Sivut

torstai 6. maaliskuuta 2014

N Korean general elections: call it joke, façade, but it's long tradition - expert - News - VoR Interviews - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

N Korean parlamenttivaalit: kutsuvat Sita vitsi, julkisivu, mutta se on Pitkä Perinne - Asiantuntija - Uutiset - VOR Haastattelut - venäjän Ääni: Uutiset, Breaking News, Politiikka, talous, Elanto Liiketoiminta, Venäjä, International 06 maaliskuu 2014, 21:48

N Korean parlamenttivaalit: kutsuvat Sita vitsi, julkisivu, mutta se on Pitkä Perinne - Asiantuntija

N Korean parlamenttivaalit: kutsuvat Sita vitsi, julkisivu, mutta se on Pitkä Perinne - Asiantuntija

Pohjois-Korea AIKOO valitsee eduskunta Tana viikonloppuna. Maan nykyinen johtaja Kim Jong Un, on käynnissä yksimielisesti.  Pohjois-Korea on syytetty ihmisoikeusrikkomuksista Kuin Maan parlamentti on pääasiassa turhaan symbolinen.   Aidan Foster-Carter  , Korea-tarkkailija Ja sosiologi, kunniajäseniä vanhempi tutkija Leedsin yliopistossa , kertoi venäjän Ääni NOIN tarkoituksena parlamenttivaalit maassa Ja jakoi opininon siitä Lisaa avoimuutta voitaisiin odottaa vakiintunut Korean johtaja tulevaisuudessa.

Mika voisi Olla tarkoitus parlamenttivaalien Pohjois-Koreassa?
Ei, voisi kutsua julkisivu Ja VOIT kutsua Sita vitsinä, mutta se on Pitkä Perinne.  Entisen Neuvostoliiton, hän sanovat, OLI yksi näistä Ja useissa maissa, KATSOVAT ovaalin objektiivisesti diktatuureja näytä löytävän Sita hyödyllistä Tai tarpeen teeskennellä Olla toisin.
Pohjois-Koreassa teeskentely on erityisen Avoin.  Päällä turhaan yksi ehdokkuudestaan ​​kussakin vaalipiirissä.  Ja hän rutiininomaisesti Sanoa, Etta lähes KAIKKI äänet, paitsi JOS OLET mennyt ulkomaille Tai kalassa, tiskille kannettiin OLET päästää paikoiksi.  Ja 100%, EI Edes 99% äänestää " Kyllà ¤ ".  tiskille kannettiin se on outoa, Todella.  Seleenin OSA ilmeinen farssia, mutta heille on tärkeää.
Siitä, Saapuvat Hakutermit tärkeää Nåiden symbolinen asioita maassa, puhutaanpa siitä.  Kim Jong Un käynnissä legendaarinen vuoristoinen ALUE, abscissa MUKAAN kansallisten kansanperinne, isänsä syntymäkoti sijaitsee.  Mika voisi Olla merkitystä, Etta?
Ei, TAA Alaotsikko Ironia, Jos haluat, Etta Valtio, JOKA OLI alunperin kommunisti, JOKA on perustettu VUONNA Kuvan entisen Neuvostoliiton Ja Stalinin kaudella, hän menevät Takaisin Antiikin myyttejä Ja symboleja.  Kyllà ¤, se on tärkeää Kim Jong Un, JOKA on varsin Nuori.  Han turhaan 31, Han EI Ole saanut Kääntäjänä kokemusta, Han EI ollut pitkään Kääntäjänä grooming yhtymään Hanen Hanen Kääntäjänä legendaarisen isänsä Ja isoisänsä, erityisesti Hanen isoisänsä, JOKA OLI todellinen sissi taistelija Japani.
Kim Jong Il on oikeastaan ​​Ole syntynyt Mountain Paektu, JOKA muuten on Pyhä Vuori kaikille korealaiset Ja se on ERITTÄIN Kaunis Paikka Kiinan Rajalla.  Han OLI ITSE syntynyt Habarovsk, venäjän Siperiassa.  Mutta se EI Ole myöntänyt lainkaan.  Joten, Kyllà ¤, symboliikka Paektu -san, se menee Takaisin jo ennen kommunismin Tai Kims Perhe, se on Pyhä Vuori kaikille korealaiset.  tiskille kannettiin tietenkin, Kim Jong Un toivoo, Etta korealaiset Talta vuoristoalueella KAIKKI äänestää Hanta.
JOS minut Puhua enemmän Kim Jong Un.  Kuten tiedämme, Han kolmas Hanen perheensä dynastian Ajaa totalitaarinen Valtio.  Voisimmeko odottaa hieman enemmän avoimuutta häneltä?
Mielestäni vastaus, JOKA EI Ole "Kyllà ¤".  On selvää, meillä on toiveita Taman, KOSKA Han Nuori, Han OLI joitakin Koulutuksen ja ulkopuolella maahan ensimmäistä kertaa, Han OLI Sveitsissä jonkin Äikää.  Mutta Kahdella VUOTTA vallassa olemme nähneet HANTA kovasti jatkuvat suvun perinteitä.  Ehkä, Etta on olemassa joitakin muutoksia, JOS Voisin tehdä verrattuna entiseen Neuvostoliittoon, ehkä jotkut perestroika, mutta ehdottomasti EI glasnostia.  Taloudellisesti, JOKA todennäköisesti Emme puhu tänään-, Han avautumassa ulkomaisille investoinneille, JOS Joku tulee Sinne.  Alle YK: n pakotteet, tietenkin , se tulee olemaan vaikeaa.  Mutta ei, JOS Mitään, Han tasaisempi Kovan linjan Kuin isänsä.
Pohjois-Korea , YK , ihmisoikeudet , eduskuntavaaleissa , Kim Jong Un , VOR Haastattelual ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

Ei kommentteja: