Sivut

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Russian military boosted in Central Asia to stop Afghan threat from spreading - News - Russia - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Venäjän armeijan kasvatti Keski-Aasiassa lopettaa Afganistanin uhkaa leviäminen - Uutiset - Venäjä - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video05 maaliskuu 2014, 18:03

Venäjän armeijan kasvatti Keski-Aasiassa lopettaa Afganistanin uhan leviämisen

Venäjän armeijan kasvatti Keski-Aasiassa lopettaa Afganistanin uhan leviämisen

Lännen Ja venäjän on keskittynyt yha enemmän Keski-Aasiaan.  Yhdysvallat on ollut tehdä johdonmukaisia ​​pyrkimyksiä turvata alueella oleskelun Kirgisiassa Ja parantaa yhteistyötä Tadžikistanin kanssa taustanaan jättäytyneet Poi Yhdysvaltain Ja Naton joukot Afganistanista.  Ottaen huomioon tilanteen, Moskova Voi turhaan istua aidan Ja katsella Sita, venäjän taloudelliselle Ja geopoliittisten etujen päälle MYOS keskittynyt Keski-Aasiassa.

Sanat OLI kireä Ja av ulkopuolella Kirgisian tulevaisuudesta Manasin jälleenlaivauksen keskelle, KUN Kavi ILMI viime vuoden lopulla, Etta USA Voi uhmata nykyisten sopimusten Eika peruuttaa Sen jälkeen, KUN KAIKKI, mutta antaa keskustan Uusi toiminto.  Kuitenkin toiminto on sotilasteknologinen uudelleen.  Richard Hoagland, ulkoministeriön lähettiläs Etelä-Ja Keski-Aasiassa, tapasi Tadzhikistanin Presidentti Emomali Rahmonin Dušanbessa helmikuussa ryhtyä näkymiä Yhdysvaltain investoinnit Tadžikistaniin, Afganistanin Parliament, Ja näkymät Afganistanin kehittämiseen seuraavan ulosvedettävä ja Naton joukot.  Washington on todennäköisesti tarjota, JA SE Voi Olla jo tarjonnut, sotilaallisen yhteistyön vastineeksi investointeja Tadžikistanin talouden Tarkemmin käyttöönottoa laitoksensa Tadzhikistanin maaperään.
Tassa yhteydessä yksi tulee ymmärtää, Etta se on jostain syystä, Etta venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu kertoi venäjän armeijan aikana sotaharjoituksen, JOKA lähestyi loppuaan 4. maaliskuuta, Etta Venäjä OLI vahvistanut armeijan RYHMÄ Keski-Aasiassa.  Shoigu sanoi venäjän OLI Lähettänyt Lisaa antenni joukkojen Ja ilmassa yksiköitä Kirgisiassa, KUN TAA vahvuus venäjän sotilastukikohta Tadzhikistanissa on vauhdittanut Alkaen prikaati jako.  Liikkuu ovaalin selvästi taustalla Uhka, Etta Afganistan Voi Tulla aiheuttaa seuraavat Naton joukkojen vetäytyminen myöhemmin Tana VUONNA. This päälle Mita poliittinen analyytikko  Sergei Seryogichev  kertoi venäjän Ääni siitä kommentissaan.
"Venäjä pyrkii sotilaallista teknologinen yhteistyö ja Keski-Aasian järjestelmien Seka vahvistetaan kontakteja turvallisuuden alalla, jotta Afganistanin Uhka leviää Rajan Ja varmistaa vakautta alueella. Venäjällä auttaa kouluttaa Keski-Aasian joukkoja, erityistä tarkoitusta varten poliisiyksiköiden, toimittaa heille Ajan tasalla laitteiston Ja puolustustarvikkeiden ennen kaikkea TUTKAan laitteita . Venäjällä Lisaa MYOS av taloudellista yhteistyötä alueellisten kansojen, KOSKA sosiaalinen Ja poliittinen vakaus riippuu niiden aineellista vaurautta ",  Seryogichev   sanoo.
Kreml EI Sulje POI-kohteita, Etta seuraavat vetäytyminen Naton joukot Afganistanista jatkuva epävakaus saattaa tavallaan "Rajan" osaksi IVY-Venäjälle.  Lisäksi on todennäköistä, Etta uskonnolliset radikaalit Ja / Tai poliittisten ääriliikkeiden sponsoroi militantteja venäjän Pohjois-Kaukasian Voi Tulla valtaan Afganistanissa.  Siksi on yksi Moskovan tärkeimmistä tavoitteista on edistää venäjän sotilaallisen turvallisuuden Keski-Aasiassa. Mutta Kääntäjänä riippuu kannoista alueellisten kansojen, tiskille kannettiin Venäjä Voi kohdata joitakin Conclusion se on käsiteltävä.
Uzbekistanin tunnetusti ovaalin vetäytyneet Collective Security Treaty Organization (CSTO), KUN TAAS Turkmenistanin on ottanut neutraalina.  KOSKA edellytys Nåiden tasavaltojen rajavartiolaitokselle jättää Kääntäjänä toivomisen varaa, Afganistanin ääriryhmien todennäköisesti käyttää kahden Tasavallan alueelle ylittämään osaksi IVY. Suojelu Tadzhikistanin Afganistanin vastaisen Rajan on enemmän Tai vähemmän luotettavia, KOSKA venäjän sotilaallista APUA.
Riskit huomioon ottaen kyseessä, Seka Yhdysvaltojen Actions ympäristössä, Moskovassa on ratkaistava useita monitahoinen Conclusion.  Tärkeintä on, etta KUN Parliament, muuttuu Afganistanissa, se muuttuu MYOS Keski-Aasiassa, sanoo johtaja osasto venäjän tiedeakatemian "Tilanneanalyysit Centre,  Sergei Utkin  , JA käsitellään Tarkemmin:
"Seka alueellisen kansojen Ja neito alueen ulkopuolella Voi vaikuttaa, on otettava This huomioon. World Community on luonnollisesti jatkaa Tasta, yhteistyötä venäjän Ja lännen pitäisi MYOS Menna Eteenpäin minimoida epävakautta tekijät, kuten Kysymys laittomasta huumekaupasta, JOKA on onnistuttu ratkaisemaan Tahan päivään, Ja aiheeseen liittyvä Kysymys rakenteen muuttamisesta Afganistanin talouden lisäksi on ratkaistava. "
Alaotsikko riskitekijä rakentamisessa venäjän pitkän aikavälin politiikkaa Keski-Aasia on todennäköisyys eliitin muuttuvan siellä.  Joissakin Keski-Aasian maissa, nykyiset johtajat ovaalin olleet ruorissa vuosikymmeniä, joten hän joutuvat väistämättä astua syrjään joskus tulevaisuudessa.  Mutta KUKAn onnistuu niistä on iso Kysymys.  Venäjä Voi turvata uusien johtajien tukea turhaan tehokkaan yhteisiä taloudellisia hankkeita Ja aktiivinen sotilaallinen teknologista yhteistyötä puolustaa Seka venäjän etuja Ja Rauhaa Keski-Aasian maissa.
Merkit ovaalin venäjän yhteistyötä MYOS Yhdysvaltojen kanssa, Jolla on oma kuvioita alueella, varsinkin KUN Yhdysvaltain asiantuntijat pysyvät Afganistanissa vuoden 2014 jälkeen.  Mutta Denna EI tarkoita lainkaan, etta Venäjä osallistuu millään tavalla leviämisen Washington vaikutusvalta Keski-Aasiassa kustannuksella Omia perinteisiä etuja.

Ei kommentteja: