Sivut

torstai 6. maaliskuuta 2014

"Viisumikiellot, varojen jäädyttäminen on seuraava": Europe ilmoitti kolmivaiheinen pakotteita Venäjää vastaan

Julkaistu aika: 06 maaliskuu 2014 kolmekymmentä yli seitsemäntoista
Muokattu aika: 06 maaliskuu 2014 18:09
AFP Photo / Dominique Faget
AFP Photo / Dominique Faget
EU: n johtajat ovat uhanneet Venäjän seuraamuksia, joihin voi sisältyä viisumikiellot, varojen jäädyttämisen ja erilaisia ​​taloudellisia rajoituksia, ellei se käy suoria neuvotteluja vallankaappaus varustetut Ukrainan hallitus.
Ensimmäisenä askeleena EU on keskeyttänyt G8-huippukokouksen valmistelut ja viisumivapauden Venäjän kanssa.
Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Herman Van Rompuy, torstaina varoitti, että jos Moskova ei hallita de rauhoittamiseksi Ukrainan tilanne, se "vakavasti välisiin suhteisiin EU: n ja Venäjän."
"Jos ei ole jännityksen laukaisemiseksi, EU päättää lisätoimenpiteistä, kuten viisumirajoitukset, varojen jäädyttäminen ja peruuttaminen EU-Venäjä-huippukokouksessa," Rompuy sanoi lehdistötilaisuus lainaama Interfax.
Britannian pääministeri David Cameron uhkasi, että varojen jäädyttäminen ja tarkennettu matkustuskiellot voitaisiin määrätä Venäjä "suhteellisen nopeasti", ellei edistystä vuoropuhelua Ukrainan kanssa.
Ranskan presidentti Francois Hollande sanoi, että uusia taloudellisia Venäjän vastaisia ​​ovat myös mahdollisia.
Mukaan Cameron, Ne Olisi STEP-Kolme Pakotteet voisi tehdä ja "kauaskantoisia seurauksia Sisältää monilla talouden aloilla."
Puolan Donald Tusk Pääministeri sanoi, ettei ollut "mitään innostusta" Euroopassa pakotteet Venäjää, mutta siirto oli "väistämätön".
Liittokansleri Angela Merkel Saksan Myös Puhallettu kansanäänestyksen liittymisestä Venäjän federaatio ilmoitti Krimin parlamentin torstaina, kun "sääntöjenvastaiseksi ja Ukrainan perustuslain."
Seuraavat hätäkokouksen Euroopan johtajien Brysselissä, Merkel sanoi, että he "tuomitsevat rikkoo Ukrainan itsenäisyyden osalta Krim," ja "Mieti alueellista koskemattomuutta on tärkeää."
Torstaina Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Aleksandr Lukashevich sanoi, että Moskova reagoivat kaikkia pyrkimyksiä vaikeuttaa prosessi saada viisumeja Venäjän kansalaisille, jotka matkustavat Euroopan maihin.
"Jos jokin konsuliedustustot EU-maat siirtyvät kohti Tietyt kiristyminen viisumihakemuksen oikeudenkäynnissä, reagoimme välittömästi Will että" hän sanoi.
Että hän lisäsi Venäjä oli " yllättynyt "EU: n päätöstä jäädyttää neuvottelut viisumi-vapaa järjestelmä Venäjän kanssa.
"On selvää politisoitunut, hajottavista ja perätön lähestymistapa, joka menee Toisin välillä voimassa olevat sopimukset Venäjän ja EU: n edelleen yksinkertaistaminen sääntöjen keskinäisen kansalaisten matkat," Lukashevich Stressaantunut.

Ei kommentteja: