Sivut

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Nationalistit Edistämme ottamisesta kansalaiseksi venäläisiä Ukrainasta

Julkaistu aika: 24 helmikuu 2014 13:54
Ihmiset aalto Venäjän lippujen kun he protestoivat keskellä eteläisen Ukrainan kaupunki Sevastopol, tärkein perusta Venäjän Mustanmeren laivaston, 23. helmikuuta 2014 (AFP Photo / Vasily Batanov)
Ihmiset aalto Venäjän lippujen kun he protestoivat keskellä eteläisen Ukrainan kaupunki Sevastopol, tärkein perusta Venäjän Mustanmeren laivaston, 23. helmikuuta 2014 (AFP Photo / Vasily Batanov)
Ukrainan nationalistit viittaa Venäjän kielen voitaisiin kieltää maassa, joten populistinen Venäjän kansallismielisen LDPR osapuoli ehdottaa nopeuttamalla Venäjän kansalaisuuden etnisten venäläisten Ukrainassa ja heidän perheilleen.
MP Ilya Drozdov on liberaali puolue Venäjän maanantaina aloitti lakiesityksen, joka sallii Venäjän kansalaisuuden kuuden kuukauden kuluessa, jos hakija menestyksellisesti todistaa hänen tai hänen venäläisen etnisyys. Tämä voidaan tehdä esittämällä asiakirjat, jotka osoittavat, että oman esi-isiä oli Venäjän kansalaisuuden syntymän. Poliitikko mainitsi myös isovanhemmat ja iso-isovanhemmat, ilmeisesti tarkoittaa, että kansalaisuuden Neuvostoliiton ja Venäjän keisarikunnan voi laskea yhtä hyvin.
Drozdov korosti, että hänen ehdotustaan ​​tuli siitä, koska nykyinen poliittinen tilanne Ukrainassa. "tämän tarkistuksen hyväksyminen olisi mahdollista laillisesti käyttää alttius muuttaa Ukrainan kansalaiset Venäjän etnisyyden, jotka haluavat saada Venäjän kansalaisuuden , "lainsäätäjä selitti. Hän lisäsi, että mahdollinen tulva venäläisiä auttaisi vakauttamaan niiden määrä maassa ja estää niiden korvaamista ihmisiä Keski-Aasian valtioissa.
Sunnuntaina Ukrainan parlamentti perui 2012 laki "valtion Kielipolitiikka", joka mahdollisti maan eri alueiden lisätä useampia virallisia kieliä nykyisten Ukrainan, jos kielillä käytti yli 10 prosenttia väestöstä. Lain oli alun perin hyväksyttiin etuja venäjänkielisten teollisuuden itäosassa maata, jossa paikalliset lainsäädäntöelimet nopeasti virallisesti tunnustettu venäjän kieli, mutta hyötyi myös kaksi Länsi-alueita, jotka ovat ottaneet käyttöön Romanian ja Unkarin virallisiksi kieliksi, ja Krimin alueen, jossa Monet ihmiset puhuvat tataari. Tällä hetkellä Itä-alueilla on massa mielenosoituksia vastaan ​​"Maidan" politiikkoja ja vastanimitetyn virkamiesten ja kaikkea vastaan ​​loukkaamista venäjänkielisen väestön.
Joidenkin lähteiden mukaan, johtaja vapauspuolueen Oleg Tyagnibok on äskettäin puhui hänen kannattajansa Kiovassa ja sanoi, että käyttö venäjän kielen olisi kriminalisoitava ja kaikkien etnisten venäläisten olisi riisuttu kansalaisuuden ja elää ei-kansalaisen asema .
Samaan aikaan, Tyagnibok on sanonut, että viime peruuttaminen Kielilain oli teknisiä ja lupasi esitellä uuden tasapuolisen laskun lähitulevaisuudessa. Hän ei antanut yksityiskohtia.
Venäjällä oli yksinkertaistettu menettely kansalaisuuden asukkaille entisen Neuvostoliiton tasavaltojen alkaen Neuvostoliiton hajoamisen vuoteen 2009 asti. Yli 2 miljoonaa ihmistä on käyttänyt tätä järjestelmää ja tulla venäläisiä. Sääntö ei ole koskaan etnisin perustein, vaikka - esimerkiksi monet asukkaat Etelä-Ossetian on etnisiä Ossetiaa - kaukasialaisista Iranin juuret - ja silti monet heistä ovat saaneet Venäjän passin toivovat suojaa naapurimaiden Georgia.
Vuonna 2012 Vladimir Putin ilmaisi, että yksinkertaistetaan kansalaisuuden menettelystä asukkaille entisen Neuvostoliiton ja jälkeläisiä Venäjän siirtolaisia, mutta se ei ole vielä päättynyt lakia.
Venäjän suurlähettiläs Ukrainassa on muistettava Moskovaan neuvotteluihin yhteydessä poliittinen tilanne maassa. Maanantaina Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev kommentoi. " Emme ymmärrä, mitä siellä tapahtuu, on olemassa todellinen uhka etuja ja elämää ja terveyttä kansalaisille ", hän totesi.
Medvedev myös lisäsi, että tällä hetkellä Ukraina puuttui laillisten edustajien viranomaisen ja ihmetteli yli läntiset poliitikot tilalla vastapäätä mielipiteitä.
"Tarkkaan ottaen, tänään ei ole ketään kommunikoida. Oikeutusta useita vallan elinten on valtava epäilystäkään ", pääministeri sanoi lehdistötilaisuudessa. Jos ajatellaan ihmisten musta naamarit kävellen Kiova Kalashnikov kiväärit hallitus, niin se on vaikeaa meille työskennellä sellaisen hallituksen kanssa ", Medvedev totesi.
Jotkut meidän ulko-, läntiset kumppanit päinvastaista mieltä, he ajattelevat nämä ihmiset oikeutetulta vallan elimet. En tiedä, mitä perustuslaki ja mitä lakeja ne lukenut, mutta en pidä, että se on jonkinlainen omatunto poikkeavuus kun soitat jotain laillista vaikka todellisuudessa se ​​on seurausta kapina ", venäläinen virkamies kertoi toimittajille.

Ei kommentteja: