Sivut

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

All sides to lose from US sanctions against Russia over Ukraine – analyst - News - Russia - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Kaikkia osapuolia menettää Yhdysvaltain pakotteita Venäjää vastaan ​​Ukrainassa - analyytikko - Uutiset - Venäjä - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International a05 maaliskuu 2014, 17:09

Kaikkia osapuolia menettää Yhdysvaltain pakotteita Venäjää vastaan ​​Ukrainassa - analyytikko

Kaikkia osapuolia menettää Yhdysvaltain pakotteita Venäjää vastaan ​​Ukrainassa - analyytikko

Krim valmistautuu ajaa kansanäänestyksen tila autonomian.Kiovan yrittää saada ystäviä, mutta toistaiseksi vain Yhdysvalloissa on innokas kommunikoida nykyisen Ukrainan viranomaisten. Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry on keskustellut ehtoja rahoitusavun myöntämisestä Ukrainalle kanssa Arseni Yatsenyuk. Lainan määrä olisi miljardi dollaria.Osittain tämä tehdään avulla Kansainvälinen valuuttarahasto.IMF on nyt Kiovassa, osapuolet keskustelevat edellytykset määrärahat.

On jo selvää kuitenkin, että Ukraina on jäädyttää eläkkeet ja nostaa hintoja asuntojen ja julkisissa laitoksissa. Samaan aikaan, Yhdysvaltain kehottaa Eurooppaa määrätä seuraamuksia Venäjää vastaan, mutta useat maat ovat jo vastustaneet tätä aloitetta.
Päätöslauselma Ukrainan kriisi on yksi eniten keskustelua aiheista maailmassa.Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ja Saksan liittokansleri Angela Merkel puhui siitä puhelimessa eilen. Yhdysvaltain presidentti ehdotti kansainvälinen tarkkailuoperaatio Krimillä, joka suojaa etnisten venäläisten. Venäjä on avoimesti ilmaissut kantansa Ukraina. Presidentti Vladimir Putin kokouksessa tiistaina, vastasi toimittajien polttavia kysymyksiä. Erityisesti presidentti korosti, että Venäjä ei aio liittää Krimin. Samaan aikaan, autonominen tasavalta on täydessä vauhdissa valmistautuu kansanäänestyksen sen tulevasta asemasta.
"Venäjän johto on julkisesti korostanut, että se tunnustaa nykyisten rajojen Ukrainan ja aikoo ole alueellisia muutoksia. Tästä huolimatta alueen asukkaat ovat päättäneet ajaa kansanäänestyksen, joka on ajoitettu 30. maaliskuuta. Se ei vielä tunneta, mitä kysymyksiä se ominaisuus, mutta epäilen, että kysymys eroamisesta Ukraina on joukossa ", vanhempi tutkija RAS instituutin Venäjän historia Andrei Marchukovuskoo.
Vaikka Krim ei todennäköisesti irrottautua Ukraina, Kiova ei vieläkään luoda yhteyksiä autonomisen tasavallan. Pääministeri itsehallintolain Sergei Aksenov vaatii, että nykyiset edustajat Rada eivät ole oikeutettuja viranomainen. Amerikkalaiset ovat päinvastoin, innokas kommunikoida Kiovan viranomaiset. Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry vieraili Kiovassa, missä hän tapasi pääministeri Arseni Yatsenyuk. He ovat keskustelleet luvannut Yhdysvaltain lainatakauksista miljardia dollaria. Samalla Yatsenyuk on jo ilmoittanut, että Ukraina täyttää kaikki ehdot IMF saavuttamiseksi lainan. Tämä tarkoittaa Ukrainalaiset pitäisi odottaa eläkeikää nostaa ja kaasun hintojen nousevan. Andrei Marchukov sanoo, että se ei ole yllätys, että nykyiset viranomaiset ovat sopineet niin helposti kovia uudistuksia vaati West.
"Nykyinen Kiovan hallinto ovat mitä voit soittaa US nimitettyjen, heidän nuket, heidän kätyrinsä. Ne ovat täysin vaikutuksen alaisena Yhdysvaltojen ja useiden muiden ulkomaisten toimijoiden EU ensiksi. Luulen, että niin sanottu Ukrainan viranomaisten suorittamaan tarvittavat tahtoa ilmoittanut niitä Washington. "
Samaan aikaan Yhdysvallat uhkaa edelleen Venäjän taloudellisia pakotteita.Yhdysvallat on yrittänyt suostutella Euroopan maita tekemään samoin, kuitenkin aikana ylimääräisessä kokouksessa EU: n ulkoministerit, Saksa, Italia, Ranska ja Espanja vastustivat aloitetta. Venäjän ulkoministeriö kutsui tällaiset toimet "seuraamusten klubi"."Tunnepitoinen vastaus ja pettynyt jättämällä tahtonsa, alistamaan toisia oman käsitys" oikeasta ja väärästä ", etusija järkeä ja logiikkaa", ulkoministeriön virallinen edustaja Alexander Lukashevich sanoi. Mutta kaikkein vaarallisin asia tässä tilanteessa on se, että poliitikot eivät ota huomioon taloudellisia vaikutuksia, johtaja PKF International Institute for Strategic Analysis Igor Nikolayev sanoo.
"Meidän on pidettävä mielessä, että molemmat osapuolet ovat menossa menettää jos pakotteet pannaan täytäntöön. Kansainvälisten käytäntöjen aina osoittavat tämän. Se on puhdasta talouteen, valitettavasti poliitikot usein tapana sivuuttaa tätä. Jos he olisivat yrittäneet laskea hintaa, olen varmoja, että he ovat sopeuttaneet poliittisia päätöksiä. Mutta nyt se on silloin, kun taloudellisia seurauksia ei voida välttää, ja me kaikki häviämme seurauksena ", hän lisää.
Uhkakuvista huolimatta Venäjä ei aio muuttaa kantaansa siitä päätöslauselman Ukrainan kriisin. Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov totesi tämän kokouksen aikana johtajan kanssa eurooppalaisen diplomatian Catherine Ashton. Lavrov korosti, että tilanne voidaan vakauttaa, jos puolin pysyä perusperiaatteet sopimukseen kriisin ratkaisemisessa Ukraina allekirjoittivat 21. helmikuuta. Tämä sisältää perustuslain uudistamista, jossa otettaisiin huomioon kaikkien edun alueilla Ukrainassa ilman poikkeuksia, kun taas laittomien aseellisten ryhmien on riisuttava aseista ja pakko lähteä kaduille Ukrainan kaupungeissa.
Venäjä , Ukraina , USA , pakotteet , Venäjäjankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

Ei kommentteja: