Sivut

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Ron Paul: Jätä Ukraina yksin!

Julkaistu aika: 24 helmikuu 2014 19:41
Nainen seisoo lähellä hätävara muistomerkki kunnianosoitus hallituksen vastaisia ​​mielenosoittajia kuoli viime viikon yhteenotoissa mellakkapoliisin on Kiovan Itsenäisyyden aukiolla 24. helmikuuta 2014 (AFP Photo / Bulent Kilic)
Nainen seisoo lähellä hätävara muistomerkki kunnianosoitus hallituksen vastaisia ​​mielenosoittajia kuoli viime viikon yhteenotoissa mellakkapoliisin on Kiovan Itsenäisyyden aukiolla 24. helmikuuta 2014 (AFP Photo / Bulent Kilic)
Viime viikolla Ukraina näki sen pahimman väkivallan kohteiksi, koska hajottua Neuvostoliiton yli 20 vuotta sitten.
Mielenosoittajat miehittää pääaukiolla pääkaupunki, Kiev, ottivat yhteen poliisin kanssa joten monet mielenosoittajat ja poliisi on kuollut ja lukuisia haavoittui. Se on jatkuva tragedia ja näyttää siltä, ​​että ei ole loppua näkyvissä.
Nykyinen konflikti johtuu kuilu Länsi-Ukrainassa, jossa pyritään tiiviimpään yhteyteen Euroopan unionin kanssa, ja itäosassa maata, joka on lähempänä historialliset siteet Venäjälle.
Tavallinen interventionisteille Yhdysvalloissa on pitkään sekaantuneet sisäisiin asioihin Ukraina.Vuonna 2004 se oli Yhdysvaltain valtion rahoja, jotka auttoivat rahoittamaan oranssin vallankumouksen, kuten Yhdysvaltain rahoittama kansalaisjärjestöjen suosimalla yhteen poliittiseen ryhmään yli muiden pystyivät muuttamaan järjestelmää. Nämä samat ihmiset eivät ole luopuneet Ukrainaa. Ne koettelevat omaan napaansa Ukrainan kulissien takana, niinkuin he pilkkaa ketään, joka väittää Yhdysvaltain osallistumista.
Viime vuotanut välistä puhelinkeskustelua kahden korkeat virkamiehet teki selväksi, että ei vain ollut Yhdysvaltojen mukana Ukrainan levottomuudet, USA oli todella halutaan selvittää, kuka muodostavat seuraavan Ukrainan hallitus!
Senaattori John McCain, joka on tehnyt useita matkoja Ukrainan äskettäin tapaamaan opposition,kirjoitti viime viikolla, että Yhdysvaltojen on nousta tukemaan Ukrainan alueellista koskemattomuutta, mukaan lukien Krimillä.
Miksi Yhdysvaltain hallituksen virkamiehet niin innokas kertomaan ukrainalaiset mitä heidän pitäisi tehdä? Onko kukaan kysynyt ukrainalaiset? Mitä jos voisi lievittää jatkuvan väkivallan ja verenvuodatuksen, jos ukrainalaiset päättänyt uudelleen tehdä maan löyhempi valtioliitto alueiden kuin yksi tiukasti hallinnassa valtion? Ehkä Ukraina harjoittavat rauhallinen maiden kanssa käytävään kauppaan sekä lännessä ja idässä hyödyttäisi kaikkia osapuolia. Mutta ulkopuolella valtuudet näyttävät taistelevan proxy sota, Ukrainan kanssa kärsivät eniten sen takia.
Jos olet pyytänyt useimmat amerikkalaiset, miltä heistä tuntuu, minun panos on, että sinun pitäisi löytää ne kyllästyneet Yhdysvaltain hallitus sekaantuu jokaisessa kriisissä, joka syntyy. Varmasti American ihmiset haluavat mikään tämän intervention Ukrainassa. He ymmärtävät, kuten viimeaikaiset gallupit ovat osoittaneet, että meidän interventiopolitiikkaa ulkopolitiikka on vain luoda enemmän vihollisia ulkomailla. Ja he myös ymmärtävät, että olemme rahat. Meillä ei ollut varaa olla poliiseja maailmassa, vaikka halusimme olla.
Ja varmaan jos pyysimme ukrainalaisia, valtaosa heistä haluaisi, että Yhdysvaltojen - ja Venäjän ja Euroopan unionin - pysy poissa asiansa ja kunnioittaa heidän itsemääräämisoikeuttaan. Onko se niin vaikea ymmärtää, miksi ihmiset pahastua, luennoinut ja lahjonut ulkomaisten hallitusten? Kaikki meidän täytyy tehdä, on laittaa itsemme paikka ukrainalaiset ja kysyä itseltämme, miten meistä tuntuisi, jos olisimme keskellä hinaaja-of-war välillä erittäin vahva Kanadassa toisella puolella ja erittäin vahva Meksikon muut . Olisimme pahakseni samoin. Joten sotketa ​​Ukrainan ja anna heidän ratkaista omat ongelmansa!
Entinen kongressiedustaja Ron Paulin artikkelin ensin ilmestyi vapaa-foundation.org , väliaikainen koti hänen viikoittain sarakkeen kunnes hänen henkilökohtainen Web-sivu on käynnissä.
Lausunnot, näkemyksiä ja mielipiteet tässä sarakkeessa ovat yksinomaan kirjoittajan omia eivätkä välttämättä edusta kuin RT.

Ei kommentteja: