Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014


Valkoinen talo sanoo Obama ei voi pakottaa FCC korjata verkon puolueettomuus

Julkaistu aika: 19 helmikuu 2014 17:47
Reuters / Larry Downing
Reuters / Larry Downing
Valkoinen talo sanoi tällä viikolla, että vaikka presidentti suosii vapaa ja avoin internet, hän voi kysyä Federal Communications Commission luokitella laajakaistan palvelua tavalla, joka antaa FCC säädellä, kuinka sisältö toimitetaan asiakkaille.
Päätöksen mukaan Viime kuussa United State hovioikeuden Washington DC löytyi FCC, joka oli tehnyt virheen vaatimalla Internet-palveluntarjoajat, jotka tai ISP, annetaan asiakkaille yhtäläiset laillista sisältöä Kaikki Web. Liittovaltion sääntelijöiden ei voi määrätä tällaisen säännön, tuomioistuin kirjoitti, koska Avaa Internet Tilaa luoma FCC vuonna 2010 oli luokitellut laajakaistapalvelujen tarjoajista tavalla, joka sulkee pois ISP, että asiakirjan jarrut ja syrjinnän vaatimukset.
Päätös oli heti arvostellut avoimen internetin kannattajat, jotka pelkäsivät ratkaisu tulisi antaa ISP tehokkaasti sensuroida sisältöä priorisoimalla digitaalisten tietojen siirron eniten tarjoavalle. Craig Aaron, toimitusjohtaja kuluttajien asianajo ryhmä Free Press, Sanoi tuolloin, joka ISP " rotu kääntää Open Web ja elinvoimainen jotain, joka näyttää kaapeli-tv "ja" Luodaan nopeasti kaistaa muutaman jättiläinen yritykset, joilla on varaa maksaa kohtuuttomia tietulleja ja Reserve Slow Lanes kaikille muille . "
Muutaman tunnin Tätä sääntöä, vetoomus Veroton Yhdysvaltain presidentti Barack Obama puuttua luotiin, ja Valkoinen talo tehdä kehotettiin FCC luokitella palveluntarjoajat kuin "tavallisia kantaja", ja siksi edellyttää verkon puolueettomuus säännöt sisältyvät Avaa Internet Order. Tiistaina kuitenkin, Administration antoi julkilausuman sanomalla presidentti oli kielletty tekemästä niin.
"Vetoomus pyysi presidentti Suoraan FCC luokitella Internet-palveluntarjoajien kuten" kuljetusliikkeet "Mikä, jos hyväksyttäisiin, FCC antaisi selkeitä työkaluja edistää sääntelyn verkon riippumattomuus" ote virallista vastausta lukee. Mutta koska "FCC on riippumaton virasto", se jatkoi, jopa Pres. Obama itse ei voi puuttua.
Mutta kun yli 105000 ihmistä rukoili Valkoisen talon asettaa näitä tilauksia FCC sääntelyviranomaiset voivat nyt ottaa asiat omiin käsiinsä. FCC puheenjohtaja Tom Wheeler sanoi keskiviikkona, että Ei hän pyytää liittovaltion vetoomustuomioistuin uudelleen päätöksen Viime kuussa, mutta hän kuitenkin, pyrkimään luominen Uudet säännöt eri oikeusperusta vahvistivat valitusviranomainen paneeli, CNETRaportoitu .
Mukaan CNET, Wheeler pian sen jälkeen Valkoinen talo julkaisi ilmoitus, että hän aikoo ottaa vastaan ​​kutsun vetoomustuomioistuin löytää uusi polku säilyttää avoimen internetin, ja että hän aikoo ehdottaa " sääntöjä, jotka täyttävät tuomioistuimen testi ehkäisy väärä estäminen ja syrjinnän keskuudessa Internet-liikennettä, varmistaa todellista avoimuutta, miten Internet-palveluntarjoajat hallita liikennettä ja lisäämään kilpailua. "
Aiemmin tällä viikolla, Wheeler sanoi aikana pääpuheen Coloradon yliopiston Että "säilyttäminen Avaa Internet on sisällä FCC: n viranomainen."
"Emme voi vain potkia tölkin tiellä. Meillä on velvollisuus toimia nyt," Sanoi Wheeler, mukaan Daily Camera sanomalehti.
Tiistain Virallinen lausunto Valkoisesta talosta, Gene Sperling ja Todd Park - avustaja presidentiksi Talouspolitiikka ja Yhdysvaltain Chief Technology Officer, vastaavasti - sanoi, että " kannustaminen"nähdä Wheeler "vahvistavat hänen sitoutumisensa vapaan ja avoimen Internet ja lupaus käyttää valtuutuksen kongressin ylläpitää vapaata ja avointa internetiä. "
"Säilyttäminen avoin Internet on elintärkeää ei vain vapaata tiedonkulkua, mutta myös edistää innovaatioita ja taloudellista tuottavuutta. Koska sen avoimuus, Internet on mahdollistanut yrittäjille - vain pieni määrä siemeniä rahaa tai vaatimaton avustus - ottaa innovatiivisia ideoita autotallin tai asuntolan huoneessa joka puolelle maapalloa, rakennusliikkeitä, työpaikkojen luominen , palvelujen parantaminen ja elintärkeää edistää vieläkin Innovation matkan varrella " He kirjoittivat.
"Poissa verkon puolueettomuus, Internet voi muuttua kalliit yksityiset tietullit, jotka olisivat saavuttamattomissa seuraavan sukupolven visionäärit. Tuloksena lasku kehittyneiden online-sovelluksia ja palveluita olisi vaimentaa laajakaistan kysyntä ja lopulta estää investointeja laajakaistayhteydet. Avaa Internet Poistaa investointien esteet maailmanlaajuisesti, " julkilausuman Jatkuu.
Mutta kun verkon puolueettomuus kannattaa sanoa hovioikeuden tuomio Viime kuussa Asia Verizon vastaan ​​FCC on laaja-alaisia ​​vaikutuksia tulevaisuuden web laatijat lausuman vaatimaan, että presidentillä on usko siihen, että puheenjohtaja Regulatory virasto pyrkii varmistamaan avoimen internetin edelleen esteettä Amerikassa.
Kun tuomioistuimen päätös Muutoksenhaku Viime kuussa Wheeler sanoi hän "sitoutunut säilyttämään Networksin meidän moottoreita Talouskasvu, testi vuodepaikat innovatiivisten palveluiden ja tuotteiden ja kanavia kaikenlaista puhetta suojattu First Amendment.
Wheeler nimitettiin viime marraskuussa johtamaan FCC Pres. Obama. Tiistaina Edward Wyatt of New York Times kirjoitti Että " Viisi komissaarien virasto - Kolmea presidentin puolue, myös puheenjohtajan ja kaksi puolue ei ohjaaminen White House - nimittää presidentti ja vahvistanut senaatissa. "

Ei kommentteja: