Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Venezuela pyytää estää mustan pörssin dollari tweetit

Julkaistu aika: 20 marraskuu 2013 12:16
AFP Photo / Damien Meyer
AFP Photo / Damien Meyer
Venezuela haluaa Twitter estää käyttäjiä, jotka lähettävät mustan pörssin dollarin hinnat. Maalla on ollut tiukka valuutan valvontaa vuodesta 2003. Epävirallinen valuuttakurssit ovat kymmenen kertaa virallista valuuttakurssia, ja heikentää hallituksen pyrkimyksiä hillitä 50 prosenttia inflaatiota.
Toimitusjohtaja Venezuelan kansallisen Tietoliikenne Komissio (Conatel), Pedro Maldonado lähetti virallisen kirjeen Twitter pääkonttori San Franciscossa, jossa pyydetään " estää tilien ja / tai käyttäjien web-sivuja viitaten laittoman valuutan kaupan Venezuelassa, jakelu valuuttakurssit eroaa virallisesti perustettu . ", sanoo komission Internet-sivustolla.
Käyttäjät sanotaan olevan laittomasti julkaisemalla "mustan pörssin" Bolivar valuuttakurssien, jos dollari voi myydä jopa 10 kertaa virallinen osuus 6,3 bolivars.
Pedro Maldonado lisäsi, että tietoa jaetaan Twitterin kautta tuo " erittäin hankala olosuhde Venezuelan talouden ja on mahdollisesti haitallisen Internet-palveluntarjoajia, jotka eivät estä edellä sisältöä ".
Twitter ei ole vielä kommentoinut tutkinnan.
Venezuela on säilyttänyt tiukan valuutan valvontaa - CADIVI vuodesta 2003, perustettiin taistelemaan pääoman ulosvirtaus ja spekulointia. Maa kamppailee yksi maailman korkein inflaatio. Venezuelan keskuspankki sanoi hinnat nousivat 5,1 prosenttia loka, lisäämään 12 kuukauden inflaatio 54,3 prosenttia, korkein kohta, koska hyperinflaatio osui maahan 1990-luvun puolivälissä.
Ei ole tapa suojata rahaa, suojata säästöjä ", Johan Davila, 56-vuotias työtön kirjanpitäjä, kertoi Wall Street Journal. "Olet pulassa, jos sinulla ei ole työtä ".
Marraskuusta Venezuelan hallitus lopetti pääsyn 50 sivustoja julkaisemalla "mustan pörssin" valuuttakurssi. Se on osa hallituksen ohjelma nähdään torjuntaa ns taloudellista sotaa vastaan ​​yleisön.
Presidentti Nicolas Maduro väittää maan on edessään taloudellista sotaa. Eduskunta on myönnettyhänelle valmiuslaiksi vuodeksi, jotta korruption kitkemiseksi ja parantaa taloudellista tilannetta Venezuelassa.

Ei kommentteja: