Sivut

maanantai 3. maaliskuuta 2014


Kuva: PSuv Barinas
Paina PSuv / Barinas -. "Päivä elämässä Chavez" on teemana World Grand Barinas Tuitazo vuodesta Florentino viestinnällinen Guerrilla pyytää tämän 5. maaliskuuta.Tiedot toimitetaan Pedro Gerardo Nieves, valtion koordinaattori Viestintä, Propaganda ja Levottomuus PSUV Barinas ja tämä isänmaallinen sotilas pataljoona ryhmittely eri ryhmien Barinas tavallista viestintää.
Tapahtuma on osa muistoksi on antanut PSUV Barinas, Suuren isänmaallisen Pole ja Barinas ihmisiä kunnioittamaan suosikki poika, Hugo Chavez.
Alkaen 5 am asti 12 keskiyöllä, seuraavat @ GRRLLFLORENTINO Twitterin kautta, ryhmä lähetti puolen tunnin välein ", viesti ja valokuva, joka muodostaa runollisen rakastava virkistys politiikan ja päivä elämässä tämän apostoli vallankumouksellinen ", sanoi Nieves.
"Se Barinas Cradle of Revolution, alma mater Supreme Commander Hugo Chavez ja säätelevät Adan Chavez, tärkein legatee. Tähän, Hugo Chavez, sotilas elämä, rauha, sosialismi ja viestintä, Barineses antautua kunnianosoitus verkot ovat maailmanlaajuisia resonanssi, "syistä Pedro Gerardo Nieves.

Ei kommentteja: