Sivut

perjantai 7. maaliskuuta 2014


Moskova syyttää Yhdysvaltain diplomaattien "nukketeatteria" Ukraina

Julkaistu aika: 18 helmikuu 2014 09:06
Muokattu aika: 19 helmikuu 2014 09:54
Kiev 17. helmikuuta 2014. (AFP Photo / Sergei Supinsky)
Kiev 17. helmikuuta 2014. (AFP Photo / Sergei Supinsky)
Johtava Venäjän ulkoministeriö virkamies on tuominnut Yhdysvaltain ulkoministeriö pyrkii vaikuttamaan poliittiseen tilanteeseen haihtuvia Ukrainassa ja varoitti, että tällainen käytös voi johtaa traagisiin tuloksiin.
Yhdysvallat yrittää asettaa " Länsi vektori kehityksen "Ukrainaa samalla camouflaging aikeestaan ​​puhelut olla estämättä vapaata valintaa Ukrainan kansan, Venäjän uutistoimistot lainasi ministeriön Aleksandr Lukashevich sanoneen.
Venäläinen diplomaatti kutsutaan tällaista asennetta " nukketeatteria ", lisäten, että hiljattain antama lausunto Yhdysvaltain ulkoministeriön tiedottaja Marie Harf oli tyypillinen esimerkki. Selvitys, Yhdysvallat antoi ohjeet koskien tulevia toimia Ukrainan hallituksen, Lukashevich sanoi. Tällainen ohjeet mukana kysyntä lopettaa kaikissa tapauksissa vastaan ​​osallistujat mellakat, ja heti alkaa muodostaa usean osapuolen tekninen hallituksen, Venäjän virallisten totesi.
Tällainen US käytös on hyvin tunnettu ja se johtaa traagisiin tuloksiin, ulkoministeriön edustaja korosti.
Lukashevich sanoi myös, että Yhdysvallat oli ilmeisesti alkanut " valu "tulevien paikkoja teknisen Ukrainan hallitus, tai ainakin sellainen johtopäätös voitaisiin tehdä puhelinkeskustelun alkuun Yhdysvaltain diplomaatteja, jotka oli julkistettu YouTubessa. Vuonna leikkeen ilmestyi internetissä helmikuun alussa, Washington n uusi huippumalli diplomaatti Euroopassa, Victoria Nuland, kuuluu sanonta "f ** k EU" puhuessaan Yhdysvaltain suurlähettiläs Ukrainassa, Geoffrey Pyat, miten lopettaa käynnissä Ukrainan poliittisesta kriisistä. keskustelu jatkuu Nuland viittaa siihen, että yksi Ukrainan oppositiojohtajan, Vitaly Klichko ei sovi hallituksen työtä ja olisi tieltä toisen ehdokkaan, Arseni Yatsenyuk.
Tuoreena väkivaltaisuudet puhkesivat Kiovan kaduilla tiistaina Venäjän ulkoministeri antoi toisen lausunnon. Se katsoo kriisi " suoraa seurausta sallivuuden politiikan hoitaa nämä läntiset poliitikot ja eurooppalaisiin rakenteisiin, jotka olivat alusta alkaen läpi sormien on aggressiivinen toimia radikaalien voimien Ukrainassa . "ministeriö lisäsi, että tällainen asenne oli kannustamalla radikaalit kärjistyä väkivaltaa ja edelleen provosoida vastustajaansa.
Venäläiset diplomaatit jälleen kehotti Ukrainan opposition luopumaan uhkia ja uhkailusta ja aloittaa mielekkään vuoropuhelun viranomaisten kanssa, jotta voitaisiin ottaa maata pois syvästä kriisistä.
Venäjän poliitikot ovat toistuvasti kehottanut ulkomaisia ​​kollegoitaan pidättäytymään puuttumasta Ukrainan poliittinen kriisi. Tammikuussa ylä-ja alahuone Venäjän parlamentti hyväksyi erilliset julkilausumat joka kutsui levottomuuksia Kiovassa järjestetään kampanja, jonka tavoitteena on syrjäyttää laillisesti luottamushenkilöille. Venäjän Kansanedustajat varoitti myös, että Ukrainan kriisi voi olla vakavia seurauksia maan kansan, valtiollisen ja alueellisen koskemattomuuden.
Presidentti Vladimir Putin ilmaisi myös huolensa Ukrainan poliittinen tilanne tammikuun lopulla, mutta vakuutti, että Venäjä ei peruuta apuaan Ukrainan taloutta ja ihmisiä, jos Ukraina on myös kunnioittaa sopimuksia.
Joulukuun puolivälissä Venäjän ja Ukrainan presidentit sopineet suunnitelmasta, jonka mukaan Venäjä on ostamassa $ 15 miljardia Ukrainan velkaa 2 vuoden joukkovelkakirjalainoja ja myös Ukrainalle 3500000000 dollaria alennuksen ostettavan maakaasun puolesta valtionyhtiöiden Gazpromin. Ukrainalaiset maksaa 268,5 dollaria per tuhat kuutiometriä maakaasua sijasta 400 dollaria, lähes 33 prosentin alennuksen.
Äskettäisessä hallinnon konferenssi Putin puhui tuen suunnitelman ja kertoi virkamiehet että kaikki sopimukset Ukrainan kanssa on kokonaan täytetty. Kuitenkin presidentti totesi Venäjän odottaa Ukrainan uuden hallituksen muodostamiseksi ennen suorittaa velvoitteensa.

Ei kommentteja: