Sivut

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Chávez en Aló Presidente 169: 27F fue la primera respuesta mundial al neoliberalismo | PSUV

Alo P

UUTISET

Kuva: Arkisto
Lähetyksen aikana määrä 169 sunnuntain ohjelma "Alo Presidente", johtaja bolivariaanisen vallankumouksen, Hugo Chavez viittasi tapahtumiin 27. helmikuuta 1989 "ensimmäinen maailmanlaajuisia toimia, joilla on valtava booli, uusliberalistinen suunnitelma. "
Hän korosti, että tämä päivä, joka tunnetaan nimellä "El Caracazo", oli se kirjataan päivän kansannousujen jossa Venezuelan ihmiset päättivät ottaa liput taistelun ja taistelu reagoida imperialistista politiikkaa toisella hallitus Carlos Andrés Pérez, määrääminen Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF).
Vuonna lähetysaikaa antoi 27. helmikuuta 2007 klo Miraflores Palace, Chavez sanoi, että "Eräänä päivänä kansa nousi uusliberalismia vastaan."
Komentaja sanoi, että vuonna 1989 maassa oli historiallinen tilanne moraalinen, poliittinen kaaos, jossa sosiaaliset rakenteet olivat täysin kuluneet.
"Meillä oli kaupungin päämäärättömästi, ilman hallituksen, ilman edustajia. Jotka olivat kongressissa? Muistatko nimet vanhojen crocks kongressin? Useimmat olivat liikemiehiä. Kongressissa kansanedustajat luotiin valtamediassa, heillä oli osansa siellä ", heijastuu tuolloin.
Hän totesi, että Venezuelan väestöstä kärsi tuhojen ulkomaisen velan, ryöstelyä maan, pääomien pako, yksityistäminen, inflaatio mukana kauhea lama, työttömyys ja murenee keskiluokkaan. "
Saavutuksia vallankumouksen
Aikana 169 Alo Presidente, sosialistijohtaja kyseenalaisti kohteita jotkut analyytikot, jotka uskoivat, että yhteiskunnallisten levottomuuksien nimellä "El Caracazo" ei tulossa toistu ", koska Chavez on jouset ja tyyny niitä."
"Tämän suppean analysoinnin, se on Chavez, jolla ihmisiä ja Chavez on keväällä, mutta alku, järjetöntä, täysin epätodellinen ehdottomasti epähistoriallinen oletuksesta, että nykyisessä tilanteessa on sama kuin viime", hän sanoi.
Tältä osin komentaja esitteli joitakin vertailevia tilastoja välillä 1989 ja 2007.
Hän totesi, että vuoden loppuun 1980 Venezuelan luokat löytyi upotettuna köyhyydessä, kiitos "Runaway inflaatio, devalvaatio ja jäädyttämällä palkat."
"Äärimmäinen köyhyys oli lähes 20%, mukaan uusimmat mittaukset, on 7% ja laskee edelleen, koska se on yksi kaikkein rajuja taisteluita meillä, minun hallitus ja minulle henkilökohtaisesti, äärimmäisen köyhyyden ja yleisen köyhyyden. "
Hän sanoi BKT (bruttokansantuote), joka mittaa talouden kasvu oli noin 1989 negatiivinen alueella -8,6%, kun taas lopussa 2006 kasvoi 10,3%.
Hän viittasi myös öljyn tuotannon soveltamalla suvereeni politiikan, valtion omistama Petroleos de Venezuela (PDVSA) ja kasvu valuuttavaranto.
"Vuoteen 1989 tuotettiin 1,9 miljoonaa barrelia päivässä, olemme nyt 3,2 miljoonaa, (...) valuuttavaranto, joka kertoo paljon vahvuus maan ja sen kyky käsitellä taloudellisia ja sosiaalisia haasteita vuonna 1989 Ne oli 7,400 miljoonaa, tänään yli 35 miljardia dollaria. "
Rakentaminen Sosialismi
Ylin johtaja bolivariaanisen vallankumouksen toisti ohjelmassa 27 helmikuu 2007 sen kutsutaan Venezuelan kanssa työskentelevien valtion rakentamisessa sosialistinen malli tarpeisiin enemmistön.
"Kehotan kaikkia Venezuelalaisten kaikkien yhteiskunnan aloilla antaa keskustelun, se ei pelkää ideoita. Kuka puolustaa eriarvoisuutta? Päästä eteenpäin. Ah, hyvin, kapitalistit. Se tulee ole kapitalistinen tai puolustaja kapitalismin puhua tasa-arvosta, tulla puhumaan minulle, jos he ovat rehellisiä, eriarvoisuus ", hän sanoi.
Hän korosti tuolloin, että aikana kahdeksan viime vuoden ponnistelujen Revolution keskittyi "off pumppu (eriarvoisuus), mutta ei petosta tai viisastelu," no, hyökkää pahaa, ei hyökkää antava , olisi virhe, vaikka se on populismia. "
"Kun me jakaa miljardia bolivars, miljardeja enemmän sanottavaa todella, realistisempi luku, jotta yhteisön pankit, Turn Caras Mission Robinsonin Mission Ribas, Sucre, jotta bolivarilaista koulut, bolivariaaniselle kouluissa, se johtuu siitä, että hyökkäävät väärää ongelmaa ", hän sanoi.
AVNresidente Chavez 169: 27F oli ensimmäinen maailmanlaajuinen vastaus uusliberalismin | PSUV

Ei kommentteja: