Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014

19. helmikuuta, 21:12

Ukrainan nationalistit ovat ideologisia seuraajia natsien yhteistyössä toimineiden - asiantuntija

Ukrainan nationalistit ovat ideologisia seuraajia natsien yhteistyössä toimineiden - asiantuntija

EU: n johtajat puhuvat jo pakotteita Ukraina. Ehdotettu seuraamukset kohdistaa vain hallitus, vaikka. Puolan PM Donald Tusk sanoi, että se on Venäjän painetta, joka johti väkivaltaan Ukrainassa. Voisiko se tarkoittaa, että tulevaisuudessa jopa Venäjällä vaikutukset voivat tuntua EU: n sanktioita? Venäjän Ääni poliittinen analyytikko Dmitri Babich kommentoi tätä tilannetta.

Dmitry, mitä mieltä olet näistä lausunnoista Donald Tusk? Jos Venäjä todella pelätä seuraamuksia?
Mielestäni herra Tusk varmasti meni liian pitkälle. Ja mielestäni se on hyvin mielenkiintoinen varoitus, että hänen arkkivihollinen, johtaja äärioikeiston puolue Laki ja oikeus Jaroslaw Kaczynski sanoi, että hän on täysin solidaarisuutta herra Tusk tästä asiasta.
Vaikka hän johtaa Puolan toiseksi suurimman puolueen, Jaroslaw Kaczynski on radikaali, hän teki paljon täysin järjetön lausuntoja uransa aikana. Esimerkiksi hän syytti pääministeri Tusk ja presidentti Komarowski olla mukana aircrash Venäjän kaupunki Smolenskin, joka tappoi hänen veljensä, edesmenneen presidentin Lech Kaczynski.Jaroslaw Kaczynski kannatti myös sitä mieltä, että venäläiset jotenkin keinotekoinen sumu ympäri lentokentän ja että Tusk tiesivät siitä, ja että Tusk suostui lähettämään tähän tasoon niin, että presidentti kuolisi.
Niin, ne ovat todella kovia poliittisia vihollisia.
Ne ovat kovia poliittisia vihollisia, mutta hulluus ne ovat selkeästi yhdistyneet, koska se, mitä herra Tusk sanoi, on vain täydellinen hulluutta. Hän sanoi, että kuva Ukrainassa on musta-valkoinen, että sinun täytyy valita olitpa puolella hyvää tai puolella väkivaltaa.
Kaikki syyttää väkivallan esittämiin EU: n presidentti Janukovitsh ja Ukrainan poliisi."Rauhanomaiset mielenosoittajat", mitä se merkitsee EU, ovat toisella puolella ja ne esitetään uhreina. Ja tämä on vain täysin väärin - katso minuutin tahansa materiaalia Kiovasta.
Ja ongelma on, että hänen hulluutta on jaettu suurin osa poliittisten johtajien EU: ssa.Carl Bildt, Ruotsin entinen ministeri, tehokkain henkilö Ruotsissa, joka oli ennen kruunaamaton kuningas Bosnia kun hän suuntasi EU: n operaatio siellä, hän sanoi, että Janukovitsh on verta käsissään.
Mr. Bilt ilmeisesti unohtaa mainita, että todellisuudessa väkivalta alkoi, kun nationalistisen ääriaineksia opposition yrittivät saartaa parlamentille, Rada, ja he uhkasivat, että he eivät anna mitään varamiehet pois sieltä, kunnes he äänestävät lakia, että ne halunnut viedä läpi, laki, joka ottaa uudelleen käyttöön ns perustuslain ajalle ennen 2004.
Niin, itse asiassa, tässä tilanteessa EU: n ja erityisesti Puolan johtajat, ne täysin laittaa itsensä puolella radikaali Ukrainan nationalistit, vaikka se on nähtävissä, että nämä nationalistit syyllistyvät hirvittävät rikokset ja että ne ovat ideologisia seuraajia näiden Ukrainan nationalistit, jotka tekivät yhteistyötä natsien kanssa aikana WW II, ja jotka ovat pohjimmiltaan vain osa Euroopan väestöstä, että yhteistyössä natsien kanssa, ja jotka eivät kadu sitä.
Jopa latvialaiset tai virolaiset tai suomalaiset, jotka jossain vaiheessa olivat liittolaisia ​​tai de facto liittolaisia ​​natsi-Saksan, jopa niiden kansojen ja hallitusten tapana sanoa nyt - Tiedäthän, meidän oli pakko tehdä se, että ei ollut meidän oma päätös .
Länsi-Ukrainassa ihmiset avoimesti sanoa, että tämä oli oikeassa, Banderan oli oikeus tukea Hitler vuonna 1941, kaiken he tekivät juutalaisille oli oikeassa, että monet vartijat keskitysleireillä, jossa juutalaista tuhottiin, olivat ukrainalaisia. Sanotaan, että se on jotenkin perusteltua. Ja nämä kauheat ihmiset ovat täyden tuen EU. Tämä on kauheaa!
Oikeastaan, se ei ole ensimmäinen kerta, kun esimerkiksi Puolan tai Baltian maat ovat vieläkin inflaatiovastaisen kuin perinteiset Länsi-Euroopan maissa. Joten, Dmitri, mitä sanot näihin väitteisiin, jotka todella Venäjä painostaa Ukrainaa? Olen ymmärtänyt, heidän asemansa on, että Venäjä painostaa Ukrainaa ja nyt Ukrainan oppositio on clashing Ukrainan viranomaisten. Ilmeisesti, he tarkoittavat, että Ukrainan oppositio enemmän tai vähemmän heijastaa tunteita lähes koko Ukrainan yhteiskunnan.
Ongelmana on, että nämä ihmiset, tarkoitan Ukrainan kansallismielisen opposition, ja suuri osa EU: n johtoa, he elävät maailmassa myyttejä. Mielestäni tänään Lvov - pääkaupunki yksi länteen Ukrainan alueilla, joilla nationalistit ovat vahvimmat - Lvov Ukrainan nationalistit tukossa Ukrainan armeijan kasarmeja ja he eivät anna sotilaat päästä pois, ja he jopa hyökkäsi kasarmi uhaten tappaa sotilaita.
He ajattelevat yhä, että ne hyökkäävät Neuvostoliiton armeijan. Neuvostoliiton armeijan ei ole enää olemassa. Tämä on heidän Ukrainan armeija. Nämä sotilaat mobilisoitiin keskusvarastosta alueilla Ukrainassa, muodostavat Itä-alueilla Ukrainassa, Länsi-alueilla Ukrainassa ja Ukrainan nationalistit ovat valmiita tappamaan heidät - omia sotilaitaan, joiden pitäisi suojella heitä ulkomailla, mukaan lukien - Taivas varjelkoon! - Venäjä.
Niin, nämä EU: n virkamiehet ja heidän Ukrainan proteges elää kierretty maailmaa. Ja se ei ole vain puolalaiset ja Baltiassa jotka vievät inflaatiovastaisen asentoon.Esimerkiksi Jose Manuel Barroso on jo sanonut, että hän ja Catherine Ashton ovat menossa pakotteilla Ukrainan johtoa käyttää suhteetonta voimaa.
Katso kuvat! Katsokaapa kuvia BBC, sinulla on nauhalla, kuinka kaksi opposition kaverit heittää pullo Molotovin cocktail rakennuksen sisällä on Alueiden puolueen ja lukita ovet, jotta ihmiset, jotka ovat sisällä palaisi elossa. Katso näitä kuvia! Millaisia ​​suhteetonta voimaa he puhuvat?
Ongelmana on, että voimaa on käytetty liian myöhään ja valitettavasti se oli jo mahdotonta välttää uhreja. Monet uhrit ovat poliiseja. Ja silti EU puhuu vain pakotteita hallitus. Ei ole sanallakaan pakotteita neo-Nazists.
Muuten, Dmitri, on olemassa raportteja niistä samanlaisia ​​vammoja ja samankaltaisiin haavat. He sanovat, että ampujat työskentelivät ja siellä on sniper haavoja lähes kaikki ruumiit kuolleita poliiseja. Mitä mieltä olet siitä? Kuka voisi olla takana?Snipers on vähän liikaa.
Tilanteessa, kun sinulla on (vain katsella tahansa televisiosta näyttää Kiova) ajoneuvot polttava, kun on väkijoukkoja storming Valtion rakennukset ... tiedätte, he yrittivät ottaa terveysministeriön eilen ja poliisi avasi tulen sisäpuolelta. Tarkoitan, se on kauheaa, kun poliisi on avata tulen, mutta entä ihmiset, jotka yrittävät murtautua keskussairaala maassa?
Eli tässä tilanteessa tietyllä hetkellä live luoteja alkaa vaikuttaa, todennäköisesti, molemmin puolin. Poliisit valittivat, että heitä ammuttiin. Oppositio kaverit, kuten tavallista, laittaa kaikki syyttää jonkinlaista provokaattorit ja sanoa, että he olivat hyökänneet ensin Janukovitsh.
Mutta mitä me tiedämme, että tämä uusi väkivaltaisuuksista tapahtui tunnin kuluttua Janukovitshin julkaissut 234 taistelijat, jotka oli pidätetty ennen viime viikkoa. Joten mielestäni se on täysin epäloogista hänet aloittamaan väkivaltaan tällä hetkellä. Miksi hän vapauttaa hänen vaarallisimmat vastustajansa, itse asiassa, rikolliset? Koska maassa kuin Britanniassa tai Ranskassa henkilö, joka yrittää polttaa poliisi olisi vankilassa vuosia, ei kaksi viikkoa, ei kaksi päivää.
Joten, miksi Janukovitshin vapauttamaan kaikki nämä ihmiset, jos hän oli suunnitelmissa aloittaa väkivaltaa? Kukaan ei vastata tähän kysymykseen. Mutta pelkään, katkerimpaan opetus, että sekä Venäjän että Ukrainan johdon on otettava oppia tämän tarinan kanssa Maidan on, että EU ei ole vain osittainen, niiden puolueellisuutta ei ole rajoja. He ovat valmiita sanomaan, että mustat asiat ovat valkoisia.
Jos tarkastellaan tilannetta diplomatian aikana viimeisen kahden kuukauden aikana EU: n johtajat vieraili Kiovassa päivittäin. Nyt pelkään, tämä diplomaattinen yhteydenpito aiotaan rikki, koska et voi olla valintaikkuna, että olet jo pakotteita.Ukrainan hallitus ei yksinkertaisesti ole mitään luottamusta EU: n johtajat. Mielestäni viime hetkellä oli, kun Yatsenyuk ja Klitschko meni kuulemaan Merkel vain tunteja ennen väkivallan Kiovassa uudelleen.
Dmitry, voisitko lyhyesti antaa ennusteen? Mitä luulet tapahtuvan lähipäivinä?
Uskon, että maa ei hajota, mutta siellä on paljon väkivaltaa. Ja toivottavasti siellä on vaalit jo ainakin parlamentille. Se olisi paras ratkaisuja. Pahin ratkaisuja, en halua edes ajatella sitä.

Ei kommentteja: