Sivut

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Provocations against Russia's Black Sea Fleet in Crimea highly possible - Russian FM - News - Politics - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Provokaatioita vastaan ​​Venäjän Mustanmeren laivaston Krimin hyvin mahdollista - Russian FM - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajan03 maaliskuu 2014, 14:03

Provokaatioita vastaan ​​Venäjän Mustanmeren laivaston Krimin hyvin mahdollista - Venäjän FM

Provokaatioita vastaan ​​Venäjän Mustanmeren laivaston Krimin hyvin mahdollista - Venäjän FM

On tietoa mahdollisista provokaatioita vastaan ​​Venäjän Mustanmeren laivaston, joita valmistellaan Ukrainain Krimillä, Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov sanoi maanantaina. 

"On raportoitu, että useita uusia provokaatioita valmistellaan Krimillä, mukaan lukien vastaan ​​Venäjän Mustanmeren laivaston Ukrainan alueella", sanoi Lavrov puhuessaan YK: n ihmisoikeusneuvoston Genevessä.
Lavrov lisäsi, että "ne meidän [venäläisten] yhteistyökumppaneita, jotka johtivat polarisoitumista Ukrainan yhteiskunnan nyt uhata boikotteja, seuraamuksia".
Aiemmin sijainen puolustusministeri Anatoli Antonov sanoi, että Venäjän Mustanmeren laivaston eivät uhkaa Ukrainan ja vain harjoittaa torjumiseksi koulutus sopusoinnussa Venäjän ja Ukrainan sopimuksia.
Antonov myös vakuuttanut, että sijainti, henkilöstön määrä, ja määrä aseita Venäjän Mustanmeren laivaston perustuu Ukrainassa ehdottomasti noudatettava kahdenvälisen sopimuksen Venäjän federaation ja Ukrainan.
Sisäiset kriisit on hoidettava vuoropuhelua kaikkien poliittisten voimien, totesi Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov 25. istunto YK: n ihmisoikeusneuvoston maanantaina.
"Jokainen sisäisiä ongelmia on voitettava tiivistä vuoropuhelua kaikkien poliittisten voimien ja etnisten ja uskonnollisten ryhmien. Vuoropuhelussa olisi myös oltava sopusoinnussa perustuslain ja kansainvälisten velvoitteiden, myös kansainvälistä humanitaarista oikeutta, ihmisoikeuksia ja vähemmistöjen oikeuksia", Lavrov lisätty.
Venäjän FM sanoi myös, että "on olennaisen tärkeää, että Ukrainan kansa voimakkaasti sanoutua irti ääriainekset yrittävät tuoda tilanteen hallintaan laittomin keinoin, ilman shunning väkivaltaa ja avointa terror".
"Kansainväliset kokemukset osoittavat, että voimakas interventio varjolla suojella siviiliväestöä tuottaa usein päinvastaiseen tulokseen, pahentaa kärsimystä siviilien ja kieltävät heitä ihmisen perusoikeus - oikeus elämään", Lavrov lisäsi.
"Tällainen virheellinen konfliktinratkaisumekanismeissa lähestymistapa on neighter sovelletaan Syyriaan eikä Ukraina", totesi Venäjän FM.
Venäjän Ääni, RIA
Venäjä , Sergei Lavrov , Ukraina , Krim , Mustanmeren laivaston , Mustameri , poliittinen kriisi , politiikkakohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

Ei kommentteja: