Sivut

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Paralympic Games: logical continuation of the Olympic Games - Putin - News - Russia - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Paralympiakisojen loogista jatkoa Olympialaiset - Putin - Uutiset - Venäjä - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video05 maaliskuu 2014, 06:15

Paralympiakisojen loogista jatkoa Olympialaiset - Putin

Paralympiakisojen loogista jatkoa Olympialaiset - Putin

Vladimir Putin antoi haastattelun Channel One, RTR, NTV, ja RBC TV omistettu paralympiakisojen Sotshissa. Venäjän presidentti puhui valmistelut Pelit ja jaetun hänen odotuksiaan.

S.BRILEV: Vladimir Vladimirovitš, nyt ympäröi näytöt, jotka lähettävät paralympialaisten kilpailuja. Ja vain muutaman päivän, kuten yleisradiotoiminnan käydään meidän logot RTR tv-kanavan logo, ja Sasha RBC (yhtiömies).
A.LUBIMOV: Olemme päättäneet tukea yksityisen kanavan RBC. Mielestäni on tärkeää edistää tällaisten tapahtumien keskuudessa eliitti, poliitikkojen, bisnessmen ...
Vladimir Putin: Taisin kerran yritti ylistän sinua siitä.
S.BRILEV: Olemme nyt alkamassa yleisradiotoiminta avaaminen paralympialaisiin tapahtuu vain muutaman päivän ja tunnin.
On outoa verrata paralympialaisiin kanssa Olymics ja kysymys mikä on parempi on myös väärä. Mutta mitä odotuksia olet lähestyi paralympialaiset, jotka ovat looginen jatko olympialaisissa?
Vladimir Putin: Haluan yhtyä siihen, mitä juuri sanoitte: paralympialaisten ovat looginen jatko olympialaisiin. Jos katsot taaksepäin historiassa, näihin kilpailuihin alkoi vuonna 1948, ne olivat enne paralympiakisojen mielestäni se kaikki alkoi Isossa-Britanniassa. Näissä kilpailuissa paljon ihmisiä pyörätuolissa tapahtui, jotka olivat käytössä aikana toisen maailmansodan. Ja vähitellen se kasvoi paralympialaisten liikkeen: Luulen, vuonna 1960, ensimmäisen paralympiakisojen kilpailut järjestettiin, ja vuonna 1976, jos muistan, ensimmäinen paralympiakisojen tapahtunut. Ja tässä mielessä tietenkin paralympialaisten ovat looginen jatko olympialaisissa.
Millaisia ​​odotuksia? Vakavin niistä, koska ensinnäkin yleisön paralympialaisiin on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Ja suoraan sanottuna, meille se on tärkeää, että ihmiset nähdä rajoittamaton kriisinhallintakyvyt urheilijoiden vammaisille. Tämä tuo yhteiskunnan oikealla tavalla. Tämä kannustaa hallinnollisia rakenteita kaikilla tasoilla luoda esteettömän ympäristön.
S. BRILEV: Ei vain urheilussa, mutta yleensä.
Vladimir Putin: Ei vain urheilussa vaan kaikkialla. Se muistuttaa meitä siitä ongelmia.
Muuten, luultavasti ensimmäistä kertaa Venäjällä täällä Sotshissa olemme toteuttaneet koko kompleksi ohjelmien esteettömän ympäristön. Ja toivon, että alueiden tulee jatkuvasti työskentelee luomaan esteettömän ympäristön koko maassa. Olemme allekirjoittaneet asianomaista kansainvälistä yleissopimusta, meillä on sisäisiä ohjelmia, mutta se vaatii jatkuvaa huomiota hallinnon kaikilla tasoilla.
Ja tärkeintä odotuksia. Odotan voiton meidän Paralympians.
S. BRILEV: Tarkoittaako tämä, että et ole varovainen tällä kertaa sen jälkeen voiton olympialaisissa?
Vladimir Putin: Ei, en varovaisia. En kerro kuinka monta voittoa ja mitkä. Mutta me tietysti odottavat voittoja varsinkin kun tiedetään kriisinhallintakyvyt Paralympians.Aiemmissa paralympiakisojen tiedätte, he olivat ensimmäisten joukossa, he olivat ensin.Ja johtajat Kansainvälisen paralympiakomitean sanovat, että he odottavat Venäjän Paralympians merkittävin esityksiä. Ja niin teemme mekin.
I.ZEYNALOVA: Vladimir Vladimirovitš, tapaamisessamme ennen olympialaisia, sanoitte, että työsi aikataulu ei ole peruttu, kyse on politiikasta, mutta löydät aikaa ja käydä kaikissa kilpailuissa, jossa voit saada, jos olet on vapaa aikaväliä. Ja me jatkuvasti näin sinut seisoo aikana jääkiekko-ottelut ja taitoluistelu.
Missä Aiotko mennä tällä kertaa? Aiotteko mennä paralympialaisten kilpailuihin?
Vladimir Putin: Kyllä, haluaisin todella mielelläni.
Esimerkiksi nyt he osoittivat reki jääkiekko ruudulla. Tiedätkö, sain todella kiinnostunut, että tapahtumat: on niin paljon intohimoa siellä, intensiteetti taistelu on peräti olympialaisten aikana. Olisin varmasti ihanaa mennä katsomaan, mutta en tiedä aikataulu urheilutapahtumia. Tietenkin minä tulen avaamista. Olen myös kiinnostunut Ski Racing.
Tiedäthän, kun paralympialaisten urheilijat osallistuvat alppihiihto, se on epätodellinen, se on aivan sirkustaiteen. En tiedä juuri nyt, joten en voi sanoa, mitä kilpailuja voin osallistua, mutta olisin todella mielelläni.
I.ZEYNALOVA: Ja niitä tapahtumia, että et voi osallistua esimerkiksi reki jääkiekko, voisitteko katsoa sitä televisiosta?
Vladimir Putin: Yritin katsella olympialaisia ​​televisiosta, ja tietysti yritän katsella paralympialaisiin.
K.KIKNADZE: Vladimir Vladimirovitš, alkaen moraalisesta näkökulmasta, nämä tapahtuma, joka on edessämme ei ole yhtä suurta vastuuta, että nämä «17 hetkiä keväällä», joka on juuri läpäissyt. Ihmiset tulevat meille, joille urheilu ei ole vain osa heidän elämäänsä, se on olennainen osa elämää ja enemmän, joskus ne ovat riippuvaisia ​​urheilumenestyksen. Ja he ovat kiitollisia.
Halusin tietää, oli 112 ehdokkaita maajoukkueen ja lopulta 64 liittyi siihen. Mitä haluaisit sanoa niille ihmisille, jotka eivät tee sitä?
Vladimir Putin: Tiedätkö, en usko, että he tarvitsevat minkäänlaisia ​​suosituksia. Kaikki ne, jotka olivat ehdokkaita paralympialaisten joukkue, ovat kaikki merkittäviä urheilijoita.Tämä tarkoittaa, että he ovat ihmisiä, joilla on luonnetta. Enkä usko, että he tarvitse mitään mukavuutta. He jatkavat kouluttaa ja olen varma, että he osallistua muihin kilpailuihin ja jos ikä sallii, he yrittävät olla osa paralympialaisiin joukkue ja käyttäytyvät riittävän. Ne täytyy vain työskennellä ja olen varma, että näin se tulee olemaan.
A.Lubimov: Ne eivät ole vain ihmisiä rajoittamattoman mutta rajattomat mahdollisuudet. Itse asiassa meillä alkoi tukea paralympialaisiin, koska se on esimerkki meille kaikille uskomattoman rohkeutta ja voimaa luonnetta. Siksi me lähettää tästä.
Ainoa asia, joka mielestäni, en tiedä, ehkä se ei ole kuin tämä kaikissa maissa ... Sanot, että kun 1948 siellä oli asteittainen nostaminen paralympialaisten liikkeen. Se ei ole kuin tämä täällä. On tärkeää, että ihmiset katsella sitä meidän kanavalla «Rossiya-2» niin että he voisivat tuntea, että on 3 miljoonaa vammaista tässä maassa, heidän täytyy työskennellä ja he tarvitsevat apua. Ja ihmiset vain siirtää ne kaduilla. Meillä on ongelma tässä, meillä ei ole tarpeeksi propagandaa, kun se tulee hyviä tekoja.
Vladimir Putin: Olen samaa mieltä. Tässä tapauksessa paljon asioita riippuvaisia ​​meistä, joukkotiedotusvälineitä, erityisesti sähköisissä tiedotusvälineissä. On ihmisiä, jotka ovat jatkuvasti kirjoilla urheilussa kattavuus, on niitä, jotka ovat siirtäneet ammattiaan toiseen suuntaan, mutta te tiedätte, että urheilu journalismi, varsinkin urheilun tv journalismi on hyvin selkeä asia, koska se on erittäin tärkeää osoittaa intensiteetti taistelu, kauneus liikkeen, kestävyyttä ja kuntoa urheilija. Tämä edellyttää erityistä ammattitaitoa. Ei riitä osoittamaan, miten mies hyppää tai jääkiekon tai luistelu, hiihto yhdestä kamerasta toiseen. Se on taidetta näyttää kauneuden urheilulaji ja se on paljon vaikeampi osoittaa kauneus paralympialaisten urheilun.
Joten tehokkuutta propagandaa piilee paljon niitä ihmisiä, jotka tekevät tällaista työtä.Tietenkin paljon vastuu hallitusta, mutta ilman teidän tukeanne, ilman ammattitaitoa ei ole mahdollista.
I.ZEYNALOVA: Vladimir Vladimirovitš, arvioinnista lähetystuntia olympialaisissa, ainakin ensimmäisen Channel olivat uskomattoman korkea. He ovat voittaneet kaikki reconrds. Ihmiset halusivat nähdä, että koska ihmiset tarvitsevat tätä iloa, tämä onni, tämä tunne juhla. Jos puhumme paralympialaisiin, miten voimme muuttaa asennetta yhteiskunnan nykyiseen tilanteeseen? Nämä ihmiset ovat supersankareita, ihmisiä, joilla on rajaton ominaisuuksia. Miten muuttaa asennetta yhteiskunnassa niin, että juhlat eivät ole yli, kun paralympialaisiin päättyy? Miten saada ihmiset ajattelemaan niitä ihmisiä, jotka elävät aivan toisenlaista elämää?
Vladimir Putin: Hallituksen pitäisi tehdä enemmän vammaisten ja vammaisten, se tulisi luoda edellytykset vapaassa ympäristössä kaikkialla, kaikissa osissa maata. Yksi tärkeä asia pitäisi olla täällä, yksi keskeinen tekijä on luoda edellytykset vammaisten.En aio luetella kaikkea juuri nyt, mitä parhaillaan tapahtuu hallituksen vaatimaan yrityksiä luomaan työpaikkoja vammaisille. Erityiset edellytykset yrityksille syntyy, mutta valitettavasti nyt se on erittäin pieni ja ei riitä.
Siksi tavoite paralympialaisiin, kuten olette oikein todennut ja olen täysin samaa mieltä kanssanne on tehdä julkinen ja valtion virkamiehet kaikilla tasoilla aina muistaa se.Mutta se tarkoittaa, että hallituksen politiikka pitäisi toimia, että tällaisia ​​ohjelmia olisi olemassa ja joukkotiedotusvälineiden pitäisi tukea meitä tässä. Ja jos huomaat, että viranomaisten, kuntien tai liittovaltiotason, sillä ei ole väliä, eivät toimi tarpeeksi kovaa, että (ja minun ei pitäisi edes mainita, että te tiedätte tämän paremmin) kannattaa vielä kerran ulos puutteita.
S. BRILEV: Vladimir Vladimirovitš, luulen että suurin osa venäläisistä olympialaisten aikana tukivat paitsi meidän urheilijoita ja mitali voittajat (olet jo antanut, pitää niitä), mutta myös urheilijoiden naapurimaista. Olin todistajana itse ja se on erittäin miellyttävä, miten lämpimästi urheilijoita Georgia tervehti: yksi taitoluistelija ja yksi laskettelurinteessä. Kaikki tukivat Valkovenäjä Domracheva, samoin kuin kaikki olivat tyytyväisiä Ukrainan naisten ampumahiihtäjät. Kaiken kaikkiaan, se ei ole salaisuus, että monet venäläiset eivät ole ainoastaan ​​huolissaan maamme vaan naapurimaiden samoin. Silmiin, jotka ovat kansamme? Ketä tukea lukuun ottamatta venäläisiä?
Vladimir Putin: Uskon, että kun meillä isäntä suuria kansainvälisiä kilpailuja, kansamme ovat kaikille vieraille. Ensinnäkin meidän urheilijoiden vieraille. Meille kaikki ovat tasa-arvoisia.

Ei kommentteja: