Sivut

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Venäjä valmistelee lakiesitys ulkomaisten varojen jäädyttäminen vastauksena pakotteita - senaattori

Julkaistu aika: 05 maaliskuu 2014 08:56
Muokattu aika: 05 maaliskuu 2014 12:43
Sisäänkäynti Venäjän federaation neuvosto Bolshaya Dmitrovka Street. (RIA Novosti / Vladimir Fedorenko)
Sisäänkäynti Venäjän federaation neuvosto Bolshaya Dmitrovka Street. (RIA Novosti / Vladimir Fedorenko)
TOP Venäjä lainsäätäjä on paljastanut hän työskentelee lakiesityksen, joka jäädyttää eurooppalaisten ja amerikkalaisten yritysten Venäjällä toimivien vastauksena Länsi taloudellisia pakotteita.
Puheenjohtaja ylähuoneessa komitean perustuslakiin, Andrey Klishas, ​​on varma, että Venäjän on oltava riittävästi vaikutusvaltaa käsittelemään pakotteiden uhka tulevien ulkomaisten countries.A joukkue asianajajat ovat parhaillaan laatimassa erillistä liittovaltion lakiesityksen, joka sallisi Venäjän presidentti ja hallitus takavarikoida ulkomaisessa omistuksessa omaisuutta Venäjällä, mukaan lukien varat, jotka ovat yksityisten yritysten, senaattori kertoi RIA Novosti-uutistoimisto.
Bill on vastaus suurten Ukrainan poliittisesta kriisistä ja pakotteiden uhka Venäjää vastaan ​​tulevan Yhdysvalloissa ja muissa maissa.
Kaikki seuraamusten on oltava molemminpuolista , "Klishas totesi.
Senaattori lisäsi, että hän ei ollut epäilyksiä, että tällainen toimenpide oli eurooppalaisten normien mukaisesti. "Voimme muistaa esimerkiksi Kyproksen missä takavarikointi oli pohjimmiltaan yksi edellytyksistä saada tukea Euroopan unionissa.
Klishas torjuu ajatuksen, että toimenpide lisää jännitystä. " Olemme vain viittaa siihen, että sen sijaan, että uhkaava toisilleen seuraamuksia meidän pitäisi yhdessä kumppaneidemme kanssa rauhallisesti lukea Ukrainan perustuslain ja ymmärtää, mitä on tapahtunut tässä itsenäinen maa , "Venäjän lainsäätäjä sanoi. " Tärkeintä me yritämme saavuttaa, onko meidän eurooppalaisten ja amerikkalaisten kumppaniemme halusimme sitä tai ei, on saada muut kuuntelemaan oikeudellisia argumentteja ja riittävästi reagoimaan niihin ", Klishas sanoi.
Senaattori lisäsi, että liittoneuvoston suunniteltu virallisesti käsitellä parlamenteille Puola Saksa ja Ranska (takaajia 21 helmikuu välinen sopimus Ukrainan viranomaisten ja opposition) kanssa pyynnön antaa oikeudellisen arvioinnin Ukrainan tapahtumia. Samanlaiset pyynnöt tehdään parlamenteille muissa Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa.
Aiemmin tällä viikolla Valkoisen talon perui kauppaneuvottelut ja keskeytti kaikki sotilaallisia suhteita Venäjään ja presidentti Barak Obama sanoi, että jos Venäjä " jatkoi nykyinen kehityskaari "Yhdysvaltojen hallinto on valmis" koko joukon toimia - taloudellisia, diplomaattisia - että eristää Venäjä ja sillä on kielteinen vaikutus Venäjän talouteen ja sen asemaa maailmassa . "
Venäjän viranomaiset ovat jo tuominneet nämä uhat yksipuolinen ja itsekäs. " Ne, jotka yrittävät tulkita tilannetta tyyppi aggression ja uhkaavat sanktiot ja boikotit, ovat samoja, jotka jatkuvasti ovat kannustaneet puolin kieltäytyä vuoropuhelua ja ovat lopulta polarisoitunut Ukrainan yhteiskunnan , "ulkoministeri Sergei Lavrov kertoi YK: n ihmisoikeusneuvoston maanantaina.
Venäjän ulkoministeriö sanoi sen virallisella kommentoida, että yhdysvaltalaiset poliitikot ovat menettämässä accurateperception todellisen asiaintilan 21. vuosisadalla. Moskova on selittänyt amerikkalaiset, toistuvasti ja todistettavasti, miksi heidän yksipuolinen rankaisevat toimenpiteet eivät vastaa standardeja sivistyneen suhteiden kehittymistä kansojen välille. Jos tämä ei tee vaikutusta, meidän on kostaa, eikä välttämättä peilin tavoin ", ministeriön tiedottaja Aleksandr Lukashevich sanoi.

Ei kommentteja: