Sivut

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Tuomarin päätös takaa henkilökohtaisen Droonien ovat laillisia Yhdysvalloissa, nyt

Julkaistu aika: 07 maaliskuu 2014 03:53
Quadrocopter drone etäohjata kuljettaa post paketti aikana koelento.  (AFP Photo / Patrick Stollarz)
Quadrocopter drone etäohjata kuljettaa post paketti aikana koelento. (AFP Photo / Patrick Stollarz)
Kaupallinen drone käyttöön Yhdysvalloissa on valmis ovat laillisia, ainakin lähitulevaisuudessa, kun tuomari hylkäsi vastaan ​​käydyn säännöllisen kansalainen, että päätöksellä ei ole lainkaan olemassa lakeja vastaan.
Federal Aviation Administration (FAA) jätti puku vastaan ​​Raphael Pirker, 29-vuotias, joka käyttää kauko ilma elokuva kaupallinen kampuksella University of Virginia - $ 10000. Pirker, joka on harrastelija ja valokuvaaja, on ensimmäinen ja ainoa henkilö FAA on yrittänyt haastaa. Pirkerkin asianajaja väitti, että ei yksinkertaisesti ole sääntelyä kaupallisesta drone käyttöön, ja että hämärtää 2007 poliisi arkistointi ei ole oikeudellisesti sitova ennakkotapaus.
Mitä he väitetty on, että hän lensi hänen viisi kiloa styrox-mallin konetta lähellä rakennuksia ja autoja ja jalkakäytävät ja puita ja että hakemus oli huolimaton tai piittaamaton , "asianajaja Brandon Schulman kertoi Vice. " Heillä ei ole mitään, joka koskee erityisesti mallin konetta tai kaupallista ohjukset. Mielestämme, joilla on sama turvamääräysten viiden punnan lennokkirakentajia kuin sinulla on suuri jetliner on sopimatonta . "
Tuomari Patrick Geraghty National Transportation Safety Board hylkäsi 10000 dollaria sakkoa, sopimalla, että FAA " ei ole antanut täytäntöönpanokelpoinen Federal Acquisition asetuksen sääntelyn sääntö-mallin konetta toiminta; on perinteisesti vapautettu mallin konetta lakisääteisestä FAR määritelmät "ilma" by siirsi mallin konetta toimintaansa noudattaa vapaaehtoisesti ohjausta ilmaistu [2007 politiikan huomautus] Vastaajan mallin konetta toiminta ei kohdistunut FAR sääntelyn ja täytäntöönpanon . "
FAA: n nykyiset ohjeet sallivat yksityisten toimijoiden purjehtimaan niiden pienkoneella virkistyskäytön. Kuitenkin poliisilaitokset, yliopistot, ja järjestäytyneet ryhmät ovat velvollisia hakemaan lupaa ennen laukaisuun. Olut yritykset ovat ilmoittaneet he toivovat toimittaa alkoholin kautta Droonien, ja Amazonin toimitusjohtaja Jeff Bezos hiljattain perustettu media firestorm sanomalla yhtiön tavoitteena on horjuttaa perinteistä postikulut ja liikenteen Amazonin tuotteita uutta teknologiaa.
Ryan Calo, oikeustieteen professori yliopistossa Washington, kertoi NBC News, että FAA joko tehdä valituksen tai työskennellä nopeasti päivittää sen määräyksiä.
Se ei tarkoita, että jos sinulla on tällainen ilma [FAA] ei tule pyrkiä asema sakottaa sinua ", hän sanoi. "En usko, että on aika antaa tuhat Droonien lentää, on aika katsoa ja nähdä, miten FAA reagoi . "
Schulman ei ole eri mieltä, mutta sanoi, että tämä päätös myöntää mielenrauhaa lukemattomia drone harrastajat työstää omaa teknologiaa kotona.
Mielestäni tämä päätös on suurta etua muihin kaupallisiin drone toimijoille, jotka ovat ihmetelleet jo vuosia laillisuudesta toimintaansa ", hän sanoi.

Ei kommentteja: