Sivut

perjantai 7. maaliskuuta 2014

US asetetaan viisumi rajoituksia venäläisiä, Crimeans jotka "uhkaavat Ukraina turvallisuus"

Julkaistu aika: 06 maaliskuu 2014 12:45
Muokattu aika: 06 maaliskuu 2014 15:34
Pro-Venäjän aktivistit aalto jättiläinen Venäjän lippu lähellä Leninin patsas, koska ne ralli Simferopol, hallinnollinen keskus Krimillä, 1. maaliskuuta 2014.  (AFP Photo / Genya Savilov)
Pro-Venäjän aktivistit aalto jättiläinen Venäjän lippu lähellä Leninin patsas, koska ne ralli Simferopol, hallinnollinen keskus Krimillä, 1. maaliskuuta 2014. (AFP Photo / Genya Savilov)
USA sanelee viisumirajoitukset Venäjän ja Krimin virkamiehet ja yksityiset kansalaiset, jotka he syyttävät "uhkaa Ukrainan itsemääräämisoikeutta ja koskemattomuutta", Valkoinen talo sanoo.
Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on allekirjoittanut hallituksen määräyksellä luvan pakotteita"henkilöitä ja yhteisöjä vastuussa heikentävää toimintaa demokraattisia prosesseja tai laitosten Ukrainassa."
Valkoinen talo sanoi lausunnossaan, että tämä järjestys on "joustava työkalu", jonka avulla se voi rangaista niitä, jotka ne katsovat "suorimmin mukana epävakautta Ukrainassa, myös sotilaallista väliintuloa Krimillä." asiakirja ei estä lisätoimia tapauksessa tilanne heikkenee, se lisäsi.
Ilmoitus tulee kuin autonomisen tasavallan Krimin valmistautuu pitämään kansanäänestys 16. maaliskuuta, onko se halua ottaa osaa Ukrainan tai liittyä Venäjälle.
Yhdysvaltain sekä sen eurooppalaisten liittolaisten, se on ollut tukevansa Ukrainan vallankaappaus nimittämän hallituksen ja toistuvasti arvostellut Moskovan kantaa tilanteesta entisen Neuvostoliiton tasavalta. Välisiä jännitteitä kahden suurvaltojen tehostettava jälkeen top American virkamiesten uhkaa Moskovan yli kantaansa Ukrainan ja mitä lännen kutsuu Venäjän "hyökkäys" Krimillä.
Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry varoitti Venäjän sunnuntaina, että "kaikki vaihtoehdot ovat pöydällä", kaikuvat Obaman lausunto viime viikolla "kustannuksia missään sotilaallista väliintuloa Ukrainassa."
Mukaan Venäjän ulkoministeri Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry kertoi hänelle, että nyt ei ole mustia listoja Venäjän virkamiehille, jotka kohtaisivat seuraamuksia Ukrainassa. Washington on edelleen pahentaa tilannetta uhkaamalla määrätä seuraamuksia, Sergei Lavrov sanoi torstaina tavattuaan Kerry Roomassa. Tällaiset toimenpiteet eivät ole rakentavia, hän lisäsi.
Piirsin valtiosihteeri huomion non-stop paheneminen tilanne, ja ilmoitus siitä, jotkut luettelot Venäjän virkamiesten olisi kiellettävä pääsy USA. Hän vakuutti, että ei ole sellaisia ​​listoja tällä hetkellä, mutta on vain järjestys [presidentti], "Lavrov kertoi toimittajille Keskustelujen jälkeen. Että, ei kuitenkaan muuta mitään, koska se on " edelleen uhka " , Lavrov lisäsi.
Kuten tänään, Moskovan ja USA eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen Ukraina, Lavrov sanoi, yhteenveto kokouksen tuloksista Kerry.
Meillä on oltava selkeä käsitys siitä, mitä kumppanimme tarkoittaa ehdottaessaan laittamaan kansainvälistä mekanismia, ja mikä sen koostumus on " , Lavrov sanoi. Venäjä katsoo, että on erittäin tärkeää " kunnioitusta "Helmikuu-21 EU: n välityksellä sopimuksen ratkaista kriisin. Toinen tärkeä näkökohta on, että prosessi on tuettava kaikilla Ukrainan alueilla, hän sanoi. " Ensinnäkin tässä suhteessa olemme huolissamme Krimin ja Kaakkois-alueilla ", Lavrov sanoi.
Toinen Tärkein näkökohta on, että prosessi, joka saattaisi tukea on perustuttava selkeästi esille sopimuksen kaikkien Ukrainan alueet ", Lavrov sanoi.
Varjolla "estää Venäjän aggression" Ukrainassa, Pentagon ilmoitti suunnittelevansa lähettää useita muita hävittäjiä Naton ilmapartiointia yli Baltian maissa ja myös laajentaa ilmailualan koulutusta Puolassa.
Samaan aikaan yritetään kasata lisäpainetta Moskova, Nato ilmoitti keskiviikkona täyden katsauksen sen yhteistyötä Venäjän kanssa ja sanoi, että se lykkää suunnittelu yhteinen vierailu liittyy Syyrian kemiallisia aseita. Moskova lyönyt liikkua soveltaminen "kylmän sodan" stereotypioita ja kaksinaismoralismia.
Krimin viranomaiset ovat tuominneet itsenäiseksi julistautuneen valtion Kiovassa ja julisti, että kaikki Ukrainan lainvalvontaviranomaisten ja armeijan käyttöön niemimaalla on otettava tilauksia niistä.Krimin viranomaiset ovat pyytäneet Venäjää antamaan apua, jotta rauha ja järjestys alueelle.
Monet yksiköt kansalliset asevoimat ovat alkaneet liittyä kanssa pro-Venäjän Krimin hallituksen ja paikalliset asukkaat järjestivät itsepuolustuksemme oikeistolainen radikaaleja. Äskettäin komentaja Ukrainan laivaston ja useimmat sotilaallisen asemissa niemimaalla otti uuden valoja.
Alle Venäjän ja Ukrainan Partition perustamissopimuksen määritettäessä kohtalo sotilastukikohtien ja alusten Krimillä - allekirjoitettiin vuonna 1997 ja pidentynyt 2010 - Venäjä saa olla enintään 25000 joukkoja , 24 tykistöjärjestelmien (joiden kaliiperi on pienempi kuin 100 mm), 132 panssaroituja ajoneuvoja, ja 22 sotilaskoneita, niemimaalla alueella. Venäjän Mustanmeren laivaston on lupa jäädä Krimin kunnes 2042.Moscow vuosittain kirjoittaa pois 97.750.000 dollaria Kiovan velkaa oikeus käyttää Ukrainan vesillä ja radiotaajuuksia, ja kompensoida Mustanmeren laivaston ympäristövaikutuksia.

Ei kommentteja: