Sivut

perjantai 7. maaliskuuta 2014


Putin Obama: Venäjän ja Yhdysvaltojen suhteita ei pitäisi uhrata erimielisyydet Intl ongelmia

Julkaistu aika: 07 maaliskuu 2014 kuusi kahdeksantoista
Muokattu aika: 07 maaliskuu 2014 08:31
Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ja Venäjän presidentti Vladimir Putin (Reuters / RIA Novosti)
Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ja Venäjän presidentti Vladimir Putin (Reuters / RIA Novosti)
Presidentit Venäjä ja Yhdysvallat ovat jälleen selittää toisiinsa puhelimitse heidän eriävät näkemykset Ukrainan tilanteesta.Vladimir Putin sanoi, ettei halua suhteita uhrataan erimielisyytensä vain yhtä asiaa.
Tunnin mittainen puhelu torstaina aloitettiin Barack Obama usean tunnin kuluttua hän ilmoitti uusi viisumi ja taloudellisia pakotteita vastaan ​​venäläisiä, jotka USA syyttää edistää Ukrainan kriisin.
Presidentti Obama korosti on Venäjän toimia, jotka ovat vastoin Ukrainan itsemääräämisoikeutta ja alueellista koskemattomuutta, joka on johtanut meitä toteuttaa useita toimenpiteitä vastauksena koordinoidusti eurooppalaisten kumppaniemme kanssa ", Valkoisen talon Lehdistötiedote lukee.
Presidentti Putin kertoi Vastapuolen, että Yhdysvaltojen hallitus, joka tuli valtaan Ukrainasta vallankaappaus, ei tue Kaikki Country mutta " sanelee sen ehdottoman laittomana päätöksistä Itä-, Kaakkois-alueiden ja Krimillä . "
Venäjä vaatii voi sivuuttaa sitä saa apua tässä tilanteessa Säädökset ja sen mukaisesti, täysin kansainvälisen oikeuden noudattaminen ", Putin sanoi mainittu Kremlin julkilausuman perjantaina.
Venäjän presidentti korosti, että hän piti Venäjän ja Yhdysvaltojen suhteita kuin niistä ensiarvoisen tärkeää taata vakautta ja turvallisuutta maailmassa.
Nämä suhteet ei pidä uhrata eroista yli Yksittäiset - Vaikka jopa erittäin tärkeää - kansainvälisiä ongelmia ", sanoo lehdistötiedote.
Sekä Yhdysvaltain ja Venäjän presidentit sanoi, että johtajat ulkomaisten toimistojen, John Kerry ja Sergei Lavrov vastaavasti jatkaa tiiviitä neuvotteluja kulkee Ukrainan kriisin.
Torstaina parlamentti Krimillä, enimmäkseen venäjänkielisiä autonomisen alueen ja Järistyksen jännitteiden välillä Moskovassa ja Kiovassa, teki päätöksen erota Ukrainasta ja tullut osa Venäjää.Päätös, joka on vielä hyväksyttävä yksinkertaisella enemmistöllä Crimeans klo kansanäänestyksessäAikataulun 16. maaliskuuta.
Uutinen oli toivottu vallankaappauksen määräämä hallituksen Kiovan, jossa kerrottiin Krimin kansanäänestystä laittomana.
Reaktio Valkoisesta talosta oli spontaani Briefing presidentti Obama, joka sanoi kansanäänestyksessä harkitaan Krimillä rikkoisi lakia, jos kansainvälisesti hyväksyttyä.
"Kaikki keskustelu tulevaisuudesta Ukrainan oltava laillinen hallitus Ukrainan", Obama sanoi. "Vuonna 2014 olemme hyvin kuin päivinä, kun rajoja voidaan piirtää uudelleen ohitse demokraattiset johtajat."
Washington ikään torstaina ilmoitti, että USA oli alkanut määräämästä Pakotteet Venäjää vastaan, mukaan lukien viisumirajoituksia ketään vastaan ​​"WHO uhkaa suvereniteetin" Ukrainan.
EU-johtajat ovat myös uhanalaiset Venäjän sanktiot, johon voisi sisältyä viisumikiellot, varojen jäädyttäminen ja erilaisten taloudellisten rajoitukset, ellei se käy suoria neuvotteluja vallankaappaus varustetut Ukrainan hallitukselle.
Yli puolet Krimin väestöstä on venäläisiä ja käyttää vain tätä kieltä viestinnässä.
Krimin viranomaiset tuomitsi itsenäiseksi julistautuneen valtion Kiovassa ja julisti, että kaikki Ukrainan lainvalvonta-ja sotilasviranomaisten käyttöön niemimaalla on otettava tilauksia niistä. Suurin osa joukkoja Krimin vaihtoi puolta hyväksi paikallisviranomaisten.

Ei kommentteja: