Sivut

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Ukraine: a Nazi-like victory of US/NATO lawlessness – Rick Rozoff - News - VoR Interviews - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Ukraina: natsi-kuin voitto USA / NATO laittomuuden - Rick Rozoff - Uutiset - VOR Haastattelut - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video02 maaliskuu 2014, 00:17

Ukraina: natsi-kuin voitto USA / NATO laittomuuden - Rick Rozoff

Ukraina: natsi-kuin voitto USA / NATO laittomuuden - Rick Rozoff
Play
Nykyinen aika00:00
/
Kesto Aika00:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
00:00
Mykkä
Lataa äänitiedosto

USA / NATO haltuunotto Ukraina, harkittu ja suunnittelemista neokonservatiivia geopoliittinen arkkitehtien ja Zbignew Brezhinsky acolytes Yhdysvalloissa, jotka ovat ajaneet Yhdysvaltain politiikkaa aggressiivinen sota ja tuhoaminen maiden tapahtumien jälkeen 9-11, ei ole aivan menossa mukaan niiden suunnitelman saavuttaa täydellisen maailman herruudesta, UNI-navat ja amerikkalainen hegemonia.

Tietämättömyys kansojen maissa ne valtaavat ja yrittävät horjuttaa, niiden käyttö kaiken islamilaisten ääriryhmien militarisoiduissa uusnatsien ryhmät ja niiden uhkia pakotteiden ja "hintoja maksaa" takaamme oman epäonnistumisensa, ja se on noin aikaa.
Venäjän Ääni säännöllisesti Rick Rozoff puhui meille peruuttamista 2012 Ukrainan liittovaltion laki, joka salli kieltä oikeudet kieliryhmien mikä tarkoittaa alueilla, joissa puhutaan venäjää enemmistö ihmisistä sitä ei voi käyttää. Mr. Rozoff sanoo, että kulttuurin pogrom olemme nähneet Ukrainassa on taso, joka on lähes uskomaton ja vertaa sitä ylösnousemuksen valtaan Hitlerin kansallissosialistien Saksassa vuoden 1933 jälkeen. Rozoff soittaa tapahtumista Ukrainassa: "... pahinta, mitä on tapahtunut meidän elinaikanamme, mitä se viestittää: täydellinen riemuvoitto laittomuuden kansainvälisesti, täydellinen riemuvoitto kansainvälisen gangsterism ja tarkoitan iso gangsterit lännessä, jotka ovat takana Tämä lopulta ja niiden kouru-Snipes ja niiden punkkarit kaduilla, jotka ovat antaneet tavaroiden heille. " Kuten opintotukea Rozoff sanoo usurpers Kiovassa pyytävät vain heidän palkka-off rahaa.
rozoff
Tämä on John Robles. Kuuntelet haastattelussa Rick Rozoff - omistaja ja johtaja pysäkki Naton verkkosivuilla ja kansainvälisten listaa.
Robles: Hei Rick, how are you?
Rozoff: Hyvä John olosuhteista huolimatta.
Robles: Joo, minulla ei ole sanoja juuri nyt itseäni. Mutta haluaisin kuulla teidän ottaa mitä on meneillään juuri nyt, Ukrainassa, ja erityisesti laittomaksi Venäjän kielen?
Rozoff: Ukraina on jaettu juuri nyt. Se ei ole vain jakaa ihmisten välillä, jotka ovat venäjänkieliset ensisijaisesti tai Venäjän ja Ukrainan kaksikielinen, ja ne fanaatikot ja ääriryhmien Länsi-Ukrainassa, jotka vaativat ottaen Ukraina vain, Ukrainan pikemminkin vain. Siis siellä on kielellinen ja yleinen kulttuurimaantieteellisesti kuilua, joka vallitsee maassa, mutta oikeastaan ​​puhumme on ideologinen ja väitän lopulta moraalista ofdivisions maan sisällä.
Mitä tapahtui lauantaina, kutsukaamme sitä sen oikealla nimellä, se oli kaikkein avoin vallankaappaus, joka on tapahtunut Euroopassa vuodesta ennen toista maailmansotaa, ei ole epäilystäkään. Ainoastaan ​​vertailua, ja olemme keskustelleet sitä ennen, olisi jotain luokkaa Benito Mussolinin marssin Roomassa vuonna 1922.
Jos edellinen väri vallankumouksia, mukaan lukien niin sanotut "oranssi vallankumous" Ukrainassa vuonna 2004 ja 2005 oli olennaisesti laiton vallansiirron, ja se Väitän, se oli, se oli ainakin puitteissa tehtävästä tai varjolla se on parlamentaarinen vaalien siirtyminen, joka on ylimääräiset vaalit pidettiin ja siellä oli vallanvaihto perustuu vaalitulosta, onko se ollut laillinen vaaleissa vai ei.
Mitä tapahtui viime lauantai kuitenkin on täysin kaliiperi. Mitä olemme nähneet on väkivaltaisten mob aktivisteja, lähinnä jahtaa hallituksen loppua virta, salaiseen tiettyjä voimia parlamentin sisällä Rada. Mutta suurin osa mob - mob sääntö - on ottanut haltuunsa Ukrainassa, ja mitä aiomme nähdä, että koska maku tai luonne todellinen ydin opposition kaduilla Kiovassa, Lviv ja muualla maa, joka on: äärinationalisti, fanaattisesti ja intolerantly kansallismielisten siihen pisteeseen fasistisen, mitä voimme odottaa näkevämme on sarja rankaisutoimenpiteistä, koston, joukkovainoista, ja nämä tullaan kohdistuu ennen kaikkea poliittisten vastustajien, siellä on ilmoitus uskon siitä Interfax tänään jossa johtaja Alueiden puolue, muodollisesti hallituspuolue vain muutama päivä sitten loppujen lopuksi vain neljä päivää sitten, totesi, että toimimme nyt pyssynpiippu. Ja hän on sijaista parlamentti VerkhovnaRada, ja se on jotain olemme kaikki epäillyt.
Se ei vain ole jäseniä nyt oppositiopuolueiden, virallisesti puoluetta, jotka toimivat pakon edessä, mutta että ilmoitukset on ollut uhkia heidän elämäänsä ja heidän perheidensä elämään ja sitähän epäilen tapahtuu, ja siksi näet joitakin defections jos ei useimmat, että olemme nähneet.
Meidän on myös ymmärrettävä, että on liikettä tekeillä, kun osoittavat, perumaan 2012 liittovaltion laki, joka salli kielellisiä oikeuksia kielelliseen ryhmään, joka edustaa vähintään kymmenen prosenttia väestöstä, ja että tietyn poliittisen kokonaisuuden ja maakunnassa, joka on nyt kumottu. Tämä tarkoittaa alueilla, joissa puhutaan venäjää jota suurin osa ihmisistä teknisesti, sitä ei voi käyttää valtion kieli, yksi kahden valtion kielellä.
Samoin muiden etnisten vähemmistöjen, Unkarin ja muiden länteen countryor Romanian ehkä. Olemme jo kuulleet hyökkäys synagogaan Kiovassa. Kuulimme antisemitistinen kieli, selvästi anti-Venäjän. Olemme nähneet, että muistomerkki pystytettiin voitto Neuvostoliiton toisen maailmansodan aikana natsi-Saksan häpäisty.Olemme nähneet patsaan General Kutuzov, joka johti Venäjän armeijan sodassa Napoleonia vastaan ​​vuonna 1812, tuhoutui.
Olemme nähneet kulttuurin pogrom on taso, joka on lähes uskomaton - ainoa vertailu voisin ehkä ajatella on pian ylösnousemuksen valtaan Hitlerin kansallissosialistien Saksassa vuoden 1933 jälkeen, tiedät kirjan polttamista sekä muiden kulttuurilaitosten hyökkäyksistä etnisiä ja muiden vähemmistöjen maassa, tämä on se mitä me näemme juuri nyt.
Katsokaa, minulla on aivan edessäni juuri nyt, valokuva kaupungintalo Kiovassa 2 tai 3 päivää sitten, ja on olemassa pilarit, pylväät, keskellä sitä. Svoboda bannerit tai viirit roikkuvat molemmin puolin - tiedät 3 sormea ​​ja nyrkki - karkeasti vaihtelu taidetta, tiedät booli nyrkki tervehdys kaikki värilliset vallankumoukset. Keskellä on jättiläinen edustus Stepan Banderalle Ukrainan kansallismielisten ja syytti natsi yhteistoimintamies toisessa maailmansodassa. Tämä on mitä vallanneet Kiovassa, tämä on mitä vallanneet paljon Ukrainan
Robles: Mitä sanoisit noin valtiosihteeri John Kerry. Kaksi lausumaa haluaisin teitä kommentoimaan, yksi John Kerry, hän sanoo: "Ukraina on menossa läpi satunnaisia ​​siirtymisen ja kehityksen ei pitäisi pidettävä länsi vastaan ​​itä skenaario".
Ja myös, tämä on niin sanottu oppositio, tai en tiedä, jos voit kutsua ihmisiä, jotka ovat käyttäneet voimaa miehittää talot hallitusta uusia johtajia, mutta sitähän Länsi median soittaa heille.
"Uudet johtajat Ukrainassa ovat luvanneet taistella separatismia", kuten Euroopan unionin ja Venäjän kehotti niitä varmistamaan maan koskemattomuutta ". Voitteko kommentoida näiden kahden lausuntoja?
Rozoff: John Kerry kommentti? Haluan ensinnäkin vain counterpoise hänen kommentti. Ei hyödyllinen kaksinaamaisuus keskuudessa amerikkalaiset poliitikot, kun ne ovat itse asiassa osa lääkkeen antamisen he puhuvat ainakin yleisölle verran pidättyvyyttä että vääristelee niiden todellinen tarkoitus, joka tuli esiin tai paljastui pari viikkoa sitten, kun Victoria Nuland nauha oli ilmaista - näin he puhuvat yksityisesti, oikea, kertoo Euroopan unionin päästä perässä ja sanelee ehdot seuraavaksi hallinnon Ukrainassa vallankaappauksen jälkeen, joka tapahtui lauantaina.
Mutta kun he puhuvat ainakin yleisölle, tiedotusvälineille, he käyttävät pelkistetty muotokieli kuten jäsen Kerry kuitenkin viimeisen 24 tunnin aikana, John McCain, yksi ranking Senators Yhdysvaltain senaatissa, ja entinen presidenttiehdokas ei liian kauan sitten, oli televisiossa, jonka mukaan se on kysymys ... (tämä on ero idän ja lännen välissä) on ristiriita idän ja lännen välillä.
Ukrainan kansa, hän toteaa ikään kuin hän on valtuudet puhua heidän puolestaan, tai voi jumalallinen mitä heidän todelliset aikomukset ovat, hän sanoo Ukrainan ihmiset haluavat olla osa lännen eikä idän ja sitten "idän" harjoittaa negatiivinen kaiku (viittaus on selvästi Venäjälle), että on jotain luonnostaan ​​pahaa idän ja Venäjästä, ja tietenkään ole järkevä Ukrainan herra McCainin mielestä olisi mahdollisesti haluavat liittyä jäseneksi hänen ystävät ja sukulaiset rajan Venäjällä, joka nähdään luonnostaan ​​huonompi tai luontaisesti villi ja barbaari ja niin edelleen.
Hän sanoi myös, ja mielestäni tämä kannattaa ... kuulijoita pitäisi tietää tästä, että tapahtumat ja haltuunotto, verinen ja väkivaltainen vallankaappaus Ukrainassa viime lauantaina (hän ​​sanoi kahdesti) pitäisi tehdä Venäjän presidentti Vladimir Putin "hieman hermostunut ".
Tämä on sama McCain, joka sanoi, heti Muammar Gaddafi kuoli lokakuussa 2011, että Vladimir Putin olisi kiinnitettävä huomiota, niin monin sanoin, että "hän on seuraava".Tämä on taas hän on vanhempi jäsen Yhdysvaltain senaatissa presidenttiehdokas.Hän puhuu totta, mitä amerikkalainen poliittinen järjestelmä tarkoittaa. Kerry on yksinkertaisesti sokeri-pinnoite hänen sanojaan.
Robles: He uhkaavat Vladimir Putin, tämä provokaatio teidän mielestänne?
Rozoff: Jälleen. No en tiedä mitä muuta sanoa, mutta McCain kahdesti television haastattelussa sanoi Vladimir Putin, koska tapahtumat, viimeaikaisista tapahtumista Ukrainassa "pitäisi olla hieman hermostunut," se on lainaus.
Robles: Näen, näen. Entä uusi "johtajat", nämä "rauhanomaisia ​​mielenosoittajia", että he aikovat taistella separatismia? Voitteko kommentoida tätä?
Rozoff: No katsotaanpa pitää mielessä separatismia on kaksiteräinen miekka ja nämä ihmiset ovat pelanneet molemmat verisiä päitä sitä. Toisaalta, jos niitä ei onnistunut kaatamaan hallitusta, laillisesti valitun ja yleisesti, kansainvälisesti tunnustettu hallitus Ukrainan viime lauantaina, niin he itse olisivat pelanneet suffragetti kortti Luoteis-Ukrainassa, noin Lviv alue, jossa vaaditaan riippumattomuuden tai irrottautua tai ainakin jonkin verran itsenäisyyttä tila.
Nyt hän otti määräysvallan pääoman vallankaappaus, vallankaappaus, he vastustavat separatismia, ja Yhdysvaltojen ja Naton tietenkin tuemme ääriaineksia, Molotovin cocktaileja syytämään ja kiikarikivääri juustohöylää ääriainekset ottivat vallan lauantaina tulevat in (joka on Yhdysvaltojen ja Naton ja Europaen unionin ja sanoi: "... emme suvaitse separatismia ja pirstoutuminen Ukrainassa."
Se on kiistaton viitataan ensinnäkin Krimin. Että olisi mitään ponnisteluja näiden vastikään perustettu viranomaisten Krimillä puolustamaan oikeuksiaan, heillä on venäjän kielen ja niin edelleen, jotka voi sitten tulkita tai hyödyntää riippumatta anarkistinen mob gangsterit että juoksee tapaus tällä hetkellä Kiovassa, että uhkaavat Krimin ja sitten kehottavat Länsi suojelijoita varmuuskopioida ne.
Robles: Mutta heillä todella on kansainvälisen lain ja normaaleissa kansainvälisiä standardeja, heillä on oikeus irrottautua Ukrainasta, jos heidän ihmisoikeuksiaan ja oikeutta itsemääräämiseen ja puheoikeus kieltä, joka on kotoisin heille, jos se on rikkonut kun heillä on oikeus irrottautua Ukrainasta. Joten mitä he tekevät on juuri päinvastoin, ne pakottavat hajoamiseen Ukrainan itse ..
Rozoff: Toukokuu tuo tapahtumia, jotka voivat johtaa pirstoutumiseen Ukrainassa, mutta olen edelleen sitä mieltä ja on yhdensuuntainen theis ja ennakkotapaus, kun ensimmäinen ja "oikea" väri vallankumous onnistuneet 2003-2004, joka on Georgiassa , jossa Mihail Saakashvili nousi valtaan kanssa irredentist ja tinkimätön vihamielinen Venäjälle.
Hänen ensimmäinen liikkumavaraa oli sisällä kuukauden tai kaksi virkaan oli uhannut autonomisen alueen sisällä Georgia, aivan kuten Krim on autonominen alue ukrainalaisten, ja puhun Adzhariassa tai Adžarian. Ja hän uhkasi maata oli vielä hidasta kourallinen Venäjän rauhanturvaajia siellä, hän itse muutti hänen sotilaallinen asti rajan.
Lopulta se johtaa presidentti Adzharian ottaa pakenemaan Moskovaan ja sitten he ottivat alueen yli. Tämä on mielestäni uusi ääriryhmien Kiovassa aikovat jäljitellä, jos he voivat. He ovat menossa on, aivan kuten Hitler kunnostautui remilitarizing Rheinland ja sitten lopulta pommitukset Espanjassa tai siirtymässä Sudeettisaksalainen.
Jokainen tämän kaltaisensa tarvitsee sotatoimiin lujittaa valtaansa ja pelkään, että uhkaukset Krimin olisi todennäköisin vaihtoehto lujittamiseksi jonkinlainen fasistinen vallan Kiovassa.
Robles: Näen. Missä näet Naton tässä kaikessa, Rick, kiitos? Tämä on hyvin tärkeää.
Rozoff: Se on erittäin paksu sitä. Siis huolimatta siitä, että Nato on menossa ulos sen tapa pitää matalaa profiilia, koska tehdä muuten on paljastaa todellista olemusta mitä tapahtuu Ukrainassa, joka on: että maa elintärkeää geostrategisesta merkitystä, joka ei ole vain lähellä Venäjää, mutta on luultavasti lähes erottamattomat siitä, miten syyrialaiset ja libanonilaiset ehkä tunteneet menneisyydessä on mielestäni miten ukrainalaiset ja venäläiset tekevät nyt. He näkevät itsensä kerralla olla osa tätä yksi poliittinen toimija. On sukulaisia ​​molemmin puolin rajalta ja varmasti erityisesti Krimillä.
Nato on sanonut pari asiaa. Naton pääsihteerin Anders Fogh Rasmussen kaksi päivää sitten, helmikuun, 23 antoi lausuman, jonka mukaan Ukraina on tärkeä kumppani Naton ja Nato on ystävä Ukrainan kansaa.
Robles: tärkeä kumppani?
Rozoff: Kyllä. Vaikuttava leimansa Naton, toisin sanoen olemme merkkituotteita, olemme luoneet merkitty teidät meidän alueella ja on olemassa tulevan kokouksen puolustusministerien Brysselissä. Uskon, että se tapahtuu huomenna, kaksi päivää, 26 ja 27 aikamme täällä.
Ja siellä tulee olemaan säännöllisen reittiliikenteen kokous - Nato-Ukraina-komissio-jotain perustettu auttaa integroimaan Ukraina täysin Natoon.
Ikään kuin vallankaappaus ei olisi koskaan tapahtunut, oikea. Ikään kuin ei ollut häiriöitä. Kaikki muu on mennyt muuten syrjään. Olen varma, että julkinen liikenne, olen varma, että terveydenhuollon, olen varma, että kaikki muu on vaikuttanut tai haittaa mullistuksia Ukrainassa, mutta ei kokous, Naton ja Ukrainan komissiolle, joka aikoo mukaan niiden aikataulu huomenna.
Meillä oli tapauksia aiemmin mainita, että jopa alle Janukovitshin, ja luulet kuinka paljon pahempi se tulee olemaan nyt mitä sotilasjuntta on istutettu Kiovassa, että jopa Janukovitshin Ukrainassa tuli ensimmäinen maa sijoittaa kahteen merivoimien alusten Naton pysyvän meriliikenteeseen, yksi Välimeren, yksi Intian valtamerellä partiointioperaatio ja toiminnan Ocean Shield vastaavasti.
Ukrainasta tuli ensimmäinen ei-Naton täysivaltainen jäsen toimittaa asevoimia Naton nopean toiminnan joukkoihin. Joten prosessi integroida Ukrainan Natoon on jatkunut vuosikymmeniä. Se on tehostettu viime vuosina eikä päinvastoin. Ja että mahdollisuus esittää nyt Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten kanssa mahdollisuuden sitoa edelleen javakiinnuttaa valvoa Ukrainan.
Tämä on ehkä pahinta, mitä tapahtui meidän elinaikanamme ja en liioittele, mitä se ilmaisee: täydellinen riemuvoitto laittomuuden kansainvälisesti, täydellinen riemuvoitto kansainvälisen gangsterism ja tarkoitan iso gangsterit lännessä, jotka ovat tämän takana lopulta ja niiden kouru-Snipes ja niiden punkkarit kaduilla, jotka ovat antaneet tavaroiden heille.
Pillin muuten, kuin uusi, vaikka nesteen ja amorfinen hallinnon ja Kiovan kysyy West 35000000000 dollaria vuonna bailout rahaa.
Robles: Tämä on ensimmäinen asia, he pääsivät sinne, ensimmäinen asia, he tekivät oli sanoen: "Voi, Venäjän ja se on laitonta, koska kieli, joten siksi muut venäläiset ovat myös laittomia. Ja tarvitsemme useita miljardeja dollareita ". Se on ensimmäinen asia, he tekivät.
Rozoff: Joo, he pyytävät heidän palkka-off rahaa.
Olit kuuntelemassa haastattelu Rick Rozoff - omistaja ja johtaja pysäkki Naton verkkosivuilla ja kansainvälisten listaa.

Ei kommentteja: