Sivut

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Crisis in Ukraine: West cannot be trusted – Christoph Horstel - News - VoR Interviews - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Ukrainan kriisin: West ei voi luottaa - Christoph Horstel - Uutiset - VOR Haastattelut - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiant03 maaliskuu 2014, 06:30

Ukrainan kriisin: West ei voi luottaa - Christoph Horstel

Ukrainan kriisin: West ei voi luottaa - Christoph Horstel

"Minusta tilanne hyvin vakava. Ensinnäkin, koska West valitettavasti yrittäessään saavuttaa aggressiivinen tavoitteet Ukrainassa, ei epäröinyt lähteä mukaan täysin mahdotonta hyväksyä radikaaleja. Meidän länsimaissa olemme yksiselitteisesti suojella itseämme tällaisten voimia. Ne ovat täysin arvaamattomia, heillä on oma ohjelma, joka on väkivaltainen suurimmaksi osaksi. Ihmiset pitävät että yksipuolinen Adolf Hitlerin aikana WW2 ", Saksan hallituksen konsulttina ja tiedottaja Christoph Horstel kertoi Venäjän Ääni.

Krimin tapahtumista. Täynnä torjumiseksi valmiutta Venäjän asevoimien niemimaalla.Miten meidän pitäisi ottaa se, tai tarkemmin sanottuna, kuinka vakava tilanne on?
Minusta tilanne erittäin vakava. Ensinnäkin, koska West valitettavasti yrittäessään saavuttaa aggressiivinen tavoitteet Ukrainassa, ei epäröinyt lähteä mukaan voida mitenkään hyväksyä radikaaleja. Meidän länsimaissa olemme yksiselitteisesti suojella itseämme tällaisia ​​joukkoja. Ne ovat täysin arvaamattomia, heillä on oma ohjelma, joka on väkivaltainen suurimmaksi osaksi. Tällaisia ​​ihmisiä asettui Adolf Hitlerin aikana WW2.
Mukaisesti sopimuksia allekirjoitettiin 21. helmikuuta antama laillinen presidentti Janukovitsh ja ulkoministerit Puolan, Ranskan ja Saksan, EU: n poliitikot ensinnäkin taata Ukrainan presidentin turvallisuutta. He laittoivat allekirjoituksensa näistä asiakirjoista. Nyt Janukovitsh on piilossa. Mitkä ovat ne sopimukset kannattaa sitten?
Ei noudata näitä tärkeitä sopimuksia, West osoittaa, ettei se ole luottamista. Tämä haittaa on hyvin vaikea purkaa. Myös kaksi muuta alueilla, joilla luottamuksen menettämiseen on korjaamatonta vahinkoa. Ne ovat neuvottelujen muodossa 5 +1 ja Syyria. En epäile, että nykyinen kehitys on merkitystä kuin ongelmia. Lisäksi siellä oli myös yritys ja vallankaappaus Venezuelassa, toinen ystävällinen maa Venäjälle.
Nykyinen hallitus Kiovassa on kehottanut Natoa puuttua tilanteeseen. Meillä on kysymys: onko hallitus oikeutettu, joka olisi Venäjän käsitellä ja Naton todellakin puuttua lopussa?
Uskon Nato tekee hyvin, jos se pitää sen puolueettomuuden. Mutta voimme helposti kuvitella, ja se on osoituksena viimeisimmät tapahtumat, että jos Ukraina on mobilisoida sen laittoman hallinnon tapa asevelvollisuus tai muita menetelmiä käytetty aikaisemmin, West voisi yrittää jatkaa lietsovat levottomuuksia kyseisessä maassa samalla tekee apua Ukrainan armeijan. Tässä tapauksessa Nato ei tarvitse puuttua, se voi toimia kiertoteitse. Tämä kaikki on helppo kuvitella ja enemmän kuin on mahdotonta kuvitella.
Mitä ymmärrät kierrellen ja mitä se yleensä tarkoittaa? Onko se ultra-oikeiston West?
Se voi olla mitä tahansa. Asetoimitukset kuulemiset, salaisia ​​tietoja luovuttamisesta venäläisten joukkojen jne.
Kuinka laillista löydät nykyinen hallitus Kiovassa?
Olen jo sanonut, että minusta on laiton. En usko, että klikki, joka on tullut valtaan siellä todella edustaa Ukraina. Jossain määrin, olen vakuuttunut, että tämä klikki yhdessä Naton kanssa pyrkiä saamaan aikaan tilanne, jossa luotettava vaalit Ukrainasta tulee mahdottomaksi. Ihmiset ovat pitkälti pelotella. En tarkoita, että 60000 ukrainalaiset, jotka ovat etsineet suojaa Venäjällä vuodesta vuoden alusta ovat samaa mieltä ja jos Nato ei ota huomioon, että se tekee kantansa erittäin haavoittuvia. Voin vain sanoa, että ystäväni ja minä hyödyntää tätä hyökätä.
Nykyisessä keskustelussa on lähinnä kyse Krimin niemimaalla. Kenen pitäisi se kuuluu mielestäsi?
Tämä on Venäjän niemimaa eikä mitään muuta. Ei voi olla kaksi lausuntoa tästä ja tämä ei suinkaan esikaupunki ajattelua. Tiedämme, miten Krimin tuli osa Ukraina - by Hruštšov päähänpisto - ja kukaan ei ottanut sitä vakavasti sitten, koska kukaan ei voinut kuvitella, että Neuvostoliitto voi romahtaa ja nykyinen tilanne voisi syntyä.Ihmisten elämään ovat mukana täällä ja parasta mitä voimme tehdä Venäjän on pitää joukot valmiina, joiden avulla voimme puolustaa Venäjän ihmiset siellä täyden tuen molemmat kamarit parlamentin. Mutta emme tarkoita etukäteen aggressiivisesti. Uskon, että voimme luottaa Venäjän näkemys tilanteesta tässä suhteessa.
Kansanäänestys pidetään Krimillä oli maaliskuun lopussa. Johtaja Krimin parlamentti on myös ilmoittanut. Mitä voimme odottaa tältä kansanäänestystä?
Uskon, ja uskon, että kaikki lännessä on samaa mieltä, äänestyksen tulos on ehdottoman selvä: joko tulee osa Venäjää tai ylläpitää itsenäisyyttä Kiovasta.
Alexander Sorkinuntijamielipide, podcasteja, video

Ei kommentteja: