Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Utah katsoo oikeuden lisätä SWAT raid avoimuutta

Julkaistu aika: 19 helmikuu 2014 19:31
AFP Photo / Timothy A. Clary
AFP Photo / Timothy A. Clary
Seuraavat kiistanalaiset ratsioita valtion SWAT joukkueet viime vuosina, Utah on nyt valmis äänestämään poliisin uudistuksen Bill, joka on melkein kuin mikään muu toteutetaan Yhdysvalloissa.
Mukaan Washington Post , uusi SWAT avoimuutta lasku on yksimielisesti suorittanut valtion senaatin oikeuslaitosta, lainvalvontaa ja rikosoikeuden komitea. Ehdotus, jonka mukaan poliisiviranomaiset raportoida tiedot niiden SWAT toimintaa vuosittain, suuntaamme senaatin lattialle äänestyksessä.
Otsikolla SB 185 , "Law Enforcement Avoimuus" Bill, edellyttäisi vuosikertomuksia paitsi taajuus SWAT käyttöönottoa koko tilaan, mutta myös tulokset ratsioita. Näitä kertomuksia voitaisiin mahdollisesti helpottaa julkisen harkita poliisiviranomaiset toimivat vastuullisesti.
Tällä hetkellä ainoa valtio, joka on toteuttanut avoimuutta Bill kuten tämä on Marylandissa. Kuten Post, nämä raportit ovat paljastaneet joitakin arvokkaita tietoja, kuten se lähes viisi ratsioita esiintyy Maryland päivittäin, joista puolet käytetään vastaamaan epäilyistä väkivallattoman rikollista toimintaa.
Noin 15 prosenttia Maryland ratsioita 2012 lopulta paljastui nolla todisteita salakuljetuksen, ja noin kolmannes päätökseen ilman pidätyksiä.
Samaan aikaan toinen uudistus lasku, joka asettaisi rajoituksia poliisin kykyä ansaita pakolla maahantuloluvista on myös yksimielisesti hyväksyneet valtion House komitean mukaan paikallisia uutisia asemalta KSL-TV .
Bill - HB 70 "Forcible Entry Muutokset" - voisivat edelleen poliisi käyttää tällaista taktiikkaa, jotta voidaan tehdä hakuja, mutta se vaatisi virkamiehet todistaa ei ole " vähemmän invasiivisia tai vastakkainasettelua "menetelmä, jolla etsimään pidätys. Lisäksi Bill vaatii virkamiehiä " kuvaamaan tutkiva toiminnot ovat olleet tai tehdään ennen täytäntöönpanosta haku tai pysäyttävät . "
Huomioon nämä laskut tulee sen jälkeen SWAT joukkueen taktiikan joutui kovan valvoa kahden viime vuoden aikana, erityisesti kun on kyse Matthew David Stewart, entinen armeijan veteraani, joka oli kasvussa marihuanan hänen Ogden, Utah, koti. Oltuaan vihjeen Stewart käyttäytymistä, poliisi suoritti ratsian hänen kotiinsa tammikuussa 2012, että räjähti Shootout osapuolten välillä. Yksi upseeri kuoli ja loukkaantui, herättää kysymyksiä sekä Poliisin varautumista sekä päätös tehdä raid ollenkaan.
Media tutkimuksen tapaus todettiin, että ei ollut tausta tarkistaa ajaa henkilö, joka antoi kärki, ja tutkinta Stewart laajennettiin koskemaan vain vierailulla talonsa löytää ketään ovella. MukaanHuffington Post , poliisi väitti he löysivät kuva Stewart "pukeutunut terroristi" ja yllään itsemurhan liivi, pommi hänen kaapissa, sekä todisteet lapsipornon. Mikään näistä syytöksistä kohotti tarkastelua kuitenkin.
Stewart väitti hän ampui takaisin itsepuolustukseksi, tietämättä, että hän oli ammunta lainvalvonta.Poliisi kiisti tämän maksun, mutta Stewart lopulta teki itsemurhan ennen tuomion hänen tapauksessaan olisi päästy.
Toinen tapaus, joka kiinnitti kritiikki oli SWAT huumeratsia Salt Lake City, joka virheellisesti laskeutui koti 76-vuotias nainen. Kaupungin äskettäin sopi asian ja myönsi nainen 75000 dollaria tapahtuneesta.

Ei kommentteja: