelut", joka Snowdenin tapauksessa oli tunnustettu ja hyväksytty.
Yhteystiedot ketjuttamalla kautta sosiaalisia verkostoja ja sähköpostin yhteystietoja käytetään kehittää "laajamittainen kuvaaja analyysi hyvin suurien tietomäärien viestinnän metatiedot ilman tarkistaa vierautta jokaisen solmun tai osoite kuvaaja".Jälkimmäinen kun puhutaan Snowden olisi kaikki ihmiset hän on ottanut yhteyttä ja kaikki ihmiset, jotka ovat ottaneet yhteyttä hänet takaisin.
Katto Venäjän British Eembassy Moskovassa on bristled kanssa antennit ja muut valvontalaitteet, joiden kupoli, joka toimii kansi satelliitti viestinnän antenni. Mukaisesti myös Madsen, "katolla vihreä antennisuojakupu, asuminen satelliittiantenni, pitää suurlähetystön MI-6 tekijöille, jotka työskentelevät diplomaattiset vartiointi-, huoltomiehet, ja British Councilin työntekijöitä sekä GCHQ signaalitiedustelun toimijoiden jatkuvassa yhteyttä MI-5 pääkonttorissa osoitteessa Vauxhall Station Lontoossa; GCHQ Cheltenham, England, NSA: n päämajassa Fort Meade, Maryland, CIA Langley, Virginia, ja massiivinen NSA valvonta-asema Menwith Hill, Englannissa. "
Suurlähetystön virkamiehet ovat nimenomaan on koulutettu pitämään silmällä Snowden, hänen venäläisen tukihenkilöitä, että ulkomaisten matkailijoiden, kuten neljä amerikkalaista ilmiantajien ja Saksan Vihreä puolue lainsäätäjä Hans-Christian Ströbele.
Paikallistamiseen Snowden on etusijalla Britannian tiedustelupalvelun riippumatta tämän seikan varjostus impropved suhteet Britannian ja Venäjän. Madsen lisää, että "toiminta on tiedossa ottamaan numero yksi MI-6 upseeri suurlähetystön, jonka diplomaatti kansi on" johtaja alueellisen turvallisuuden '".
Madsen väittää, että prosessi sieppauksesta Snowden, kutsutaan "luovutukset", on varsin ongelmallista tiedustelupalvelujen kuitenkin on toivoa Venäjän turvallisuusjoukot servives tulee hajamielinen jopa tulevina talviolympialaisten jotka alkavat 07 helmikuu 2014 Sotshissa. Britisj palveluihin voitaisiin odottaa raukeaa turvallisuuden ketjussa Venäjän joukkojen ja käyttää sitä nappaamaan ilmiantaja.
Madsen toteaa artikkelissaan lainaten ensimmäisen NSA ilmiantaja, Perry Fellwock, joka käytti salanimeä Winslow Peck jälkeen paljastaen NSA tarkkailutoimet 1972 Fellwock äskettäin tuli valoksi tehdä huomautuksia Snowden tapauksessa. "Fellwock kertoi Gawker.com että NSA ja sen viisi EYES kumppanit ovat riippumattomia niiden hallitukset, jotka" yhteisö itseensä ". Tämä kokonaisuus ei pysäytä mikään kaapata Edward Snowden riippumatta kansainvälisen oikeuden ja diplomaattisen protokollat" - Madsen noteerata.
Venäjän Ääni, strategisen culture.org

Ei kommentteja: