Sivut

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Estonia confirms authenticity of Paet-Ashton conversation on Kiev snipers - News - World - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Viro vahvistaa aitouden Paet-Ashton keskusteluun Kiovan snipers - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video05 maaliskuu 2014, 19:15

Viro vahvistaa aitouden Paet-Ashton keskusteluun Kiev ampujat

Viro vahvistaa aitouden Paet-Ashton keskusteluun Kiev ampujat

Viron ulkoministeriö on vahvistanut aitouden puhelinkeskustelun julkaistaan ​​Internetissä välillä ulkoministeri Urmas Paet ja EU: n korkean edustajan ulkoasioiden Catherine Ashton tapahtumien yhteydessä Ukrainassa, lehdistöpalvelu Viron ulkoministeriön raportoi.

"On erittäin valitettavaa, että tämä Salakuuntelu tehtiin. Se ei ole sattumaa, että tämä keskustelu on lähetetty (Internetissä) tänään", Paet sanoi. Aiemmin hän sanoi, että keskustelun Ashton tapahtui viime viikolla, heti pään UM: n paluu Ukrainasta Viroon.
"Minun keskustelun Ashton käytiin viime viikolla heti vierailuni Ukrainaan. Tuolloin olin Virossa jo", hän sanoi.
Diplomaatti pidättäytyi yksityiskohtaisempia kommentteja kunnes hän "näkee tallennus".
Paet sanoo hän käytti ministeriön matkapuhelin puhuu ja ei ole aavistustakaan, miten tietoja vuoto tapahtui
"En tiedä, onko minun puhelimeen tai yhden kuuluvien Ashton oli painanut. Toimittajana" Postimees "sanomalehti kertoi tietovuodosta. Meillä on asianomaisten elinten, jotka tekevät parhaillaan tutkimus selvittää, miten tällainen asia tapahtui. Ei ole mitään järkeä tehdä olettamuksia nyt. Voimme vain ilmaista omia olettamuksia yrittää selittää, miksi tämä ääni ennätys oli lähetetty Internetin viikon kuluttua uusi hallitus aloitti tehtäviensä hoitamisessa ", Paet sanoi.
Viron Ministeri sanoi myös, että oli tarpeen suorittaa riippumattoman tutkimuksen dramaattisia tapahtumia, joihin kuolee ihmisiä aikana rallit Maidan aukiolla Kiovassa.
"Tutkijoiden on selvittää, mitä todella tapahtui Kiovassa. Monet ihmiset haluavat riippumaton tutkimus suoritettava Ukrainassa. Ihmiset vastuussa rikoksista Maidan aukiolla Kiovassa tulee olla lain mukaan rangaistavaa," diplomaatti sanoi.
"Ja silti, ihmiset ovat vakavasti huolissaan siitä, että uusi koalitio on haluttomia tutkimaan mitä todella tapahtui siellä. Käsitys siitä, että joku uudesta koalitio, ei Janukovitsh, oli takana ne ampujat on yhä vahvistua päivä päivältä ", Paet sanoi puhelinhaastattelussa puhua Ashton.
Välistä keskustelua Paet ja Ashton pidettiin 26. helmikuuta, kun Paet vieraili Ukrainassa. Keskustelun aikana, Paet kertoi, mitä hän oli oppinut kokouksissa Kiovassa, ja ilmaisi huolensa tilanteesta, lehdistöpalvelu sanoi. Erityisen kiinnostavia innostui Paet sanat viitaten lääkärin Olga Bogomolets joka oli lääkinnällistä apua uhreille Maidan, noin tarkka-ampujat ampuvat ihmisiä Kiovassa.
Tarkka-ampujat, jotka ampuivat mielenosoittajia ja poliisi Kiovassa väitetään palkkasi Maidanissa johtajat, mukaan vuotanut puhelinkeskustelun EU: n ulkoasioiden johtaja Catherine Ashton ja Viron ulkoministeri, joka on syntynyt verkossa.
"Siellä on nyt vahvempi ja vahvempi käsitys, että takana tarkka-ampujat, se ei ollut Janukovitshin, mutta se oli joku uudesta koalitio", Paet sanoi keskustelun aikana.
"Luulen, että me haluamme tutkia. Tarkoitan, en valita, että ylös, se on mielenkiintoista. Gosh", Ashton vastasi.
Puhelun tapahtui sen jälkeen, kun Viron FM Urmas Paet vieraili Kiovassa 25. helmikuuta huipulla väliset yhteenotot pro-EU mielenosoittajien ja turvallisuusjoukkojen Ukrainan pääkaupunki.
Paet muistutti myös hänen keskustelun lääkäri, joka piti tätä ampui tarkka-ampujat Kiovassa. Hän sanoi, että mielenosoittajat ja poliisi ammuttiin samat ihmiset.
"Ja toiseksi, mikä oli varsin häiritsevää, tämä sama Olga [Bogomolets] kertoi myös, että kaikki todisteet osoittavat, että ihmiset, jotka saivat surmansa tarkka-ampujat molemmilta puolilta, joukossa poliiseja ja ihmisiä kaduilla, että ne olivat samat ampujat tappaa ihmisiä molemmilta puolilta, "Viron FM painotti.
Ashton reagoi tietoja sanomalla: "No, joo ... se on, se on kauheaa."
"Niin, että hän sitten myös näytti muutamia kuvia hän sanoi, että lääkäri hän voi sanoa, että se on sama käsiala, sama tyyppi luoteja, ja se on todella huolestuttavaa, että nyt uusi koalitio, että he eivät halua tutkimaan, mitä tarkalleen ottaen tapahtui ", Paet sanoi.
Venäjän Ääni, RT, TASS

Ei kommentteja: