Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014


Israelin PM merkit boycotters "Antisemitistejä," vääntynyt "tuhoaminen juutalaisvaltion"

Julkaistu aika: 19 helmikuu 2014 11:36
Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu (AFP Photo / Menahem Kahana)
Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu (AFP Photo / Menahem Kahana)
Pääministeri Benjamin Netanjahu on tuominnut boikotti liikkeen Israelia vastaan ​​kuin antisemitismi, moderni varjolla.Räjäytystyöt aloitteen "törkeää", Netanyahu vertasi EU: n yritysten taktiikka natsien politiikkaa embargoing juutalaisten yrityksille.
Lämmitetty Hyökkäys Palestiinan-LED boikotti liikkuvuus Israelin Netanyahu kertoi konferenssin juutalaisten Organisaatiot US Jerusalemissa maanantaina, että se oli aika "delegitimize delegitimizers."
"Aiemmin Antisemitistejä ja boikotoivat juutalaisten yrityksille tänään He vaativat boikotti juutalaisvaltion, ja muuten vain juutalainen valtio", Netanyahu sanoi. "Se on mielestäni tärkeää, että boycotters altistua mitä Ne ovat, ne ovat Classical Antisemitistejä Modern Garb ", Netanyahu sanoi.
Hän lisäsi, että perimmäisenä tavoitteena Boycott, myynnit ja seuraamukset liikkeen (BDS) oli tuhoaminen juutalaisvaltion. BDS on liikettä sponsoroi pro-Palestiinan intellektuellien ja bloggaajia ja vaatii boikottiin Israelin kaikkien tavaroiden teko protestina Israelin politiikkaa Palestiinassa.
Se kannustaa kannattajiaan "tavoite tuotteiden ja yritysten (Israelin ja kansainväliset), jotka hyötyvät rikkoo palestiinalaisten oikeuksien sekä Israelin urheilun, kulttuurin ja korkeakoulut."
"Useimmat häpeällistä" Aspect liikkeen, Said Netanyahu, on se, että eurooppalaiset yritykset osallistuvat Boycott.
Israel on aiemmin arvostellut Euroopassa sen "yksipuolinen" asenne osalta ristiriidassa palestiinalaisten. Israelin hallitus kutsui suurlähettiläänsä kotiin Britanniassa, Ranskassa, Italiassa ja Espanjassa tammikuussa sen jälkeen, kun he jättivät protestina 1400 uusia koteja suunniteltu rakennettavaksi Länsirannalla.
Netanyahu sanoi, että heidän näkemystä asiasta vaarantaa rauhanprosessin, koska he eivät tunnista palestiinalaisten terrorismiin yllyttämisen.
Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry myös kiinnitti raivo Israelin johtajat jälkeen hänen kommentit Münchenissä tässä kuussa rauhanprosessin osalta. Hän sanoi, että jos rauhaa ei saavutettu palestiinalaisten kanssa, on mahdollista, että vaatii boikottia ja delegitimization Israelin jatkaa kasvuaan.
"Katsos Israelille on kasvava deligitimization kampanja, joka on rakentanut. Ihmiset ovat hyvin herkkiä sille, " Sanoi Kerry. "Siellä [on] Keskustelu boikotit ja muunlaisia ​​asioita. Olemmeko kaikki tulee [olemaan] paremmin kaiken tuon? "
Lausunnot laukaisi aallon raivoissaan retoriikka israelilaiset poliitikot. Strategisten asioiden ministeri Yuval Steinitz sanoi, että Israelin ei neuvotella aseella osoitti päätään.

Ei kommentteja: