Sivut

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Duuma vaatii ulkomaiset poliitikot lopettaa yllyttäminen Ukrainan kriisi

Julkaistu aika: 22 tammikuu 2014 09:10
Muokattu aika: 22 tammikuu 2014 21:48
19 tammikuu 2014.  (Reuters)
19 tammikuu 2014. (Reuters)
Venäjän alahuoneen on kulunut yksimielisen julkilausuman, että meneillään paheneminen poliittinen ja sosiaalinen tilanne Ukrainassa pitäisi syyttää paitsi vastustavansa jyrkästi, mutta myös tiettyjä ulkomaisia ​​poliittisissa piireissä.
Väittämä "On paheneminen Ukrainan tilanteesta", laatiman parlamentaarisen komitean IVY kysymykset ja Euraasian Integration, hyväksyttiin yksimielisesti keskiviikkoaamuna.
Asiakirja puhallettu Ukrainan mielenosoittajia sanoen niiden toiminta kasvaa mittakaavassa ja kiristymässä.
Pohjimmiltaan on yritetty väkisin kaataa laillinen valta oppilaitosten maassa , "Venäjän kansanedustajat totesi.
Pro-oppositio mellakoijia ovat käynnistämässä rankaisematta rallia, miehittää ja estää erilaisia ​​hallinnollisia rakennuksia ja tuhoamalla historiallisia monumentteja, mukaan lukien pystytetty muistoksi sankareita, jotka menehtyivät WWII. Lainsäätäjien, jotka yrittävät ylläpitää järjestystä ovat hyökänneet järjestäytyneet ryhmät ihmiset käyttävät aseita ja bensiiniä pommeja, selvitys lukee.
On valitettavaa, että kaikki nämä tapahtumat ovat aiheuttaneet ja jota edustajien poliittinen oppositio, joka kyynisesti kutsuvat itseään kannattajia demokratian ", se toteaa.
Vastuu nykyisen kriisin olisi jaettava Länsi poliitikot, jotka tylysti häiritä Ukrainan sisäisiin asioihin ja ääni uhkaukset viranomaisten vastustuksesta rallia, kansanedustajat väittävät.
Duuman jälleen varoittaa, että ulkoinen paine Ukrainaa ja keinotekoisesti määräämällä geopoliittinen valinta EU yhdistyksen ei voida hyväksyä ", julkilausumassa lukee.
Lisäksi kansanedustajat ilmoittivat, että ne erittäin hyväksyi sopimukset sinetöi Venäjän ja Ukrainan presidentit joulukuussa 2013 - vakauttaminen luotto-ja lasku maakaasun tarjoamat hinnat Venäjällä, ilman poliittisia ehtoja, jotta voidaan tukea Ukrainan kansaa .
Duuman ilmaissut valmiutensa lisätä yhteistyötä Ukrainan parlamentti - Rada - jotta voitaisiin edelleen kehittää kumppanuutta kansakuntia.
Ei kuitenkaan liikkuu, joilla pyritään poistamaan rahoitus-ja talouskriisi, palauttamiseen ja kehittämiseen kansantalouden, olisi tehokas olosuhteissa kasvavien siviili kiistan ja järjestelmällinen rikkominen lain, Venäjän lainsäätäjät totesi.
Duuma vaati ulkomaisten poliittisten piirien lopettaa rikkoo kansainvälistä oikeutta häiritsemällä osaksi Ukrainan sisäisiin asioihin. Se myös jälleen osoitettu Ukrainan poliittisen opposition kanssa puhelun luopua kaikenlaisen väkivallan, välittömästi lopettaa väkivaltaisen kiistan ja aloittaa rakentava vuoropuhelu viranomaisten kanssa.

Ei kommentteja: